5 tapaa peittää vahingossa palaverissa lipsahtanut erittäin irstas ja graafinen kirosana

ite puin
  1. Teeskennelty kuolema. Mikä on tuo pistävä kipu käsivarressani? Elämäni. Lipuu silmieni edessä. Kaikki nämä vuodet, hukkaan… Ja niin edelleen. Tässä vaihtoehdossa on myös muita lisäbonuksia esim. rahakkaiden henkivakuutuspetosten muodossa. Tietysti tosiärräpäästelijät teeskentelevät jonkun toisen kuoleman.
  2. "Se oli tuo koira/poltergeist/universumi" -syytös. Ja jos paikalla ei ole koiraa tai muita reaalimaailman syyllistettäviä, niin mietipä itse, kumpi on parempi vaihtoehto, pikkiriikkinen vainoharhaisuus vai hirveä kirosana, joka saa humalaiset merimiesvangitkin punastumaan?
  3. Yskä. Perrrrrkk-siis-gggttööööäähhhHHHHHHHHYSKYKS. Yskää kannattaa jatkaa niin pitkään, että sen varjolla ehtii poistumaan huoneesta. Tai maasta, jos tarpeen. Parhaassa tapauksessa saat myös sairaslomaa. Etkä kenkää.
  4. Lisää perään ihan huomattavasti pahempi kirosana. Näin ensimmäinen ei enää tunnu niin kamalalta virheeltä. Myönnetään, ei ehkä ratkaise ongelmaa, mutta mikäänhän ei ole pahempaa kuin vaivaantunut hiljaisuus. Paitsi anteeksipyytäminen ja virheensä myöntäminen.
  5. Älä peitä. Kiroilu on osa elävää kansanperinnettä ja sitä tuleekin vaalia ja pitää elossa. Kehota siis toki muitakin liittymään mukaan.

 


*Näitä voi toki hyödyntää soveltaen myös siinä tapauksessa, että suustasi pääsee joku muu sosiaalisesti kokolailla epäkelpo totaalirupisammakko. Esim. (täysin hypoteettisesti) kerroit hersyvästi mukana elehtien Kuollut vauva -vitsejä huoneelliselle tuoreita äitejä. Olisi ehkä (täysin hypoteettisesti, siis) kannattanut ottaa pikku vinkkiä niistä rintapumpuista. Khrm.

Kommentit

eple (Ei varmistettu)

Kiitos Tiiti, kuollut vauva-vitsit on <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.