5+1 Syytä pitää metallimusiikista

ite puin

1. Koska sanoista ei hirveästi saa selvää, voit kuvitella, että biisi on tehty juuri sinulle ja sinun elämästäsi. Miten ne tiesikin, että ala-asteaikaisen lemmikkihamsterini Petrin kuolema viiltää edelleen sisintäni?
2. Kun sanoista saa selvää, ne sivistävät. Esim. ihmisruumiin anatomiasta, voimatyökaluista tai norjalaisista pakanajumalista. Ei laula joku Pitbull juuri yhtään semmoisista.
3. Jos laulajalta nyt vähäsen näkyy keikalla peräosasto, vaikka vähän lattananpuoleinenkin, se on rokkenroll, metal ja hyvä, ei ilkeä skinny fat -meemi. Kyykätä ehtii katsokaas sitten helvetissäkin.
4. Jos tykkäät jostain metallibiisistä, todennäköisyys, että Cheek laulaa sen Vain Elämää -sarjassa on todella, todella pieni.
5. Metallivideoilla ei kukaan twerkkaa. Jos videolla joku tärisee, kyseessä on ruumiista irtautuminen tai riivaus. Tai Ozzy.

+1 Minun parhausmiehen ja sen bändin ihan uusi levy. Ennakkokuuntelussa täällä perjantaihin saakka.

Kommentit

sannikkainen (Ei varmistettu)

Norjalaiset pakanajumalat <3

Nāiádes
Naiádes

Plus yks hyvä puoli on myös se, että kyseisillä keikoilla saattaa huomata omaavansa erikoisia taitoja! Mm. growlaamisen.
Nimim. "WTF did that just come out of me?!"

Arsenikki (Ei varmistettu)

Ja niillä on varmaan Gehenna-tatuoinnit. Tykkäsin kyllä levystä noin ensikuulemalta, en tosin bongannut Amorphis-tribuuttia :(

Anne123 (Ei varmistettu)

+1 huomio: yleensä kyseiset miehet ei ole edes pahan näköisiä :)

Vierailija (Ei varmistettu) http://unienkultala.blogspot.fi/
hanska
Heppatic

+1 on yleisesti tunnettu tosiasia, että metallikeikoilla on pelkästään mukavia tyyppejä. Harvoin on niin turvallinen olo kuin täysin vieraiden, tatuoitujen ja häijynnäköisten partamiesten keskellä.

+1 Myös Nicolen uusi levy ulkona!

Marijohannaseon (Ei varmistettu) http://liuskapaivassa.blogspot.fi/

Kohta 4 on ajanut minut syväksi Sepultura-faniksi. Enkä edes pidä Sepulturasta.

Marijohannaseon (Ei varmistettu) http://liuskapaivassa.blogspot.fi/

Ja ps: termi "parhausmies" alkaa mennä mielessäni samaan kategoriaan kuin "masuasukki" ja "avokki". Grhhööö0rrhhhshyypss.

Rhia
Evil Dressmaker

Tiiätkö mitä!? Sä alat enemmän ja enemmän muistuttaa mun toista sananvääntö-idoliani, Kajon Markusta... Jos et usko niin lue uudestaan kirjoittamasi kohta 2.

"2. Kun sanoista saa selvää, ne sivistävät. Esim. ihmisruumiin anatomiasta, voimatyökaluista tai norjalaisista pakanajumalista. Ei laula joku Pitbull juuri yhtään semmoisista."

 

Ja tämä on kehu! <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.