Sitruunalimsa

Isyyspakkaus

Uunituoreessa Gastronaatti-videossa Rouva kertoo, miten hän valmistaa sitruunoista ja sitruunankuorista sitruunalimsaa.

Sitruunalimsa, amerikkalainen klassinen lemonade, kannattaa tehdä itse! Keitä sitruunan kuoret ja sokeri kattilassa ja lisää lopuksi sitruunoiden mehu. Lisää jäähtyneeseen tiivisteeseen kuplavettä, ja sinulla on itse tehtyä sitruunalimsaa. Tässä on loistava alkoholiton juoma kaikkiin kesän juhliin!

 

Share

Kommentit

Salmiakkityttö (Ei varmistettu)

Video on aurinkoinen kuin tämä maanantaiaamu. Tuli hyvä mieli (ja into tehdä itsekin sitruunalimsaa)!

Jodelie
Mama-mammutti

Oioioi! ♡

Tiiss (Ei varmistettu) http://kulkeva.blogspot.fi/

Oi miten ihana!

Vierailija (Ei varmistettu)

Oioi miten ihanan aurinkoinen resepti ja rouva!

(Milloin saa onnitella? ;P )

Tommi K
Isyyspakkaus

Ai mistä?

Vierailija (Ei varmistettu)

Osaatko antaa vinkkiä mistä löytäisi sellaisen kuorimaveitsen (ja minkämerkkinen), jolla saa kuorittua kuoren ilman valkoista osaa eli ohuelti? Olen limoncelloa tehnyt ja siinä haasteena on saada tarpeeksi ohutta kuorittua. Sama ongelma on varmaankin myös limonadia valmistaessa. Haluaisin kokeilla tätä reseptiä, mutta tuo tosiaan aiheuttaa ongelmaa. Vai onko kuinka tarkkaa ettei tule yhtään valkoista mukaan? Tai onko rouvalla joku erityinen tekniikka tämän välttämiseksi?

Tommi K
Isyyspakkaus

Jaa jaa, tuo Rouvan kuorimaveitsi taitaa olla Fiskarsin ja ostettu varmaan silloin, kun muutettiin Rouvan kanssa yhteen, vuonna 1998.

Ei se haittaa, vaikka sitä valkoista olisi vähän mukana.

Sellainen vinkki vielä, että sitruunat kannattaa kuoria mahdollisimman pian, kun ne on tuotu kaupasta, eli ennen kuin kuori ehtii alkaa kuivua.

Ihana!

Hetti
Hettinen

Oli pakko testata tätä kotona simanteon yhteydessä ja oli kyllä erittäin hyvää <3 Kiitoksia reseptistä! :)

Kommentoi