Arkiruokaa - Lisukkeena parmesaaniperunat

Inked princess

Tässä tulee ohje "meidän" lempparipottuihin! Meidän on siksi lainausmerkeissä koska ilmeisesti nää onkin vaan mun lemppareita ja jostain oon saanut päähäni, että ovat myös miehen. Monesti puhelimessa kun ollaan pähkäilty päivän ateriaa kysyn, että tehdäänkö niitä meidän lemppariperunoita ja vastaus on aina sama - siis niitä sun lemppareita eli parmesaaniperunoita. Kai mulle on riittänyt se, että hän on muutamaan otteeseen näitä kehunut ja siitä olen vakiinnuttanut statuksen meidän lempparipotut :D. Kuitenkin nää perunat toimii hyvin arjessa helpon ja nopean valmistuksen takia. Lisänä meiltä löytyy lautaselta usein joko kanaa tai tonnikalapihvejä.

Tarvitset:

  • Pestyjä yleisperunoita (ei kuorittuja)
  • Parmesaaniraastetta
  • Mausteita - suola, pippuri ja timjami
  • Oliiviöljyä

Valmistus:

  • Leikkaa pestyt perunat puolikkaiksi ja aseta uunivuokaan leikkuupinta ylöspäin. 
  • Ripottele päälle öljyä ja mausteita maun mukaan. Päällimmäiseksi lisää reilu kerros parmesaaniraastetta.
  • Kypsennä perunoita 225 asteessa n.20min ja tarjoile lämpimänä. (vaikka maistuvat hyvältä myös kylmänä jääkaapista napsittuna)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.