Iloa pienistä asioista. Tai isoista ja karvaisista.

ite puin

Tässä on Hämy. Se on iso ja karvainen hämähäkkiotus. Ikeasta.
Luontodokumentinomaisesti kuvasinkin Hämyä päivän toimissaan.

Tässä Hämy vaanii lajityypillisen hämähäkinomaisesti saalistaan. Tässä tapauksessa ilmeisesti lattialla majailevaa herkähköä ihmissuhdedraamaa, Sylvester Stallonen klassikkoa kädenväännöstä, Over the Top. Että jos tärkeyshenkilö joskus kysyy, että mihin se on hävinnyt, niin tiedämme, että Hämy is to blame.

Hämy ottaa itsestään kuvia muotiblogiinsa "Tinyass cupcakes, glitter unicorns and Hämy".
Hämy istuu, eittämättä pohdiskellen päivän yhteiskunnallisesti merkittäviä tapahtumia ja elämää sen kaikessa moninaisessa rikkaudessa.

 

Hämy istuu. Toisaalla. Ehehe. 

Jostain kummallisesta epäkohdasta (ml. vakava suunnitteluvirhe, pl. painovoima) johtuen muuten, se ei kestä mun elopainoa, vaan aikaansain jonkun hassuhkon perärepeämän. Hämylle.

Ai että ei muka ollut hauskaa, vai? Ootte vaan kateellisia mun bädäss-and-oossom-hämähäkistä.

Kommentit

sanumaria

Mä haluaisin ihana-ja-oossom-possun. Paljettiponi mulla onkin, hähä! Otan ens kerralla paljetteja kun tuun kylään, voidaan tehdä sulle oossom-paljetti-hämy.

Miia (Ei varmistettu)

Toi on tosi kuuma!
Muistuu ihan mieleen se kerta, kun neuloin mustekalan, jonka yksi lonkero näytti lerssiltä. Sen nimi on Okto-Pasi, mutta annoin sen joululahjaksi ystävälleni.
Okto-Pasi osaa tanssia Reckless love -tanssin (laulajalla oli legendan mukaan kesällä keikalla legginssit eikä mitään siellä alla ja hyppiessä... need I say more?).

arsenikki (Ei varmistettu)

Postausehdotus ensi viikolle: Google-tilastoa kuinka paljon kävijöitä on blogiin tullut hakusanoilla 'hämähäkki väärinpäin' ja 'perärepeämä'.

Ihan pieni nillitys tähän loppuun: tämä blogipohja poistaa jostain syystä liiat välilyönnit ja rivinvaihdot kommenteista vähän ekan vuoden koodaajaopiskelija-henkisesti. Monet (en minä) kirjoittaa kuitenkin näihinkin kommentteihin ihan asiaa niin rivinvaihtojen puuttuminen saattaa heikentää luettavuutta.

tiiti
ite puin

sanumaria, joo! paljettihämy <3

Miia, ei pysty muutakuin nauramaan :D virkattu Reckless Love lerssi-Pasi :D

arsenikki, haha perärepeämä on kyllä mun mielestä sellainen aihe, joka ehkä vaatii postauksen (tai kuusi) joka tapauksessa. Joo, toi rivinvaihtojen häviäminen on vähän hassu, mutta kuulemma shift+enter tekee jämäkämmän rivinvaihdon, joka tappaa talossa ja puutarhassa.

salka
Salka

Perärepeämä :D Voi hämis parkaa! Jos mä saan joskus ison Myyrä pehmiksen, toivon mukaan osaan olla aiheuttamatta sille moista vaivaa :D

tiiti
ite puin

salka, hämis-parka indeed :D ja oih, Myyrä <3 Hämy on muuten ilmatäytteinen, joten liian innokas täyttöaste selittänee hiukan sitä normi pehmolelua helpommin aikaansaamaani perärepeämää. Ehkä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.