Munasaldo.

ite puin

Nyt kun keräsin teidät kaikki likakaivonmieliset irstailijat palstalleni kärkkymään, voin avoimen vapautuneesti puhua tästä meitä kaikkia salaa kiinnostavasta, vähän hurjastakin asiasta.

Eli tietenkin suklaalla ympäröidyistä minileluista.

Tänä pääsiäisehkönä (siis se tärkeä aika, jolloin pääsiäissesonkikarkit tulevat kauppoihin, mutta itse pyhiin on vielä viikkoja) olen saanut suklaamunista:

  • ruma ralliauto
  • rumempi ralliauto
  • autotalli (jännänä, hämmästytä-ystäväsi-tyyppisenä faktana mainittakoon, että kumpikaan em. rumista autoista ei sovi sinne. Vaikka ystävällisesti avustin hakkaamalla niitä vasten lattiaa.)
  • pedobear, jolla on aitokarvainen maha (Toki saattoi olla myös pedobearin serkku, pedosquirrel.)

When life gives you lemons, niin, niin, tiedetään. Mutta mitä helkkaria mää teen näillä paskoilla ylläreillä? Ja ennemminkin: MISSÄ NE KAIKKI HYVÄT ON. Gaddämmit.

(kuva jonkun toisen crappy ass yllätys)

Kommentit

E m (Ei varmistettu)

siis mikä toi on!? muovinen mini-sitruuna? vai onks sillä duckface?

JonnaPieni
Ihme ja kumma

onko tuo peukaloisversio kumiankasta? Järkkyä. Johtuukohan yllätysmunien lelujen inflaatio kenties iästä vai oliko ne oikeasti silloin muinoin paljon hienompia? Mulla oli ainakin miljoona (no ei ny ihan) niitä hippoja ja kilpikonnia Kinder-munista. Sitten jos niitä oli paljon (ja niitä oli), niin suosio päikkärissä ja koulussa pompsahti arvoon arvaamattomaan... Voi niitä aikoja, kun se suklaa oli ihan toisarvoinen juttu.

Domestic animal (Ei varmistettu)

Just tänään puhuttiin, että pääsiäismunien "yllätykset" on ehkä yksi turhimmista krääsän muodoista. Penskana ne oli tietty puolet pääsiäismunien hauskuudesta, mutta eipä niitä vappuna enää paljon muistella.

Hmm, luomusuklaasta tehtyjä pääsiäismunia joissa on ekologinen yllätys? Vaikka arsenvärinen (ei keinotekoisia väriaineita huom.) huovutettu sormus? Ai ei...

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä sain Nalle Puh-munasta keltaisen minipallon. Ei mitään Nalle Puh-palloa vaan ihan helvetin pienen, normaalin, keltaisen pallon.

Bemary_ (Ei varmistettu)

Ostat kuule Metal Mania -munia, nii johan alkaa tapahtua!

Rhia
Evil Dressmaker

Paras sisusta noille pääsisäismunille ois lisää suklaata tai rahaa. Mut noi yllätykset on ylipäätään ihan hiton typeriä koska A) ne on yleensä vaan kräppiä, B) niillä ei tee mitään vaikka ne ois siistimpiäkin kuin kräppiä, C) pääsiäisen jälkeen kun haluais heittää ne yllätykset pois avokki ei anna vaan kerää niitä kirjahyllyn reunalle (kuka hitto niistä sitten pyyhkii pölyt seuraavaan pääsiäiseen asti kysyn vaan????) ja D) mainitsinko jo että ne on vaan kräppiä. Paskin yllätys jonka oon saanu taisi olla 10 palan palapeli,  mitä hittoa???

salka
Salka

Ei juma, repeäminen tuolle miniäkin minimmälle yllärille! Sujahtaa nenään hernettäkin nopeammin!

Mut fazerin munistapa saa hienoja kissejä! Tosin nekin on aika minejä, mutta pieksee kyllä kindereiden tyhmät yllärit. Harmi vaan kindereissä se suklaa on parempaa.

arsenikki (Ei varmistettu)

Veikkaus tmv mikä nyt arpajaistoimintaa harjoittaakaan, vois lanseerata semmosen ässäarpatyyppisen munan, mistä voi voittaa uusia munia tai rahaa. Miniliekinheitin tai mannertenvälinen miniohjus (minimannerten välinen ohjus?) kelpais myös.

tiiti
ite puin

E m, nähdäkseni (joka on vaikeaa), se on luonnottoman keltainen, pikkurillinpäänkokoinen miniankka. "Jee".

 

JonnaPieni, itse muistan lapsuuden yllärimunista sekä pahan suklaan, että rumat rihkamasormukset (ehkä odotin jalometallia ja arvokiviä, tiedä sitten). Että ei se niin aurinkoista ollut. Silloinkaan.

 

Domestic Animal, arseenvärinen huovutettu sormus. Johtuneeko eilen katsomastani South Parkin "Bris" -jaksosta vai mistä, mutta tuo kuulosti päässääni todella väärältä.

 

Vieralija, :D No kyllä on taas vau-efekti taattu tuollakin yllärillä.

 

Bemsu, saakohan niitä vielä?

 

Rhia, rahamunat, ne oiskin hyviä :D Tai pelkkä rahakin kävis.

 

Salka, oon varma, että ovat Kinderillä huomanneet, että koska niiden suklaa on parasta, ne voivat uudelleenkäyttää jotain tsekkoslovakialaisen vammaislastenkodin käsityöaarteita ylläreinään. Hemmetin monikansalliset korporaatiot ja niiden riisto!

 

arsenikki, ooh, miniohjus! MÄÄ TAHDON MINIOHJUKSEN! MISSÄONMUNMINIOHJUS! (sori, ei pystynyt hillitsemään)

Mirjo (Ei varmistettu)

Mikä HELVETTI on PEDObear..????

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.