Tehot irti kevätflunssasta.

ite puin

Flunssaillessa suurin osa ajasta kuluu koomaillessa ympäristörikokselliseen määrään nenäliinoja hautautuneena. Niinä harvoina selkeinä hetkinä onkin hyvä ottaa tilanteesta kaikki irti ja käyttää aika tehokkaasti. Esimerkiksi itsediagnosointiin.  (Pois se minusta, että käyttäisin aikani nettishoppailuun, jäätelönsyöntiin tai päiväteeveeohjelmiin).

Esittämällä mielipiteesi taudinkuvasta etukäteen mahdollisimman tarkasti kuvaillen ja googletettuja ammattitermejä viljellen, hämmästytät mitä varmimmin sekä ystäväsi että kaikki fb-statustesi lukijat, mutta teet myös vaikutuksen siihen terveyskeskuslääkäriin, jota mielipiteesi ns. todella kiinnostaa.


Väliin paremman puutteessa kuva kissastani. ""

Oma Top 4 -listani on tällä hetkellä seuraava (Oletteko muuten huomanneet, että ulkomaalaiset saavat kaikki parhaat tautiennimet, meille jää vain joku vesirokko. Todella epäseksikästä eikä yhtään jännittävää.):

  • Parvorokko (tämä lähinnä siksi, että luin ensimmäiset viisi kertaa taudin nimen hieman väärin. Voi sitä hihityksen määrää pervorokolle)
  • Afrikkalainen sikarutto
  • O'nyong'nyong
  • tai tuo aikamme klassikko, SARS


Kummallista, miten moneen sairauteen liittyy oireina väsymys, ärtymys ja ruokahalun muutokset. Tuohan olen minä joka hemmetin päivä.
 

Kommentit

susa

mä luin että paavorokko. se se vasta olisikin!

RuuRuu

kuva sopii tekstiin täydellisesti :)

RuuRuu

kuva sopii tekstiin täydellisesti :)

tiiti
ite puin

susa, Paavorokko, sen voisin ottaa vaikka heti!

 

RuuRuu, hahah, joo se on masennusvalasmauri.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla on krooninen O'nyong'nyong eikä naurata yhtään. Oon aika varma siitä, kokoajan vähän hassu olo. Ihan O'nyong'nyongmaiset oireet ja nokkakin vuotaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.