10 asiaa, jotka haluan tehdä tänä kesänä

ite puin
  • Maistaa ihan kaikkia uutuusjätskejä, paitsi jos joku on jo lähtökohtaisesti paha, niinkuin joku suklaalakuyhdistelmäjäätelö
  • Syödä niin paljon jäätelöä, että tulee vähän paha olo, ja sitten syödä vähän lisää.
  • Katsoa sisällä laihdutustositeeveesarjoja sälekaihtimet kiinni, vaikka ulkona on aurinkoinen hellekeli
  • Palella ulkona bikinit päällä, KOSKA NYT ON PERKELE KESÄ JA SILLOIN OTETAAN AURINKOA
  • Juoda skumppaa puistossa, ja huomata juoneeni vähän liikaa ja kävellä mutkitellen lähimmälle terassille
  • Grillata kuolleita eläimiä määrissä (elävät ei pysy grillissä, mhehhe)
  • Käydä uimassa joskus juhannuksen jälkeen, kun jäät ovat lähteneet. Valittaa koko ajan kuinka vesi on kylmää ja kertoa kovaan ääneen sitä sankaritarinaa siitä yhdestä ainoasta kerrasta, kun kävin avantouimassa.
  • Ostaa superkivannäköiset, mutta tuskallisesti hiertävät sandaalit ja yrittää pitää niitä talvisodan asenteella rakoista huolimatta, johtaen siihen, että otan ne pois jalasta kolmen metrin kävelyn jälkeen. Näin olen käytännössä ostanut siis kaksi todella epäkäytännöllistä käsilaukkua.
  • Toistella säälatteuksia, kuten “Khyllä Suomen kesä on vähäluminen” ja “Kyllä kesä kuivaa, minkä kasteleekin, mhehhe” aina sopivan tilaisuuden tullen ja miksei muutenkin
  • Sanoa “minähän en juurikaan pala auringossa” ja samalla käräyttää itselleni varsin komiat aurinkolasirajat naamaan.KESÄKESÄKESÄ!

(kuva)

Kommentit

Meri-T

Ja tuntea alemmuutta siitä, kun ei pysty menemään edes saunasta uimaan ennen kuin vesi on 25 astetta! Kuunnella, kun muut kertovat, kuinka virkistävä fiilis viileään veteen pulahtamisen jälkeen tulee ja kuinka se ihana olo korvaa kaiken alkuhytistelyn. Kokea, että tällä tavoin jää paitsi jostain tärkeästä osasta yhteisöllisyyttä, suomalaisuutta ja ihmisyyttä. 

tiiti
ite puin

Juuri näin :D Ja "virkistävä fiilis", my ass. Mää uskon, että ne jäihin pulahtelijat vaan tahtoo että muutkin tekee saman virheen.

sanumaria

Skumppaa puistossa! Koska mennään?

tiiti
ite puin

Mennään heti, kun tarkenee sillain topissa, että voi polttaa olkapäät ja naaman samalla auringossa!

Kao Kao

Kannattaa valita mahdollisimman paksut olkaimet siihen toppiin, et voi myös kulkea koko kesän sellai punainen "ruokalappu" kaulassa. 

sanumaria

Mutta sillai että heti tulee kylmä kun tulee varjo?

Äkäne akka (Ei varmistettu)

Mhehehe, kaikkien elämää rakastavien ekohippihyvänmielenblogien jälkeen tämä kyllä piristää kummasti!

Se suklaalakuyhdistelmäjäätelö oli ihan hyvää! T:Youtube-mainosten uhri

kaista (Ei varmistettu)

Ottiatuota sitäpä voisi kesämielellä toistella muitakin kuin säälatteuksia. Jos vaikka tervehtisi kaikkia ihmisiä kesäkuukausien ajan sanomalla "Päivää että pätkähti". Näissä merkeissä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.