Kevätpiinoista pahin on palannut.

ite puin

Kevät, tuo vuodenajoista maagisin, tuo ikävä kyllä tullessaan myös kaikista vitsauksista ikiaikaisimman. Siltä ei voi välttyä missään, missä paljon ihmisiä kokoontuu tekemään keskenään kauppaa ja hoitamaan sosiaalisia suhteita. Luulet olevasi rauhassa luomupäärynäostoksilla, kun kas, siellä se taas yksi tällaisen vähemmistön edustaja röyhkeästi pilkahtaa keskeltä tavallista yhteiskunnan normeja kunnioittavaa kansaa! Ihan niinkuin ei olisikaan. Päivä on käytännöllisesti katsoen pilalla.

Se nyt vaan on ihan hemmetin kamalaa, turhaa spedeilyä ja mikä tärkeintä, suora henkirikos ihmiskuntaa vastaan. Minä tiedän sen, te tiedätte sen, mutta he! He eivät mitä ilmeisemmin sitä tiedä. Vitun ihmiset, jotka kulkevat aurinkolasit päässä sisällä, vaikkei edes ulkona ole aurinkoista.

Aurinkolasit ovat sisätiloissa sallittuja ainoastaan, jos puolisosi hakkaa sinua. Päähän. Ja ehkä sekin lopettaisi, jos ottaisit ne gaddäämn lasit pois.

Kommentit

Rillipää myyrä (Ei varmistettu)

Onhan se spedeä, mutta kun niissä aurinkolaseissa on voimakkuudet, niin ei aina jaksa kaivaa tavallisia rillejä pienen sisällä pistäytymisen takia - ja ilman kävelisin päin ihmisiä ja seiniä, joka saattaisi (?) olla vielä spedempää.

En myöskään ota aurinkolaseja pois tervehtiessäni ihmisiä, koska silloin en enää näkisi ketä tervehdin, jollen ensin mylläisi laukusta silmälaseja. Luulen, että se olisi vielä vaivaannuttavampaa. Tai sitten olen vaan laiska.

tiiti
ite puin

Rillipää myyrä (aivan paras nimimerkki) niin, tässä tosiaan oli kyse lähinnä niinko siitä, että kun niitä pidetään silloinkin kun tulee räntää ja on harmaata, eli niitä ei oikeesti tartteis ulkonakaan (tai mää en ainakaan ymmärrä, miksi ryönäkelillä joku pitää aurinkolaseja).

Vierailija (Ei varmistettu)

Niinno sitte. Jos ne vaan leikkii kesää? Spedekesää.

Rillipää myyrä (Ei varmistettu)

...tämä kommenttiboksi huijaa, näytti muistavan nimeni mutta unohti sen kun klikkasin lähetystä. Tyhmä.

Ulla T. (Ei varmistettu)

Entä jos on ihan jäätävä migreeni eikä kestä kirkkaita valoja? ;D
Ps. Tämän postauksen luettuani migreeniäni helpottaa jatkossa se pienen pieni ilahduttava tieto, että saatan käytökselläni johtaa ulkopuolisia ihmisiä hulluuden partaalle. Mwahahaha.
Terveisin, Yhteiskunnan vihollinen nro 1.

Turhat jorinat

Höps. Mulla on aurinkolasit päässä puolet vuodesta anyway -ja joskus ne unohtuu nostaa otsalle sisätiloissa. Etkä muuten ole ensimmäinen, joka vetää herneitä tosta. Vanhempana sit voihkit nuorten naisten hameenhelmojen pituutta. Elämä olis hyvä. :/

tiiti
ite puin

Rillipää myyrä, hmh, laittelen tosta ylläpidolle palautetta, tottahan myyrät pitää muistaa.
 

Ullta T. Totta, tai röntgen-katse, sekin on! Minä ja äänet päässäni huudamme tuskaisesti yöhön vain sinun käytöksesi takia!

TätiMonika, kuuletko tuon äänen? Sen TätiMonika-nimimerkki tajuaa asioita salaman lailla viuhunan? Joo, en minäkään.

tiiti
ite puin

Hahaa, suosittelen kaikille kommentteihin vastaamista, kun on joutunut heräämään ihan tarpeettoman aikaisin kissan väkivaltaisiin oksennusääniin kenkähyllyn suunnalta.

Aurora Pöntinen

Yes, jotenkin vaikuttavat valmiiksi tosi raskailta tyypeiltä nää sisäaurinkolasipörriäiset. Munhan se pitäis ymmärtää, että aurinkolasit ovat asuste, jotka kuuluvat tietyissä asuissa nokalle, mut eikö ne nyt ärsytä sitä käyttäjääkin sisätiloissa pidettyinä??

tiiti
ite puin

Aurora, joo samaa ihmettelen, eikö ne muka haittaa näkemistä ja esim. sivulle katsomista, kun se aisa on siinä tiellä? Tietty mun asennevamma johtuu ehkä siitä, että olen silmälasejavihaava silmälasienkäyttäjä jo jostain yläasteajoilta :D

Peeta, kyllä mää ymmärrän ne asusteena aurinkoisella ilmalla tai muuten kirkkaassa, mutta kyllä ne kurakelillä on mun mielestä yhtä luontevat asusteena kuin lumikengät ja isotupusuinen laskettelupipo heinäkuussa. Mutta jääpä enemmän aurinkolaseja muille ja mulle jotain mistä valittaa, eli taas kaikki voittaa :D

rekisteröitynyt käyttäjä nyysi nimimerkkini (Ei varmistettu)

Olen kyllin typerä ajaakseni toisinaan pyörällä, jolloin pidän aurinkolaseja säästä riippumatta. Jos ei ole säätä (räntää, vettä, lehtiä) menossa silmiin, sinne menevät itikat, oravat ja koppakuoriaiset, mikäli huristelee ilman laseja. Kieltämättä esimerkiksi uimalasit tai snorkkelimaski voisivat olla soveliaammat. Sisällä en aja pyörällä, enkä käytä aurinkolaseja. Ehkä jotkut ihmiset kuitenkin kävelevät niin kovasti, että heillä on tämä ongelma silloinkin? Tai ehkä ne tosiaan ovat idiootteja.

tiiti
ite puin

rekisteröitynyt käyttäjä nyysi nimimerkkini (tarttuva nickki, kyllä) hmm... tuota silmänsuojeluaspektia en ajatellutkaan, you have a point there. Toisaalta, samalla logiikalla kai voisi käyttää visiirillistä mopokypärää, suojaisi sitten lopunkin pään. Snorkkelikin ois kiva, taidankin alkaa käyttää sitä kävellessäni kaupungilla.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.