Ikuinen hiustenkasvatusprojekti (mut nyt ihan tosissaan)

Inked princess

Kirjoittelin alkuvuodesta siitä kuinka mun hiukset eivät koskaan kovin montaa kuukautta pysy saman värisinä/pituisina. Ja vaikka edelleen ikuinen hiuskriisi on kokoajan läsnä ja ajatukset harhailevat kaikkialle punaisista pitkistä hiuksista mustaan polkkaan, olen kuitenkin malttanut mieleni enkä tehnyt mitään muutoksia kuontaloon viimeiseen 5 kuukauteen. Taitaakin olla mun henkilökohtainen ennätys.. :'D

Eli tällä hetkellä tilanne on ylikasvanut vinoon leikattu polkka. Ja tosiaan kasvatusprojekti on meneillään. Värinä toimii edelleen mustanruskea ja siinä aion pysyäkin.

Juuri nyt ollaan siinä suorastaan ahdistavassa vaiheessa kasvatusta, missä hiukset on 'ei minkään mittaiset' ja tähän kohtaan yleensä se kasvatus onkin kaatunut. Mutta nyt olen päättänyt sinnitellä ainakin jouluun asti leikkaamatta hiuksiani kertaakaan ja värjäämällä vain pakollisen tyven. Avuksi kasvatusprojektiin ostin ravintolisänä biotiinia, sinkkiä ja rautaa. Lisänä kosteuttavat ja rakennekorjaavat hiustuotteet pitämään latvat kunnossa.

Katsotaan päästäänkö näillä mihinkään tuloksiin jouluun mennessä vai olenko jo murtunut tekemään muita muutoksia, hope not.

Löytyykö muita hiustenkasvatusprojektin kanssa tuskastelevia? Vinkkejä?

Kommentit

Kirsikka W.

Täällä yksi! Mulla on kyllä jo vähän pidemmän malliset hiukset, mutta tarkoitus olisi tästä vielä kasvattaa. Nämä ei vain oikein tahdo kasvaa tämän pidemmiksi olematta ihan hamppua :/

inkedprincess
Inked princess

Mulla tuntuu olevan ihan sama ongelma aina kun hiukset alkaa ulottumaan hartioiden alle.. Ei kai auta muu kun läträtä kosteuttavilla ja silottavilla tuotteilla latvoja minkä kerkeää :)

Torey
Näissä neliöissä

Mulla on muutamaan otteeseen ollut lapaluiden alle yltävät hiukset. Sitten on ollut lyhyttä pörröstä polkkaa ja kaikkea väliltä. Kerran on ollut "poikatukka" teininä. Vihasin sitä lopulta.

Mutta nyt olen kasvattanut hiuksia ja ne on varmaan pisimmät mitä mulla on ollut. Ja kuolaan pixie ja lob malleja! Apua! Koitan malttaa mieleni ja katsoa kasvavatko nämä vielä. Ja varmaan tulee vielä se päivä kun polkan pätkäsen!

inkedprincess
Inked princess

Mikäköhän siinä on, että vaikka ainakin mä tiedostan sen, että en viihdy lyhyessä tukassa niin silti aina kun saa vähän pituutta kasvatettua niin alkaa leikkaaminen kuulostaa loistavalta idealta. Kai se on nää ääripäät, että pitäisi olla joko tosiaan lyhyt tai sitten oikeasti pitkä eikä mikään siitä väliltä :D

Torey
Näissä neliöissä

Mä kyllä oon tykänny polkkatukastakin, ja varmaan viihtyisin hetken ihan pixiessäkin, mut se kasvatusvaihe on aina tylsä. Ja kai se meillä naisilla etenkin menee niin et muutosta on saatava. Oon kasvattanu joskus oman värin mut viimeistään puolen vuoden jälkeen sitä alkaa haluta raitoja ja kohta oma väri on poissa. :D Oon ollu punapää ja brunette, mut aina palaan vaaleaan ja lähelle omaa väriä. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.