Kysyn vaan...

ite puin

...että eikö lyhin reitti kahden pisteen välillä olekaan muka suora?
Hei, te siellä logistiikan ihmeellisessä maailmassa Fedexillä, Ruotsi-PARIISI-Tampere ei ole suora. FYI.

Yst. terv. Vagabondin alennussaapaspakettiaan lohduttomasti kaipaava ja maanisesti toimitusaikailmoitusta puhelimeensa odotteleva naishenkilö

Kommentit

MouMou (Ei varmistettu)

Noi on aika mielenkiintoisia seurata!:D

Sinisilma (Ei varmistettu)

Saisko bloglovin'iin päivitetyn osoitteen blogiin, niin ei taatusti jää mitään "kuulematta" :)

Rhia
Evil Dressmaker

Joo näitä logistiikan ihmeitä olen saanut miettiä myös entisissä työpaikoissani. Voitko kuvitella että esim. tuote joka valmistetaan Suomessa on halvempaa (ja ilmeisesti jostain mystisestä syystä myös kätevämpää) lähettää suomalaiselle asiakkaalle siten että tuote menee ensin Saksan keskusvarastoon josta se samantien lähetetään edelleen Suomeen.

Ilmeisesti FedEx on sitä mieltä että lyhin reitti Ruotsista Tampereelle kulkee Pariisin kautta :) ehkä niillä on joku virhe kartoissa tai jotain...

tiiti
ite puin

MouMou, jep. Ja vielä sillä ei-eiiii-EEEIIIII-sen-tuonne-kuulu-mennä tavalla :D

Sinisilma, tuossa sivupalkissa löytyy nyt (ehkä toimiva) bloglovin-linkki, joku oli ilmeisesti ystävällismielisesti tämän sinne lisännyt, en itse saa (osaa/tajua) vaihdettua vanhaa osoitetta tuohon vanhaan.

Rhia: Pitää kyllä itsekin ottaa tuo Fedexin maailmankuva käyttöön, kun suunnittelee kesälomareissua "Mä tiedän, että puhuttiin Tukholmasta, mutta lyhin reittihän sinne tunnetusti kulkee Pariisin kautta".

Elämöintiä

Tutkimattomat ovat logistiikan tiet! Itse lähetin siskolleni syntymäpäivälahjapaketin Hollannista Helsinkiin, tuli perille sitten Ateenan kautta. Logiikalla ja logistiikalla ei vaan selkeästikään ole niin mitään yhteistä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.