Suuri jäätelöhuijjaus.

ite puin

Jotkut rikkomukset ovat niin vakavalaatuisia, että ne vaativat kirjoitusvirheen tuplakonsonantin muodossa heti otsikkotasolle. Että eipä kestä kiittää ihan ilmaisesta sensaatiouutisesta, MOT, A-studio ja joku Iltasanomien kauhisteluliite.

Puhun siis nyt huolestuttavasta, joskin jo kauan vaietusta, kaikissa kaupan pakastealtaissa hiljaa viattomia ja tietämättömiä vaanivasta ilmiöstä nimeltä Pingviini suklaatuutti. Sitä ostaa nimen perusteella tuutillisen hekumallista suklaista hyvyyttä, mutta kuoren avauduttua karu totuus paljastuu! Tuutti onkin vaniljajäätelöä, koristeltuna säälittävän pikkuisilla suklaarannuilla, jotka suorastaan tuntuvat ilkkuvan ääneen "paskan valitsit, harmittaako!".

Havainnollistankin nyt yksinkertaisen kaaviokuvan avulla, missä kohdissa suklaatuutin suunnitteluprosessissa on menty vikaan.


Ja tiedoksi faktapimennossa eläville, suklaan osuutta lienee kierosti kuvankäsittelyn keinoin liioiteltu yo. mainoskuvassa. Ihmisten epärehellisyydellä ei vaan näytä olevan mitään rajaa.

What gives, Nestlé? Onko tarkoituksena kenties opettaa lapsia ja muita jätskinsyöjiä kohtaamaan niitä väistämättömiä pettymyksiä elämässään? Olemaan kriittinen valheellista nimeämistä kohtaan? Kostamaan jätski-insinöörin lapsuudentraumat sokerittomasta ruokavaliosta? Häh? Onko? Häh? Suklaatuuttiin suklaata, ja heti, gaddämmit!

Koska olen luonteeltani perusreilu ja rauhantahtoinen, ehdotan kompromissihengessä seuraavaa: oikeasti hyvä suklaajätski Suklaapilvi syrjäyttää kulahtaneen "suklaa"tuutin ja ylimääräjätskit singotaan välittömästi avaruuteen, tai jonnekin kehitysmaahan, kuten Loimaalle. Palkinnoksi tästä elämänlaatuaparantavasta huomiosta minulle sponsoroidaan elinikäinen suklaajätskivarasto.

Kommentit

Whilen
Orastus

Eikö suklaatuutissa ole enää edes suklaapintaa vohvelin sisällä? :o

tiiti
ite puin

Whilen, Totta! Onhan siellä tosiaan, ei kyllä mun mielestä riitä tekemään suklaatuutista nimensä veroista :D Noin pienistä määristä suklaata tulee vain entistä pahemmalle päälle :D

Whilen
Orastus

Se on mun mielestä parasta tossa tuutissa - tai ylipäätään tuuteissa. Se lötkö suklaaton mukavohveli on ihan kammottavaa. Enkä kyllä muutenkaan ole sun kanssa samaa mieltä ;) Pahanmielen säälisuklaa on nimittäin just hyvä!

tiiti
ite puin

Whilen, Geisha-tuutissa on muuten muistaakseni säälisuklaa ja ne päällisröpelöt ja suklaajätskiä ja suklaasydänjuttu ja suklaavohveli! Siinä puhutaan jo mulle sopivasta suklaisuuden asteesta.

Whilen
Orastus

Mielummin kyllä jäätelö jäätelönä eikä mitään tuutti- ja oheishömpötyksiä, mutta muuten olet oikeassa :>

Henni (Ei varmistettu)

Muutenkin suurinta osaa siitä suklaasta, mitä meille erilaisissa tuotteissa syötetään, ei voi kutsua suklaaksi.

Oikea suklaa, eli raakasuklaa nam, on nimittäin terveystuota, keinotekoinen maitosuklaa ei! Raakasuklaatakaan ei kannata tietenkään ylettömiä määriä syödä, mikä on riskeistä suurin meillä herkkusuilla:P
 

Bemary_ (Ei varmistettu)

Olin tulossa hehkuttamaan sulle lapsuuden suosikkiani Suklaapilveä ton huijarituutin korvikkeeksi, vaan eipäs sitten näköjään tarvinnutkaan. Onneksi ne ottivat Suklaapilven uudelleen myyntiin, koska sen katoaminen markkinoilta oli ehottomasti mun lapsuuteni traagisimpia menetyksiä. Ei paljon tommonen "mukasuklaatuutti" ahmattipentua lohduttanut...

Pingu (Ei varmistettu)

Haha, terveisiä Loimaalta ! Kävin äsken täällä kaupassa metsästämässä jäätelöä, mutta pakastealtaat loistivat tyhjyyttään! Eli "suklaa"pinguille löytyisi tänne heti tilaa.

Kuule oon aina ihmetelly samaa! Vanhoina hyvinä aikoina tuossa tuutissa oli vohvelissa vielä suklaasisus, mutta nyt sekin on poistettu. Vaniljajäätelöhän tuo on, missä vähän päällä suklaata koristeeksi. :D Siksipä syönkin Ben & Jerryä...

päivik (Ei varmistettu)

Mitääh? Suklaapilviä saa siis kuitenkin tänäkin vuonna! Räjähdin just viime viikolla lähiprisman pakastealtaalla jukalle, kun siellä oli vaan noita valion ja ingmanin huijaustuutteja. Melkein kaikki muut maut löytyi päärynästä ja villivadelmasta melkein naapurin koiraan saakka, muttei yhtä ainoata kunnon suklaatuuttia! Jättiksestäkin oli vaan joku trioversio, josta ois pitäny jättää 2/3 syömättä.

Lotta Katariina
Pumpui

Jäätelöt ovat kamalia pettymyksiä. Siksi ostankin aina vanilja-Puffetin. Ei se maailman parasta ole, mutta ainakin tietää mitä saa: vaniljajätskiä ja luttanaa keksiä.

Ulla T. (Ei varmistettu)

Kerrankin joku puhuu asiaa!!!

Micci (Ei varmistettu)

Tää on niiiin totta! Suurena suklaajätskin ystävänä koin jo lapsena karvaan totuuden tän tuutin olemuksesta, kun jollain kesälomamatkalla toivomani suklaajäätelö paljastui täksi huijariksi.
Miksköhän niitä saa edes myydä tuolla nimellä, kun nykyään muuten ollaan niin tarkkoja siitä, että tuotteen nimi ei saa olla harhaanjohtava..?

tiiti
ite puin

Henni, mää oon aika kallellaan siihen keinotekoiseen :D

Bemsu, kyllä mää nää suklaajätskiasiat tiiän :D Voisin syödä sitä suklaapilvimömmöä saavikaupalla!

Pingu, hahaa :D Sittenhän tossa mun järjestelyssä kaikki (ja mikä tärkeintä, etenkin minä) voittaa!

Jonayla, Ben&Jerry,niillä on muuten ihan mahtavaa uutta suklaatoffeekookosmöhkälejätskiä!

paivik :D naapurin koira onkin yks kevään trendimauista. Mutta tosiaan, kiitos ja ylistys suklaapilvestä.

Lotta Katariina, hahaa, jotenkin kaurismäkeläinen jätskinsyöntifilosofia, etten sanoisi :D

Ulla T., ja vieläpä jätskiasiaa!

Micci, kyllä! Voi niitä lapsuudessa (viime viikolla) vieritettyjä karvaita kyyneleitä, kun epähuomiossa osti "suklaa"tuutin suklaapilven sijasta :(

Rhia
Evil Dressmaker

Oletteko lukenee tuoteselosteet tarkemmin? Että onko se vähäinenkään edes suklaata? Viimeksi kun ostin Pingviinituutin (en muista mikä niistä) niin siinä ei ollut edes oikeaa suklaata vaan "suklaanmakuista" kuorrutetta. Että näin.

Suklaapilvi se sentään oli nannaa, ja vielä se alkuperäinen suklaapilvi missä oli sitä vaaleankeltaista jäätelöä siinä päällä ja suklaajäätelöä sisällä, ja suklaanappi siinä keskellä. Mutta eivät nekään enää ole maistuneet samalle vuosiin... Kaikki maistuu nykyään vaan jollekin ihme esanssille.

Vierailija (Ei varmistettu)

Vaniljajätski on mun muusani, joten rakastan tuota tuuttia, koska suklaa on siinä vaan koristeena. Vaniljatuuttia en voi ostaa, koska siinäkin huijjataan, mansikkahillolla joka on vomit.

Virmixet

ei ei ei. suklaatuutti on just hyvä, mut okei, ne suklaabiitit on raivostuttavan pieniä! mutta hei, sulkaapilvi on ihan eri asia. just vähän sisäisesti raivosin kun se ulkokuosi oli niin samanlainen kun perussuklaatuutilla ja erehtyessäni sainkin sit suklaajäätelöä. koska mä haluun suklaan suklaana ja suklaaJÄÄTELÖ on pahaa. joten ei oo suklaapilvestä korvaajaksi.

- r

Oh My.

Toi on totta! Kaikki maut vaniljasta popcorniin löytyy, mutta ei suklaat!? Millaisessa maailmassa eletään :D ? Nykyään harvaan jätskiin voi luottaa. Ben&Jerry's on hyvää, etenkin Chocolate Fudge Brownie, mmm suklaata suklaassa :::3

Ostin piiitkästä aikaa tän pingviini sulkaa tuutin ja kun avasin, niin heti epäilin et nyt on joku väärin. Googlasin, suutuin, löysin tän blogin ja aattelin kertoo kanssa kuinka petetty olo on.. teen kohta reklan tonne firmaan...murr

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.