Torsofuck tuli taloon.

ite puin

Tärkeyshenkilön kanssa yhteispesää puuhatessa on edessä myös levyhyllyjen yhdistyminen. Onhan se jotenkin oudolla tavalla kaunista, kun vierekkäin levyhyllyä koristavat Dismember, Dying fetus ja …Duran duran.Duran Duran ja Immortal ne yhteen soppii! Huomenna viedään öööh... levyhyllyyn.


Vaikka itsekin nykyään tunnustaudun sen raskaamman musiikin ystäväksi, kertoo levyhyllyni myös karua tarinaa menneisyyden harharetkistäni. Kuten die-hard-brittipoppari-kaudestani. Ja mikä vieläkin pahempaa, siitä erityisen nolosta eurohumppaa-loimaalla-vaiheestani.

Järjestellessä herää myös elämänfilosofisesti merkittäviä kysymyksiä. Tuliko Slayer tosiaan ennen Sodomia? Kumoavatko Anthrax ja The Cure toisena?

 

Kuvat: 1, 2

Kommentit

sanumaria

Mä en oo ikinä sortunut eurohumppaan. Koska kaverit luukutti aina sitä autossa (perusmaaseutu hei), niin ei tarvinnu. Mutta Kikka, se oli kova.

Pääsky (Ei varmistettu)

En osaa päättää kumpi postauksen kuvista on pelottavampi.

Sitten vähän valitusta: olisiko MITENKÄÄN mahdollista saada tämä sivu näkymään kuten normaali blogi, niin, että postaukset näkyisivät kokonaisina? Kyrsii klikkailla noita tekstejä yksi kerrallaan auki :------(

sinia (Ei varmistettu)

Loimaa, tuo käymättömistä eurohumppamaista vihoviimeisin. Se, jonka levyhyllystä ei loimaata löydy, kieltää menneisyytensä.

SML (Ei varmistettu)

Mitä norjalaiset pikkulinnut syövät talvella?
-Immor-talia.

Rhia
Evil Dressmaker

I like Duran Duran and I'm proud of it. Ettäs tiiäette. Immortalit sun muut voi painua vaikka sinne Loimalle.

salka
Salka

Laaja musiikkimaku on vaan rikkaus :D Ysäri eurohumppa toimii edelleenkin, tosin ehkä kerran,pari vuodessa. Muuten saa ysäriyliannostuksen!

Mä oon muuten Pääskyn kanssa samoilla linjoin, olisi kiva ettei blogitekstejä tarttisi erikseen klikata auki :) Nimimerkillä y-sukupolven "haluan kaikki tarjottimella eteen kannettuna"-edustaja!

tiiti
ite puin

sanu: Haha, oi kyllä, ihana, hienovaraisen tyylikäs Kikka.

Pääsky: tuosta olen itsekin laittanut palautetta, ja varmaan kannattaa laittaa (samoin jos muuta sanottavaa löytyy), toivottavasti muutetaan toimimaan niin, että ainakin ensimmäinen juttu olisi valmiiksi auki.

sinia: Ihanaa, vertaistukea! Oon kyllä yhtä mieltä siitä, että jokaisessa meissä on pala Loimaata.

SML: Ahahahaa, loistavaa :D

Rhia: Mää luulen, että Loimaalle sopis Immortalia enemmän vaikka joku Pandora tms.

Salka: Joo, toimii kyllä, ja sehän tässä hävettääkin :D Ja tosiaan olen tuosta itsekin laittanut palautetta eteenpäin, mutta laita toki palautetta tuolla palautelomakkeella, niin saadaan sivusto vielä kivammaksi käyttää.

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.