Tatuoitu nainen - kaunis vai ruma?

Inked princess

Kevään tulo alkaa pikku hiljaa lähestymään ja lämpötilat nousevat pian reilusti plussan puolelle. Näin ollen luonnollisesti vaatekerrokset vähenevät ja katukuvassa alkaa näkemään enemmän paljasta ihoa. Mun mielestä on ihanaa nähdä kesällä niin paljon erinäköisiä ja tyylisiä ihmisiä verrattuna talveen. Talvella jotenkin kaikki sulaudutaan samaan harmaaseen toppatakkimössöön. Ehkä neonkeltaisella pipolla saattaa hieman erottua joukosta. 

Talvella en usko, että herätän itsekään katukuvassa sen kummemmin huomiota. Mun tyyliä voi kyllä muutenkin kuvailla ihan ympäri vuoden sanoilla "normaali" tai "tylsä" :D Mutta se mikä tuntuu aiheuttavan yllättävänkin paljon tunteita ihmisissä, on mun tatuoinnit. Saan paljon niin ihastelevia kuin myös kauhistuneita katseita. Siitä tulee aina hyvälle tuulelle kun joku tulee kommentoimaan jotain kivaa mun tatuoinneista. Mutta kyllä aina muutaman kerran vuodessa joku myös pahoittaa niistä mielensä. 

En tiedä mistä ihmiset ovat päätelleet, että jos henkilö on reippaammin tatuoitu, niin on ihan ok mennä kertomaan hänelle kuinka sinä et pidä hänen tatuoinneistaan. Enhän mäkään nyt herranjumala mene tuntemattomalle sanomaan jos en pidä hänen kukkahatustaan tai hiustyylistä. Vanhempien ihmisten pällistelyn vielä ymmärrän koska monelle tatuoinnit automaattisesti vieläkin viittaavat rikollisuuteen yms. Mutta suurin osa näistä totuuksienlaukojista on noin. 40-50v naisia. Mummelit ja papparaiset kyselevät multa olenko mä saatananpalvoja, mikä lähinnä alkaa hymyilyttää :D Mutta keski-ikäiset tulevat kertomaan kuinka rumalta mä näytän. Miksi mä olen pilannut mun kropan. Tai voi kuinka nätti sä olisit ilman noita. Kerran yksi mamma oli huolissaan, että hänen lapsensa ottaa huonoa esimerkkiä kun näkee tuollaisia "merkattuja huoria". Huomioikaa, että tuossa tilanteessa olin ruokakaupassa työpäivän jälkeen farkut ja valkoinen t-paita päällä. Ei mitään avoimia vaatteita eikä sen kummempia meikkejä. Ja tosiaan tää nainen näki tarpeelliseksi kävellä ihan toiselta puolelta vihannesosastoa kertoakseen mulle tän. Hämmennyin kyllä niin paljon etten saanut sanaa suustani. Jälkeen päin ketutti kun menin niin lukkoon enkä kerennyt puolustaa itseäni. Mutta toisaalta miksi mun pitäisi edes puolustaa itseäni tuollaiselle ihmiselle. Joka oman muksunsa edessä sanoo tuntemattomalle noin.

Ymmärrän, että kaikki eivät voi pitää tatuoinneista eikä tietysti tarvitsekaan. Mutta haluisin, että aikuiset ihmiset kuitenkin muistaisivat käytöstavat vaikka näkisivätkin jotain itselle vierasta tai outoa. Ei aina kannata tuomita ulkonäön perusteella. 

Henkilökohtaisesti mä rakastan tatuointeja ja varsinkin omiani. Ne eivät ole kaikista hienoimpia. Suurin osa niistä on otettu teininä tai tehty itselle harjoittelu mielessä. Mutta ne on osa mua ja niissä on paljon muistoja. En yhtäkään vaihtaisi vaikka tilaisuus tulisikin.

Katsoin googlesta, onko asia muuten herättänyt keskustelua ja törmäsin tähän loistavaan palstaan. Linkki ja ehdottomasti mun lemppari kommentti alla :'D.

 http://www.vauva.fi/keskustelu/3882556/ketju/tatuoitu_nainen_kaunis_vai_ruma

Mitäs mieltä sä olet tatuoiduista naisista tai tatuoinneista ylipäätään ?

 

 

Share

Kommentit

Pommac (Ei varmistettu)

Oot niin kaunis! Upea nainen kertakaikkiaan ;)

Enfant Terrible

Tatuoinnit tosi jees, tatuoidut naiset tosi jees - tosin oon vähän jäävi sanomaan, kun iteltäkin löytyy muutama tatuointi ja lisää haluaisin. :D Mä en ole Suomessa törmännyt tuohon (toisaalta mulla kaikki tatuoinnit ovat jaloissa, eli helposti pysyvät piilossa), mutta Venäjällä olen kyllä saanut kuulla sukulaisiltani kommenttia tatuoinneista.

On kysytty miten mieheni on antanut minulle luvan ottaa tatuointeja ja on vedetty äitiyskorttiakin esille, koska eihän sitä saa olla tatuointeja jos joskus aikoo hommata lapsia! :D 

inkedprincess
Inked princess

Mullekin on vedetty toi mammakortti esille monesti! Vaikea kyllä kuvitella miten tatuoinnit vaikuttaisi kehenkään äitinä, mutta ilmeisesti monen mielestä niistä jotain haittaa silloin on :'D 

Daddy (Ei varmistettu)

Hottikset on tatuoituja. Daddy likes

Daddy (Ei varmistettu)

Hottikset on tatuoituja. Daddy likes

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin, kyllähän sinä nyt varmaan annoit sille äitinsä seurassa olleelle lapselle melkoisen tuhoisat eväät tulevaisuuteen. Toisin kuin hänen äitinsä, joka kommentoi ruokakaupassa vieraita ihmisiä huoriksi. Eiku mitä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei oot tosi kaunis ja mun mielestä tatuoidut naiset on parhaita. Heh kuulun itsekin samaan kastiin ja monesti just mammat tulleet ihan pokkana sanomaan kuinka idiootti-ruma-huora-pilattu mä olen näiden takia. Pistää mulla veren kiehumaan ja oon kyllä aina sanonut takaisin :D Kiva blogi, jään seuraamaan!

inkedprincess
Inked princess

Hyvä että olet sanonut takaisin! Yritän itsekin seuraavan kerran jos negatiivista kommenttia vielä tulee ;D 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllä julkisuudessa esim. TV juontajat ovat yhä useammin tatuoituja. Eipä ole montaakaan ohjelmaa, jossa tatuoituja henkilöitä ei näkyisi. Maailmassa on ja aina on ollut ihmisiä joiden päiden sisäinen pieni tila on sinetöity ja kaikki muu sen ulkopuolella kauhistuttaa. Joillakin heistä näyttää myös tuuli pyyhkivän kevyesti korvasta korvaan. Toivottavasti voit ohittaa nuo kommentoinnit ja katsoa eteenpäin luottavalla mielellä :-) Hyvää kevään odotusta !

inkedprincess
Inked princess

Meitä löytyy kyllä niin moneen junaan. Mukavaa kevään odotusta sinnekin! ;D

Vierailija (Ei varmistettu)

No eipä kyllä tulis mieleenkään kommentoida toisen tatuointia, olin sitten itse niistä mitä mieltä tahansa. Totta puhuakseni olen niin itsekeskeinen, että en edes jaksa kiinnittää muihin ihmisiin huomioita, saati että kävisin oikein sanomassa jotain, varsinkaan negatiivista. Enhän kulje ympäriinsä kommentoimassa toisten vaatteita tai kävelytyyliäkään. Tosin, täytyy myöntää, että vaikka itselläkin on tatuointeja, niin joidenkin tatuointiratkaisut saattavat välillä ihmetyttää. Esimerkiksi Netflixin vankilasarjassa (ei OITNB vaan se reality) näkee välillä vallan jänniä tatuointeja, kasvoissa varsinkin. Mutta hei, mikäpä minä olen ketään arvostelemaan, kun en minäkään täydellinen ole eikä mun maku tai tyyli ole se ainoa oikea.

Asun itse Etelä-Ruotsissa uneliaassa pikkukylässä aika kaukana kaikesta jännittävästä (lue: Malmöstä tai Göteborgista), ja täällä saa kyllä välillä ihmetteleviä katseita osakseen, jopa minä kahden pikkutatuointini kanssa. Kerran kesähelteillä näin kuitenkin erään törkeän komean poliisimiehen, jolla oli hihat kääritty virkapuvusta, ja mikäs sieltä pilkistikään, jossei värikäs fullsleeve :)

inkedprincess
Inked princess

Kasvoihin en itsekään koskaan haluaisi kuvaa ottaa. Enkä muutenkaan kasvotatuointeja ymmärrä, lähinnä siksi ettei kasvoihin mitään kovin hienoa taideteosta saa tehtyä. Usein ne on just niitä epämääräisiä mustia kuvioita, jotka ajan kanssa vähän levähtää. Mutta kuten sanottu kaikille jotain! :) En ole koskaan törmännyt reippaasti tatuoituun poliisiin mutta ehdottomasti peukku ylös sille. Tuo kyllä hyvää kontrastia siihen "kaikki tatuoidut ovat rikollisia" ajatukseen.

Kaptahhah (Ei varmistettu)

Mulle tatuoinnit on ihan se ja sama. Eivät herätä tunteita puoleen eikä toiseen. Lähinnä ihmetyttää, miksi niistä niin mahdottomasti melua pidetään. Naisesta tai miehestä ei tee yhtään sen hotimpaa tai nätimpää tatuoinnit tahi niitten puute. Hotteus ja kauneus on ihan muualla

Vierailija (Ei varmistettu)

Sun tatuoinnit ja sinä olette hienoja ja kauniita. Eikä prostituoitua minihameessa ja push-upeissakaan saisi huoritella. Todella mielenkiintoista, että tatuoinnit tuovat muista ihmisistä tuollaisia pelottavia ennakkoluuloja esiin. Täytyy kuitenkin myöntää, että nähtyäni siististi pukeutuneen keski-ikäisen naisen, jonka kyynärvarteen oli tatuoitu sana vittu harakanvarpain, naureskelin juttua jälkikäteen aika monelle. Ehkä kännitatuoinnit tai jotkut todella stereotyyppiset tribaalit ja kiinalaiset ruokalistat vastaavan stereotyyppiseen pukeutumiseen yhdistettynä aiheuttavat vähän seläntakana hihittelyä. Yllättävät tatuoinnit yllättävillä tyypeillä on kuitenkin usein tosi makeita.

inkedprincess
Inked princess

"Täytyy kuitenkin myöntää, että nähtyäni siististi pukeutuneen keski-ikäisen naisen, jonka kyynärvarteen oli tatuoitu sana vittu harakanvarpain, naureskelin juttua jälkikäteen aika monelle." Tähän täytyy kyllä sanoa, että niin olisin nauranut minäkin. Törmään työssäni paljon ns. kännissä ja läpällä tyyppisiin kuviin, usein juuri niiden peittämisen merkeissä. Mutta kaikille jotain! ;D

Itse olen ollut hämmästynyt siitä että tatuoinnit ovat joidenkin mielestä lupa tulla koskemaan ventovierasta ja esim. nostelemaan hihaa ylös! Ja nämä tilanteet ovat yleensä olleet sellaisia että koskettelija on ollut ihan selvinpäin. I need my space people!

Ps. Kiitos kivasta blogista :)

inkedprincess
Inked princess

Tuossa oot niin oikeessa! Sitä ollaan vähän sellaista vapaata ristaa ilmeisesti kun on tatuointeja, että tosiaan voi kuka tahansa puolituttu tulla kysymättä nykimään hihoja ylöspäin :D Välillä todella ahdistavaa..

Suttastiina

Yleisin kommentti mitä minä, 53v olen saanut tatuoinnestani (vain 5 kpl), on ollut kysymys, missä ja kuka ne on tehnyt. Ja seuraavaksi yleisin heitto on ollut jostain niistä tarkennettu "kaunis tatska".

Ja mie asun Susirajalla, missä kuulema ei muita asu kuin juntteja, konservatiivisia turvenuijia.
Aika fiksuja ja ennakkoluulottomia nää miusta on.

inkedprincess
Inked princess

Mukava kuulla, että oot saanut positiivisia kommentteja kuvistasi! Eikä tää tosiaan sitä katso, että ollaanko maalla vai kaupungissa. Kaikki mulle heitetyt negatiiviset kommentit on tullut ihan 15min ajomatkan sisällä Helsingin keskustasta. Kyllä täällä cityssäkin riittää ennakkoluuloisia vaikka muille jakaa.. ;D

jennajohannasi
Pirtti

Mulle parhaat tatskakommentit on tulleet vanhuksilta töissä :) Useammin positiivisia kuin negatiivisia kommentteja. Usein kysytään onko niillä jotain tarinaa (mulla siis molemmat käsivarret aika reippaasti kuvioitu joten t-paitatyöpaidan kanssa jatkuvasti kuvat näkyvillä). Yksi mummo iältään 90+ ihaili varsinkin kukkasia ja muisti aina kysyä, että kai sulla on pyllyssäski noita :'D Moni myös vitsailee että voisi itsekin mennä ottamaan vähän piristystä ihoonsa. Yksi kysyi, oonko läikyttänyt mustikkakeittoa käsilleni..
Äh, tatskakuume!! En oo käynyt pariin vuoteen ottamassa mitään uutta.

inkedprincess
Inked princess

Se on ihanaa kun vanhukset kommentoi jotain kivaa tatskoista! Mulla kävi reilusti päälle 70v rouva ottamassa ensimmäisen kuvansa jonkun aikaa sitten. Ihan mahtava mimmi :)

 

Zanne (Ei varmistettu)

Mullakin on monta tatskaa, ja olen myös kuullut aikoinaan kun olin sinkkuna, että mies ei huolinut minua koska minulla on tatskat. Noh, eipä meillä sitten sen miehen kanssa kait muutenkaan olisi kohdannut mitkään ajatusmaailmat :-D

Muutenkin, olen sitä mieltä, että ihan sama mitä tekee, niin aina joku löytää jotain valittamista. Eli parasta vaan tehdä sitä mikä itsestään tuntuu hyvältä ja antaa muiden ajatella mitä ajattelee. Loppujen lopuksi ihmiset ovat huomattavasti vähemmän kiinnostuneita mitä muut tekevät kun mitä itse luulee.

Toki työni puolesta joudun rajoittamaan hieman tatskojen paikkoja, koska työssäni edustan työpaikkaani, eli pitää olla helposti peitettävät vaatteilla, mutta kun työni on muutenkin sellaista että t-paita ei ole mikään sovellias työvaate, niin riittää vielä paikkoja mihin ottaa tatskoja :-)

inkedprincess
Inked princess

Yäh kuullostaa inhottavalta mieheltä jos muutamaa kuvaa noin paljon arastaa :'D Mutta eihän sitä tosiaan voi kaikki saada tatskoista pitämään, eikä tarvikaan. Kaikille jotain :) 

Löysin juuri blogisi! <3 Todella kauniit ja toisiinsa sopivat tatuoinnit sinulla! Kateeksi käy. Itellä lähinnä surullista peiteltävää... :'D ahistaa kesän tulo.

inkedprincess
Inked princess

Jes :) Näkisitpä meikäläisen koivet, niissä vasta sitä peiteltävää onkin. Nimimerkillä. 15veenä harjoittelun tulokset :D Mutta onneks nykyään on niin laadukkaita värejä, että niitä kuvia saakin helposti piiloon. Tervetuloa meidän liikkeeseen jos peittäminen tulee ajankohtaiseksi! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.