Talvitakin metsästys

Inked princess

Talvi tekee taas tuloaan ja ilmat viilenee yllättävän nopeasti. Tällä hetkellä pärjää vielä nahkatakilla ja bombereilla mutta kohta alkaa tällainen vilukissa varsinkin aamuisin tarvitsemaan jo kunnon takkia.

Viime talvena mulla oli käytössä musta villakangastakki ja vastaava vihreä toppatakki kuin alla olevissa kuvissa (oikea reuna). Harmikseni toppis oli jo sen verran kulunut, että päätin siitä viime talven jälkeen luopua. Tarvitsen siis villakangastakin lisäksi enemmän arkikäyttöön suunnatun toisen takin.

(Takit - Nelly.com)

Vaikka tuo vihreä karvakauluksinen takki on ollut jo vuosia mun lemppari ja tykkään siitä edelleen, haluaisin ehkä tänä vuonna jotain vaihtelua. Mustan takin kielsin jo itseltäni koska vaatekaapista ei muuta väriä löydykään, varsinkaan talvisin. Sitten tuo vaaleanpunainen vaihtoehto ois tietysti hirveän söpö ja valkoinen toisaalta raikas. Lisää ongelmia tuottaa myös se, että oon kans ihan hullaantunut noihin pörröisiin tekoturkkeihin. Täytyy kuitenkin yrittää muistaa, että sellainen ei mun kaikkeen arkipukeutumiseen kuitenkaan sovi. Mutta ehkä mä sitten vaivautuisin pukeutumaan useammin muuhun kuin verkkareihin. No tuskin..ehkä ainoa vaihtoehto on ostaa yksi parka ja yksi turkis. Ei ole helppoa tää materialistin elämä :'D

Mikä näistä on sun lemppari? Onko sulla monta erilaista talvitakkia?

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Kyllä on, ihan liikaakin, monta kymmentä erilaista. Vaihtelen kyllä ahkeraan niitä, ihan fiiliksen ja muiden vaatteiden mukaan, mutta liikaa on silti... :)

inkedprincess
Inked princess

Ois kyllä ihanaa jos pystyisin ostamaan itsekin noin monta takkia eri tilanteisiin mutta säilytystila ei kotona harmillisesti anna periksi kuin muutamalle ;D

Torey
Näissä neliöissä

Mulla on ollu useampikin villakangas takki, mutta eniten viime vuosina oon käyttänyt harmaata villakangastakkia. Se tulee takamuksen päälle vähän, ja siinä on iiiso huppu. Rakastuin siihen ensi silmäyksellä ja se on palvellut hyvin vuosia.

Viime vuonna ostin New Yorkerista ihanan vaalean harmaan toppatakin. Se on muhkea! Siitä juttu täällä: http://www.lily.fi/blogit/mina-ja-mun-paa-naa/syksy-saat-tulla
Jostain syystä en saa linkattua sitä suoraan. Ja sitten oli pakko ostaa alennuksista Intersportista (muistaakseni) oranssin punanen ulkoilutakki. Se on ihana!

inkedprincess
Inked princess

Mulla on sama jättihuppu mun villakangastakissa. Se on super kiva :) Ja näytti kyllä tosi mukavalta toi sun harmaa takki. Semmoinen muhkea ja lämmin takki minuakin houkuttaa!

Torey
Näissä neliöissä

No nyt, täällä se takki!

chillbitch (Ei varmistettu)

Itsehän kuljin koko viime talven tuollaisessa mustassa pörrötakissa yhdistettynä verkkareihin...

inkedprincess
Inked princess

Mutta sulle se sopii <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.