Päivän mitae.

ite puin


Kuvassa mainostetaan oikeasti tuota psykedeliaoksennushametta, mutta huomioni kiinnittyy jostain kumman syystä tuohon vetävään wifebeateriin. Suorastaan näen itseni kävelemässä kesäisen Tampereen katuja tuo päällä. Not. What the hell nyt taas, ihmiset siellä Nelly.comissa? Onko kyseessä joku leikkisä aikamatka 80-luvun miesbodarien testohuuruisiin treeniluoliin? Tietty selittäisi paljonkin, jos tuo hamekin olisi tehty salihousuista.

Kommentit

E m (Ei varmistettu)

Tossa tarvii varmaan liikkuakkin tuollaisessa takakeno-asennossa, muutenhan kaikki kainaloläskit tursuais noista käsiaukoista. Toi näyttää muuten just sellaselta topilta, että jos (siis JOS!) siellä alla käyttää rintsikoita, niin toiseen kuppiin jemmataan röökit ja toiseen tulitikut/rahat/taskumatti.

vierailijaa (Ei varmistettu)

Olen viettänyt liikaa aikaa facebookissa, kun etsin tykkää-nappia ylläolevaan kommenttiin.

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/topit/rodni-984/grenada-top-984001-66/

Siellähän se toppikin on. Pakko myöntää, että en odottanut painijanselkää, odotin... jotain paljon kulahtaneempaa.

Oikeasti, kenelle ne noita vaatteita suunnittelee?

tiiti
ite puin

E m, joo näyttää hiukan vammauttavalta tuo mallin asento, että toppi pysyy ees tuon verran päällä. Ja hyvin kuvattu, niin totta.

vierailija, se oiskin muuten loistava. Ei siis sillä, että minä viettäisin liikaa aikaa fb:ssä

 

ceire, ja kun tarkemmin kuvausta lukee, niin tuossahan on "nyrkkeilyselkä". Että ehkä sitten niille, joita on hakattu selkärankaan riittävästi tuon kenoasennon saavuttamiseksi. Pitää tarjoilla kaikkien kohderyhmien tarpeisiin.

so out of glamour

hei voi ei mulla on tasan tommonen oranssi, pitkä, painijanselällä varustettu toppi Monkista ja voin kertoo että oon myös kerran pitäny sitä korkeavyötäröisen hameen kanssa TOSIN mulla oli semmonen bandeaurintsikka-asia joten vilautusvaaraa ei ollut. Ja sitä paitsi mun mielestä wifebeater-paidat on just khuul..... : D

Vierailija (Ei varmistettu)

sivutissi ihihihih. sarjassamme keisarin uudet vaatteet. jengi ei tajuu, että ne onkin älästi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.