Hups! Vähän shoppailin.

ite puin

Eli Iivilfilmi esittää: Tämän päivän ostokset, director's cut.

Vähän ostoksia from tiiti on Vimeo.

ps. Kalliiden vahingonkorvausjuttujen välttämiseksi tähdennän, metallipakkaukset = ei-syötäviä. Puhuminen is hard.

Kommentit

chirp

peukut tälle! :)

Beatrix (Ei varmistettu)

Voi apua :DD Näitä lisää ! Inspiroiduin etenkin tosta tonnikalasta tosi paljon.

heartbeats
HEARTBEATS

Eikä! Rupesi naurattamaan ihan mielettömästi :-) Paras ostosten esittely ikinä ja samalla ehkä parhaat ostokset :----) Hih! Ihana piristys tenttituskaan.

Inspiroiduin, pakko lähtee kauppaan heti! :D

NinaVee
Väreilyjä

Te bloggaajat ootte just tollasia. Kerskakuluttajia. Mihin muka tarttet neljää (4!!!) päärynää??? Yritit ostaa itsellesi vaan hyvän omatunnon ostamalla noi luomuna, mutta neljä tuotetta on just sitä kerskakulutusta. Sä ehdit varmasti syömään vaan kaksi noista ja loput jää käyttämättä. En lue enää sun blogia!

marix
Mari style - oho

tiiti, tuo vaati kyllä varmaan ihan järkysti voimia :D

Hyvät ostokset! Tuli kamala inspiraatio mennä samantien kauppaan.

E m (Ei varmistettu)

Mä pidin kans noista päärynöistä, ne oli söpöi. Mut komppaan nyt vähän aiempaa kommentoijaa, eli mietiksä ikinä miten paljon käytät noihin ostoksiis rahaa kuussa?

Vierailija (Ei varmistettu)

Saaks toivoo lisää näitä videoit? Mä tahtoisin vessapaperivideopostauksen.

Rhia
Evil Dressmaker

En kyllä yhtään tykkää tosta sun maitopurkista. Siitä tulee vatsanväänteitä ja pieretystä. Musta laktoositon ois paljo parempi vaihtoehto. Seuraavaks voisit ostaa sitä.

sanumaria

Ei skyriä :( Eikä vessapaperia. Ja eihän näitä videoita tuu mistään "oho päädyin hervantaan" -reissuista?

*H* (Ei varmistettu)

OMG!!1! Ootko raskaana/mennyt kihloihin/ostanut lemmikkimursun kun ostit KAKSI tonnikalapurkkia?

Ja onko lukijoille tulossa joku alennuskoodi Prismaan?

tiiti
ite puin

Chirp, peukut peukuille :D

Beatrix, itsekin tosiaan yllätyin, kuinka monikäyttöiseksi se sitten paljastuikaan!

heartbeats,  niin mutta tarkoittaako tää nyt sitä, että sä et inspiroitunut?

Vim, niinkuin oikein onkin! Kohta myydään tonnikalat loppuun!

NinaVee, älä kuule tuu mua moralisoimaan, ite olen päärynärahani aina tienannut. Ja on mulla säästöjäkin! Joskus pitää vähän elää, kato!

marix, kyllä. Supervoimia.

Eiffel, oikein! Nyt vaan kaikki shoppaamaan!

E m, pidän tietty exceliä, johon listaan joka kuukauden ostokset. Ja esim. mun käyttämättä jääneitä perunoita voi ostaa huuto.netistä.

Rieppa, aina saa ja pitää toivoa! Koska elämä ja vessapaperi on ihanaa!

Rhia, kamala näitä negaajia, ootte vaan kateellisia mun elintarvikkeista. Osta itte kuule parempi!

sanumaria, islantirahkaa ostetaan sitte seuraavalla reissulla. Ehkä videoin senkin. Hervantareissut videona, do not go there.

*H*, hei joku raja mä en tahdo puhua mun ja mursukihlattuni rakkausvauvasta täällä blogissa. Tämä on päärynäblogi ja sellaisena pysyy, en tahdo turhaa julksiuutta! Prismoissa palstan lukijat voivat hyödyntää seuraavaa alennuskoodia: otat maksuvuorossa ollessasi haluamastasi tuotteesta rivakan otteet ja juokset todella nopeasti ovista ulos samalla huutaen "mää nyysin tän ny". Valitettavasti alennus on voimassa vain kerran.

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis I-HA-NIA!!! :D
Oikeesti, eksyin vähän aikaa sitten yhteen super-muoti-blogiin, ja hajoilin ihan täysillä noille "hups, sorruin shoppailuun, mut eiks oo ihanaa?!" -jutuille.

Oon ollu jo pitempään ihan koukussa sun blogiin, mutta vasta nyt piti tulla kommentoimaan, koska olihan aihe niiiin IHANA ja suorastaan PARHAUTTA!

HaLo

Tiiti, oot paras!

Maj (Ei varmistettu)

Mahtavaa!

sanumaria

Siis anteeksi nyt mitä? "mä en tahdo puhua mun ja mun mursukihlattuni rakkausvauvasta" = miksi mua ei ole kutsuttu kihlajaisiin? saati esitelty mursulle?

Vierailija (Ei varmistettu)

Sulla on ihan outo ääni! Oon aina kuvitellu sellaisen kirskuvan whinetysäänen, mut oliki vakavastiotettava ja matala!

(Onkohan luomupäärynät myyty loppuun tämän videon ilmestymisen jälkeen, myöhästyinkö!!)

AnneVee (Ei varmistettu)

No mikä hiton vierailija mä nyt oon, siis AnneVeeltä oli toi äskeinen.

Parempi ihminen (Ei varmistettu)

Tää on vaan niin naurettavan elitististä esitellä blogissa aina jotain uutta mitä on ostanut. Ei kaikilla todellakaan ole rahaa koko ajan vaan shoppailla! Varmaan lähettelee kaupat bloggaajille lahjakortteja, kun jatkuvasti postaillaan että mitä nyt TÄNÄÄN on ostettu. Karmeeta lesoomista omilla tavaroilla.
Tosi elitististä ostaa jatkuvasti UUTTA ruokaa kaupasta. Varmasti lukijoistakin suuri osa syö edelleen niitä vuoden -97 näkkäreitä ja dyykkaa maitonsakin läheisen peruskoulun biojätteestä.
Kapitalistiyhteiskunta vaan kasvattaa luokkaeroja ihmisten välillä. Elintasosikailijat voi sitten käydä vaikka joka päivä(!!!) kaupassa tonnikalaostoksilla.

Kierrätetty ruoka on ihan yhtä hyvää kuin uusikin! Miksi jatkuvasti täytyy ostaa uutta?

annab (Ei varmistettu)

Siis hirmu kivasti sopii toi maitopurkin väri sun silmiin! Mutta missä lakut?!

Josephine
by josephine

Todella hauska!! :)

Saara S.
Saara Sarvas

TIITI!!! Ensin on hienosti luomupäärynää ja sitten riistokalaa!

http://www.viisitahtea.fi/trendit/84/4715-wwf-vaihda-uhanalainen-tonnikala-silakkaan

Ensi kerralla sitten silakkaa. Paitsi se on ihan vi.. Tosi pahaa, niin älä ota sitä ollenkaan, ota vaikka luomukanaa, sillä tehotuotetut häkkieläimet kärsii. Possua myöskään ei kun ne ei voi kääntyä. 

Hauskasti verhosin oikean whinetyksen hassuksi kommentiksi. Sinä olet myös oikeasti hauska, et vain verhottuna.

 

 

Saara S.
Saara Sarvas

P.S. Rakastan välijänistä, voisiko se tulla joku kerta hoitoon??

Mieee (Ei varmistettu)

Ihan paras vimeo niinku ikinä!

Rhia
Evil Dressmaker

Välijänis on munkin mielestä paras. Sekin vois tehdä joku kerta videopostauksen.

tiiti
ite puin

Vierailija, IHANAA, kiitos :D

AnneVeee, iijes! Mun testokuuri siis alkaa vihdoin tehota! Oikeastihan vaan hidastin tuota videota sillain, että ääneni normaalin pikkuoravamaisuuden sijaan kuulostaa vakavastiotettavalta.

Parempi Ihminen, minä kuule en aja autolla enkä tilaa aikakauslehtiä (paitsi Sport, Fit, Fitness, Elle, Olivia ja Trendi ja seitsämän maan Voguet, mutta kuitenki), että kyllä mulla on kuule  ekologisuusajattelu kohdillaan, niin! Taas tämmöisiä kateellisia vaan kirjoittelee, tonnikalalahjakortitkin on ansaittu korvaus tästä bloginpidosta! Deletoin ja julkaisen pelkästään ihkutuskommentit. Vaikka jäis sitten vaan ne itse anonyyminä kirjoittamani!

annab, ahihihi, kiitos! Lakut tosiaan jäi tällä kertaa kauppaan, niitä näkee nykyään vähän kaikilla (jopa joillain tosi junteilla!) joten oon aatellut siirtyä eteenpäin. (Oikeesti unohdin ostaa. Yhyhyy.)

Josephine, kiits!

Saara S. Niin, mutku, silakat ei oo läheskään yhtä monikäyttöisiä pinota. Tein kaavion:

silakat.jpg

Ei pinoudu ei. Kysyin välijänikseltä ja se sanoi, että voi tulla hoitoon, mutta vaan jos suostut lakkaamaan sen kynnet simmoisilla timanttijutuillta (välijänis on kosketuksissa feminiinisen puolensa kanssa terveellä tavalla)

Mieee ja Peeta, kiitti!

Rhia, pitää varoa, ettei sillä nouse pisi päähän, kun tolleen hehkutetaan. Voin kertoa, ettei ole helpoimpia jäniksiä tälläkään hetkellä.

Saara S.
Saara Sarvas

Hei Tiiti!

Ajattelin palata asiaan Välijäniksen hoidosta näinkin pian, sillä en malta odottaa, että saan hetkeksi eläinkumppanin, josta olen unelmoinut vuosia!! Ymmärsin kuitenkin heti, että elämä ilman välieläintä olisi hoidon ajan piinaavaa, joten otin jo nyt omiin hoiviini tällaisen Rescue -oravan, jonka ajattelin  lahjoittaa sinulle sitten Jäniksen hoidon ajaksi!

 

valiorkku.png

 

Se ei välttämättä ole aivan yhtä mediaseksikäs, kuin välijänis ja vaikka käskin sen istua tuossa toisessa laidassa, meni reppana aivan sekaisin antamastani kävystä ja kipitti toiselle puolelle... 

Uskon, että oikealla määrällä HHL:ää (hyväksyntää, hellyyttä ja läheisyyttä) tästäkin rescuereppanasta saadaan uusi tukipilari virtuaaliseen yhteiskuntaamme.

Ilmoittele, kun tiedät, mitkä hoitpäivät sopisivat sinulle!

 

-Saara

 

p.s. Orava ei vielä ole aivan sisäsiisti, joten kannattaa miettiä sen sijoittelua sivulla, etteivät sen alle putoavat linkit ole kohta papanoiden peitossa.. 

droppings.png

Saara S.
Saara Sarvas

Ja kah. Heti kun silmä vältti, se meni keskelle ja sottasi sivusi.. Anteeksi, se ei voi itselleen mitään :(

tiiti
ite puin

Saara S. Ihanaa ajattelevaisuutta ja ihan kun pari kikkaretta tällä palstalla erottuisi, nehän suorastaan mätsää juttujen tasoon! Taidan pitää oravasta, se on tuo tenhoava katse, hallitsematon suoli ja epämääräinen lukumäärä varpaita, jotka minuun vetoavat. Tosin katsoin ensin, että käpy oli valtaisa avohaava kaverin kyljessä, no doubt tullut jostain metsäneläinten puukkohippasilta.

Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli

Helmi! Lisää videoita!

tiiti
ite puin

Tiina, kiitokset :D Kaikiesta alautteesta päätellen selkeästi tämä itsensä nöyryyttäminen äänen ja liikkuvan kuvan avulla on tulevaisuuden tapa sosiaalisessa mediassa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.