Kun minä olin nuori…

ite puin

…Kesät olivat lämpimämpiä, missit kauniimpia ja sirkat sirittivät. Ja ennen kaikkea, kaikki pienenpienet tytöt (ja toki ne neitimäiset pojat, jotka mitään tyttöbakteereja kuhisevia ystäväkirjoja suostuivat täyttämään) kirjoittivat ystäväkirjoihin kohtaan "suurin haaveeni" vapisevin pikku kätösin lauseen: "Käydä Ameriikassa" (i-kirjainten määrän vaihtelu oli yllättävänkin suurta).

Se oli maista hienoin, kaunein ja tarunhohtoisin. Yhtä aikaa. Ameriikasta kotoisin olivat Dallas, Ihmemies ja Ritari Ässä. Ja etenkin Turtles. Pyyteetöntä ihailua ilmaistiin pukeutumalla star spangled bannerin kuosiin esimerkiksi päähuivin (aina tyylikästä), salihousujen tai hienovaraisesti vaikkapa pikkurepun muodossa. Vähän niinkun toi takarivin ensimmäinen (muutkin urheasta joukosta toki edustavat kympillä, eipä siinä) seksybeast. Olen jostain syystä alitajuisesti torjunut unohtanut tuon sedän näppärän taitelijanimen. Leikitään, että se oli vaikka Tutankhamon Lennon.Kiitos uuden kattokaa-nyt-miten-kauhea-ystäväni, Topshopin, tuo aika on mitä ilmeisimmin taas käsillä. Vai ovatko nämä nyt jotkut "ironiahousut", niinku?


Noiden nimi on vielä "grunge flag skinny jeans". Tuotakohan se Kurt Cobain meinasikin.

kuva

Kommentit

Esikko (Ei varmistettu)

Ehkä ne on ammattihousut? Esim. sirkuspelleille. Junou, vähän samaan tyyliin kuin muoviplatot on ammattikengät.

RuuRuu

voi ei, ei kai kukaan ikinä ostaisi noita...

Rhia
Evil Dressmaker

Ou mai kaad. 80-luvulla se vielä jotenkin meni, kun se ikäänkuin niinkuin kuulu siihen vuosikymmenen juttuun... mutta että taas? Pitäskö noiden kanssa pukea sitten joku kireä spandex-jumppatrikooyläosa jossa lukee Choose isoin mustin painokirjaimin?

Silmänlumetta

Höhö, ehkäpä ironiaa onkin se, että jos omistaisin nykyiseen verrattuna puolet pidemmät ja laihemmat mallikoivet, ryntäisin kirkuen tilaamaan tuollaiset pökät. Ja ehkä jopa käyttäisinkin niitä! Mutta se tosiaan vaatisi juuri sen mallivartalon, jossa kaikki vaatteet näyttävät hyvälle. Tämänhetkiseen ahteriini tungettuna nuo näyttäisivät... no, ei kovin esteettiseltä. :D

hanska (Ei varmistettu)

aaaahhhaha, saako revetä vähän - ei se mitään teen sen silti. en noille housuille mutta ehkä yhdelle paikallissijamuodolle täällä boksissa :D:D pusujapusuja!!

Tuli ihan sellanen fläsäri. Ja miten sattuikin, että juon just hillittömästä jenkkilippu-kultainen kotka-"America the beautiful"-mukistani!

tiiti
ite puin

Esikko, hahaa, ihan parasta, kun luulee tehneensä vähäsen ilkeän postauksen niin eka kommentoija on heti melkein yhtä ilkeä kans :D Ammattihousut <3

RuuRuu, kohta ne on loppuunmyyty :D

Rhia, ah, Choose-vaatteet. Siinä  on kyllä yksi sana saanut osansa vaateteollisuuden kunnianosoituksista!

Maija S, hehe, hyvä pointti. Tosin jos mä oisin supermallivartaloinen ehkä olisin ennemmin vaan ilman vaatteita ja ihailisin itseäni kestämättömän leuhkasti hymyillen :D

hanska, aargh, oonkos mä taas kirjoitusvirheillyt enkä tajunnut?  Voi tätä epätietoisuuden riipivää tuskaa :´(

Noora, tuo muki kuulostaa pakkohankinnalta!

katriy (Ei varmistettu)

haha, naurattaa toi Kurt -letkautus.
Kurtti varmaan kiroais ja vetäis koksut nenään.

tää kommentti kuulosti paljon fiksummalta mun päässä.

tiiti
ite puin

katriy, epäilen samaa Kurtista :D Mun omilla kommenteilla (tai no, lähes kaikilla sanomisillani ja kirjoittamisillani) on muuten toi sama hassu piirre.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.