Lähtötaso ja kuinka se asetetaan.

ite puin

Koin lieviä suorituspaineita tämän maailmanhistorian ensimmäisen Lily-postaukseni suhteen. Tuskailin, pyörittelin, mietin ja vääntelehdin. Mitä ihmettä siihen ihan ensimmäiseen juttuun voisi kirjoittaa? Sehän määrittää, ei ainoastaan suunnan tulevaisuuden postauksille, vaan myös antaa sen ah-niin-tärkeän ja korvaamattoman ensivaikutelman mahdollisille uusille lukijoilleni. Miten tuon esille silmittömän nerokkuuteni ja taidokkaan huumorini asianvaatimalla korkealentoisuudella ja sivistyksellä? Ja sitten se valkeni.


Tissit.


Noniin. Eiköhän tämän palstan lähtötasoa voida pitää täten asetettuna ja ylitettynä.

Ähä, vanhat tutut, luulitte kuitenkin, että mun jutut jotenkin muka "paranee", kun siirryn tänne. As if.

Kommentit

Saara S.
Saara Sarvas

Fantastista, kerrassaan fantastista!! Koin aivan samanlaisia suorituspaineita muutama tunti sitten, enkä usko meidän kahden olevan ainoat. Koen, että sinusta tulee todella mieluisa kanssakirjoittaja.

<3: Saara

Sande
Sanden short-cut

Reipasta,  raikasta, Ihana! Oma kynnykseni odotelkoon aloittelijan ensi askeleen ottamista ja ylittämistä hetkosen vielä =)

-Sande-

tiiti
ite puin

Hihi, kiitokset ekoista kommenteista, oon aika varma, että Lilystä tulee sekä aivan ässää että jännää. Äsnää? Jänää?

(ooh, täällä saa kommentteihin kuvan!)

janes.png

Anna Karhubear

Jäsnää todellakin, kivaa että olet Tiiti mukana! Taitaa vähän jänsnättää tuota pupuakin...

Ina
Inahdus

Miks mä en keksinyt tissejä!? Nyt kokeilen osaanko kommentoida. Kas näin.

Ina
Inahdus

Hyvinhän se meni! Tällä mennään!

tiiti
ite puin

Anna, pupu on tunnetusti aina jäsnäämisen eturintamassa!

Ina, hyvin meni kommentointi! Sepäs oiskin muuten ollut kiva, kun me kaikki lilypalstailijat oltaisiin avattu peli tissipostauksilla. Ehkä sitten virallisen julkaisun yhteydessä yhdistetään voimamme :D

Vierailija (Ei varmistettu)

ööö. luettuasi postauksesi tuolla vanhassa blogissa, olin ensin isoja kirjaimia vastaan. ei ei ei! mut ei nyt ihan pölöiltä näytäkään (ja turkulaisen suusta toi on siis kohteliaisuus :) mut semmosen palautteen haluisin kyllä antaa lilylle, että toi 'lue koko juttu' tms. on ihan perseestä. turhaa klikkailua, haluaisin lukea koko jutun kerralla kiitos.

Anna Karhubear

Vierailija, kiitos palautteesta! Palstalla ja eri aihealueiden virrassa näkyy vain alku jutuista siitä syystä, ettei sivu veny aivan hervottoman pitkäksi, varsinkin kun juttuja tulee enemmän ja ne ovat pitkiä. Siten virrasta voi myös bongata juuri itseä kiinnostavat - vaikkakin se vaatii klikkailua (ja myönnetään, Tiitin palstalla ainakin minä haluan klikkailla kaikki jutut auki...) Laita ihmeessä lisää palautetta meille palautelomakkeen kautta, kun huomioita syntyy!

Satnnainen mislukija (Ei varmistettu)

Sitä lähtee pariksi päiväksi intternetin ulottumattomiin ja heti ollaan sankikkailemassa jossain muualla. Uskaltaako täällä enää käydäkään kun sanavahvistuksenakin on kaikkea ihmeellistä.

sanumaria (Ei varmistettu)

Muakin häiritsee toi klikkaa koko juttu auki. Lisäksi se että ei oo mitään näpsäkkää oikopolkua mennä seuraavaan juttuun. Esim. postauksen yläreunassa. Vai olenko vain sokea?

Anna Karhubear

Tarkoituksenamme on viilata Lilystä käytettävyydeltään mahdollisimman hyvä. Kiitos siis palautteesta ja parannusehdotuksista, ne on kirjattu ylös!

Midinetti (Ei varmistettu)

*kilistää virtuaaliskumppaa*

Jei, onnea blogin uusille vaatteille ja osotteelle! Mä olen selannut tätä Lilyä ihan ihmeissäni, vaikuttaa yllättävän kiinnostavalle hommelille :).

tiiti
ite puin

Vierailija, hihhii, turkulaisten kohteliaisuudet on parhaita kohteliaisuuksia. Mutta aattelin, että kun sivuleiskassa nyt on muutenkin noita isoja alkukirjaimia, niin näyttäis pöllöltä, jos leipäteksti vaan ois pienellä. Ottaa vähän harjoittelua, kyllä

Sanu, joko mun paljettiponi on tilattu? Ja niinkuin Anna tuossa totetaa, niin palautetta vaan joko tänne tai palautelomakkeen kautta. Kerrankin saa luvan kanssa kitistä. Ja kehuakin. Ainakin mua :D

Midinetti, kiitokset ja *kilist*, mää oon kanssa vähän innoissaan tästä, kiva kun täällä on jo nopsasti näin paljon jengiä.

 

sala-anonyymi-tiiti (Ei varmistettu)

Hemmetin tarkkasilmäiset mieslukijat, yks aa ihan vähän vaan puuttuu ja heti ollaan kettuilemassa.

Piti oikein itsekin testata tätä stalkkaustiedon keruuta ja noita paljonpuhuttuja anosanavahvistuksia :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.