Small talkia ruokaostosten lomassa.

ite puin

"Onks sulla shortsit? Hhhahhhaaaah, oli ihan pakko tulla nauramaan. En oo varmaan ensimmäinen, joka on nauranut. HHHAAAAAH."

Kiitos, tuntematon setä ruokakaupassa. Itseasiassa olit ensimmäinen (sittenhän se ei luonnollisesti enää haittaa, jos ei ole se ensimmäinen. Vähän niinkuin heittäisi vasta sen toisen kiven. Käytännössä katsoen harmitonta.). Mielestäni ihmiset voisivat olla kokolailla enemmän vaan ihan hemmetin hiljaa.

Ja sunkin housut oli aika rumat. Nih.

Kommentit

Rhia
Evil Dressmaker

Ihmisillä ei oo mitään häpyä enää. Tuikituntemattomat katsoo oikeudekseen tulla kommentoimaan ihmisen ulkonäköä ihan vaan sillä perusteella että nyt kyseinen henkilö nyt sattuu olemaan olemassa. Ollapa haulikko. Tai kertasinko.

Ano (Ei varmistettu)

On se niin hävytöntä, kun ei enää nykyään pidetä tuulipukua niinkuin kunnon kansalaiset!

Rhia
Evil Dressmaker

Nyt mä keksin: käsilaukkukokoinen kertasinko aivopieruja päästeleviä kanssaihmisien varalta. Kukahan alkais valmistaa semmosta ? Markkinoita löytyis ihan varmasti.

tiiti
ite puin

Rhia, hahaa, käsilaukkusinko, mahtavaa! Mutta eikös sen pitäisi kestävän kehityksen ja ekologisuuden nimissä olla uudelleenkäytettävä. Ja tehty hampusta.

Ano, kyllä. Ja ei mulla tosiaan mitkään pyöräilysortsit tai juokpöksyt ollut, vaan farkkusortsit ja paksut sukkikset. Friggin' weird, vissiin.

Naanattaa

Oisit nyt hutmassut sitä äijää sanansäilällä. Se ois ollut sille oikein. *kiukunkihinää*

Ulrika
Figure with drawers

Onks sulla kaljamaha? hahhah, en oo varmaan eka joka on nauranu.

Oikeesti wtf!

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei oo todellista o.O hiukkasen törkeetä! Mutta silti jollain tasolla ymmärrän, kun ei munkaan mielestä shortsit ole mikään talvivaate vaikka kuinka sukkahousua tms puskisi alle, en tuu koskaan ymmärtään tätä tyyliä ja laittaa kyllä useimmiten naurattamaan. Jokainen pukee kuitenkin päälle mitä ite tahtoo, en minä menisi kyllä aiheesta kenellekkään aukomaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ahhahhhaaaa, haaa haaa hah :D

Something strange

Itselläni on tapana kulkea kanssa shortseissa tai lyhyemmässä hameessa myös talvisin sukkahousut alla. Tykkään vain niistä paljon enemmän kuin pitkistä housuista, joita kyllä sellasiakin käytän aina silloin tällöin. Asun ilmeisesti niin pienellä paikkakunnalla että täällä ei ihmisistä ole kukaan ikinä kehdannut tulla mitään tuollaista sanomaan vaatetuksesta.

M0un mielestä käytännöllisyyden ohi menee ne vaatteet, joissa oikeasti viihtyy ja tuntee olonsa mukavaksi vaikka ne olisivatkin näitä "kesävaatteita". Tietenkin jos ulkona hirveällä pakkasella pitää pitemmän aikaan liikuskella niin sitten voi valita lämpimämmät vaatteet, mutta kyllä mää mieluummin pidän shortseja ja sukkiksia kuin epämukavia farkkuja tai muita pitkiä housuja. Myös parit paksummat sukkikset päällekkäin ovat yllättävän lämpimät, kannattaa kokeilla :]

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.