Miksi se meidän euro olikaan 80 senttiä?

ite puin

(Annetaan tässä kohtaa herkimmille perjantaivaroitus)
Words fail me. On se vaan kumma, ettei yritysten johtoryhmissä ole enemmän naisia. Miettikää miten väärin nekin kaikki nyt käy kakalla.

PS. Lapsellinen valittaminen kannattaa (ja ehkä myös asiallinen kritiikki, mutta itselläni ei siitä ole kokemusta)! Lilyn korjaantuneen RSS-feedin lisäksi palstan jutut ovat nyt valmiiksi auki ja etusivun listauskin on kivampi! Kannattaa siis jatkaa napinaa, kehitysideat edelleen siis tervetulleita, eikä kuulemma tarvitse edes olla runomuodossa.

Kuva

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

tuo sama juttu on pyörinyt facebookissa viime aikoina, ja olin kyllä nauraa itseni tärviölle kun luin ekaa kertaa. olen toki nainen, mutta ikinä ei ole käynyt mielessäkään että tavara pitäisi oikein käsin ottaa vastaan, ennen kuin päästää sen pönttöön. :D

naisia on varmaan siksi johtoryhmissä niin kauan, ettei sinne haluavat ikinä ehdi kokouksiin ajoissa, kun pitää vuorata pyttyä vessapaperilla ja muutenkin temppuilla asioinnin kanssa. miehet käy pisuaarilla ja unohtaa pestä kädet, siinä säästää kummasti aikaa.

arsenikki (Ei varmistettu)

Naiset. Never cease to amaze me.

Mutta pointsit RSS-korjaajalle.

Midinetti
XYZ

Mitä? Woot? Onks tommosia oikeesti? Ei saatana.

*meltdown*

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis mitä tän hysteerisen käytöksen takana on? Miksi en ymmärrä, mitä pahaa on jos käy kakalla ja kuuluu plumpsahdus tai jotain muita ääniä..? Onko mussa jotain pahasti vialla? Anyone?

No, sentään pystyvät paskomaan julkisissa tiloissa.

Ei mut oikeesti... meininki on taas kuin ala-asteella :D

tiiti
ite puin

Vierailija, hmm... pitääkös tuosta nyt päätellä, että johtoryhmään pääsee kakkaamalla pisuaariin?

arsenikki, tässä tosiaan ollaan sen kuuluisan naiseuden mysteerin äärellä. Sinänsä hassua, että missäänhän ei suoraan sanota, että kukaan noista on nainen, asiasta vaan ei ole yhtään epäilystä.

Midinetti, ilmeisesti, tai sitten kaikilla noilla kommentoijilla on huomattavan taidokas sarkasmin taju :D Mun maailma taas avartui pikkaisen tämän nähtyäni.

Vierailija, no näinpä, en määkään ollut aikaisemmin tajunnut, miten hirveästi vikaan mun vessa-asiat oli menneet. Ja parashan on toi, joka sanoo tekevänsä niin kotonaankin, ettei mies kuule.

tiiti
ite puin

Titiu, Jep, julkinen cräppäys - pieni, käsinvaimennettu plumpsahdus ihmiselle, suuri ihmiskunnalle... Ei meillä ollut tuollaista edes ala-asteella, mutta mää olenkin maalta.

sanumaria

Readerissa näkyy blogeista vaan vieläkin pieni osa tekstiä, ja listaan tulee pelkkä "Lily". Mulla on nyt kolme lilyä siellä. Voit välittää valitukset eteenpäin, itsehän aion vain valittaa enkä tehdä asialle mitään.

tiiti
ite puin

sanunmaria, laittelinpa tuosta ylläpidolle mailia, eiköhän sekin fiksaannu. Ja minkäs teet, valittaminen ilman toimenpiteitä nyt vaan on parasta.

Meillä on töissä kuulemma yksi nainen, joka kuulemma vastaa puhelimeen vaikka olisi kakalla. Mut sekään ei kyllä istu missään johtoryhmissä, et mikä nyt sit ois hyvä, kakata vai ei?

Mut mäkin olen maalta ja käyn kakalla ilmeisesti ainakin jotain hysteerikkoja rohkeammin ja uskoakseni myös nopeammin ja vähemmän huomiota herättäen. Tai siis, et eikö nyt vessan kahdesti vetäminen tai käsikuivurin monen minuutin huudatus herätä enemmän kysymyksiä kuin kakkaäänet?

Enkä muuten voi ymmärtää, et mitä kautta se käsi tulisi sinne pönttöön tunkea ja miten ikinä se voisi olla mukavaa? Vaikka eihän minkään elämän kannalta välttämättömän kuulukaan olla mukavaa. Nää on salena niitä naisia, jotka myös vetää jotain siirappi-pippuri-vesilaihiksia (vai mitä siihen sit kuuluukaan) eikä syö suolaa tai sokeria ja on naimisissa jonkun tylsän johtoryhmässä istuvan miehen kanssa.

JA mikä helvetin juttu sekin on, ettei ihmiset osaa kirjoittaa kuin otsikkokenttään? Vai onko se jotenkin liitoksissa käteenpaskomiseen? Nää naiset on salena niitä, jotka kirjoittaa viestinsä keskustelupalstoilla nimimerkkiin, otsikkoon ja viestikenttään ja lähettelee raivostuttavia sähköposteja, joiden ainoa sisältö on otsikossa. Ai että syökin sellaset. Intternetit takavarikkoon, jos oot tyhmä.

Taisi tulla viikonloppu ihan oikeaan kohtaan. En pystyisi enää olemaan toimistolla :D

Rhia
Evil Dressmaker

WTF?? Nyt on kyllä niin diippiä shittiä että olen täysin sanaton...

 

Miksi hitossa kukaan haluaa ottaa pökäleensä vastaan kädellä? Reilusti vaan molskis ja loiskis.

maijahei (Ei varmistettu)

Nyt vetää kyllä hiljaseks. Miksi, miksi, miksi ihmisten pitää tehdä elämästään vielä huomattavasti vaikeampaa kuin se jo on? Ja vielä kakkaamalla kädelle :O

salka
Salka

Kiitos perjantain nauruista :DD!

minna (Ei varmistettu)

Kiitos mahtavista nauruista!

Mutta totta tosiaan, missään ei sanottu noiden keskustelijoiden olevan naisia, mutta itsekään en hetkeäkään ajatellut etteivät olisi. Outoa, ja hiukan huolestuttavaa...

Nade
Aurinkosadetanssia

Ei tsiisus sentään :'''D hahaha! Kiitos tästä huutonaurusta.

marix (Ei varmistettu)

J sano, että nyt se ymmärtää miks naisia halataan eikä kätellä.

Vierailija (Ei varmistettu)

On siinä kakkimisrituaaleja... :D

Tuosta 80c:stä sen verran, että lasketaanpa vielä työtunnit yhteen ja tehdään sitten vertausta, vieläkö naisen 1€ on 80c?

Jemma T
Auringonpolttamat

Ei voi olla todellista. Välillä tuntuu, että länsimainen ihminen on erkaantunut kovin kauas luonnosta. Täällä missä asun ei paikallisilla ole edes vessapaperia jolla vuorata pönttö (tai käsi jumaleisson) ennen suoritusta. Tsiisös nauratti kyllä! :D

tiiti
ite puin

Taidan olla ihan liian laiska kommentoimaan kaikille erikseen (ja mun käsi on väsynyt tiätte-kyllä-mistä), joten totean vaan, että oon oikeastaan aika ylpeä, että juuri tämä juttu keräsi näin paljon kommentteja :D

Niin, paitsi Nooralle tietty peukut aggreista!

Onneli (Ei varmistettu)

Voi reps, mä en kestä :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihhihhii. xD Ei helevetti.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.