Ai kuka hitto mää oikein luulen olevani?

ite puin

Nyt, kun ensimmäisen postauksen luomisen tuska on vain himmeä häivähdys taaksejäänyttä elämää, ajattelin itseriittoisesti puhua hiukan itsestäni (ja luonnollisesti sulostuttaa postausta ihan itse itsestäni ottamilla naamakuvilla). Kun sanon hiukan, tarkoitan tietenkin monisanaista jaaritusta kyllästymiseen asti (ja hei, vähän ylikin). Olen kai vain luonnostaan vaatimaton.

 Mielestäni kaikki maailman ihmiset ovat karkeasti ryhmiinjaettavissa. On heitä, jotka rohkeasti esittävät rajojarikkovia ideoita ja luovat ennakkoluulottomasti uutta. On heitä, jotka kannattavat perinteitä ja arvostavat pysyvyyttä. On heitä, jotka johtavat ja heitä, jotka seuraavat. Minä olen se, joka istuu edellisten hengentuotosten värikkäin powerpointein höystetyssä esittelytilaisuudessa huomaamattomasti keskirivissä takavasemmalla irvistelemässä ja leikkimässä kännykällä ja huutaa välillä kovaan ääneen: "Te teette sen väärin. Taas.".

Toiset menevät sadasta nollaan millisekunneissa, toiset puksuttavat eteenpäin tasaisempaa tahtia höyryveturin lailla. Minä olen se, jota ei kuule kiinnosta sun nopeusmittarit tai hyötysuhteet, perkele. Että turha tulla mulle. Niin.

Blogistiurani aloitin melkein kolmisen vuotta sitten jonkinlaisella valituspainotteisella tyyliblogilla. Ihan päivän asut ja kaikki. Hence the nimi. Tyyliblogi kaiketi lähinnä siksi, että lifestyle-blogiin olisi tarvittu se elämäkin. Ja kengät on kivoja.


Nykyisellään palsta sisältää enimmäkseen tyhjäpäistä (mutta yllätävän monisanaista) tajunnanvirtanillitystä, tyttölihasihkutusta, kissa-asioita, satunnaisia (olen varma, että maailmankaikkeudellisesti katsottuna "lauantaisin" on satunnaista)  shotteja sekä takavasemmalta iskeviä tyyliseikkoja, kuten nallepipoja ja horomekkoja. Kaikki tämä toki suomenkielen kauneimmilla kirosanoilla ja alatyylin ilmaisuilla höystettynä.

 

Tervetuloa laifsfailaamaan.

Kommentit

Em (Ei varmistettu)

Tissit? Saako täällä haukkua anonyymisti? Eli onko pakko laittaa s-postiosoite ja keiden kaikkien kesken se mahdetaan julkasta? (kohtahan se nähdään, kjäh kjäh) Sähän näytät muuten kiltiltä tossa tokassa kuvassa, ekassakin tietty. Kuka muuten keksii nämä "sanavahvistukset": mm. kauneus, into, terveys? Et sinä vissiin ;)

hanska (Ei varmistettu)

ooh, lifesfail-palsta! mikä ihana keksintö!

Painoin kai jotain, ku nyt tossa lukee, että oon jättänyt jonkun hakemuksen? Jos se ei ole vaimoksi, ni en mä varmaan oikeasti halua.

Loviisa (Ei varmistettu)

Vähän kyllä tuo Capsien (ilman H:ta) käyttö hämää, ja muutenkin surroundingsit on niin stabiilin oloiset, että hirvittää. Eiköhän sieltä ala kuitenkin perussettiä tippumaan.
Onnittelut uudesta osoitteesta!

Rhia (Ei varmistettu)

Hämmentävää on tämä. Kato ei vanha koira opi uusia temppuja niin vaan, kestää hetken ennenkuin tottuu. Uuteen whine- eiku siis laifstail-blogiin. Ja isoihin kirjaimiin.

Saako esittää toiveita? Mä haluaisin enemmän piirroskuvia. Niitä poneja ja jänösiä ja muita. Ja onks toi kirjotusvirhe tuolla tahallinen vai tahaton?

marix (Ei varmistettu)

Hihi, tiiti! :) <3

tiiti
ite puin

Em, oikein! Saa haukkua, sähköposti ei näy mulle tai muille, mutta jos sanoo liian ilkeästi, sen ehkä saa ylläpidolta selville :D Ja enhän mää noita keksi, muuten sanavahvistus ois pelkkiä kirosanoja.

Hanska, creditsit laifsfailista pitää antaa bemsulle, joka nerokas lukihäiriö tuo on.

Noora, ei oo vaimoksi, harmi sinänsä, pitää pyytää semmonen nappi seuraavaksi. Ehkä mää sitte canceloin sun hakemuksen.

Loviisa, chapsit <3

Rhia, just tänään tuli piirroskuva, ei kyllä ollut ponijänes, vaan painonnnostotiiti. Khrm, enough with the kirjoitusvirhevittuilu jo :D

Marix, hihi, mari <3

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.