Tulin, verkostouduin ja voitin.

ite puin

Vähempiä ihmisiä (huom. ei minua) saattaisi vähän etukäteen ahdistaa ja jännittää tilaisuus, jossa on paljon toisilleen vieraita ihmisiä. Ja pienoinen pönötysvaara. Joitain toisia siis voisi ahdistaa, ei minua. Ehei, ollenkaan. Jos en jo maininnut. Kokosin muutaman avuliaan vinkin sosiaalisen kanssakäymisen haasteiden voittamisesta. Teille muille.

 • Valokuvattaessa on vaikea päättää kuuluuko katsoa kameraan, vai olla muka huomaamatta sitä. Mutta jos teet kummatkin yhtäaikaa, olet ainakin puoliksi oikeassa. Saatat ehkä näyttää Sylvester Stallonen pahalta sisarpuolelta roisilla crack-tripillä, mutta hei, puoliksi oikeassa.
   
 • Koska ruoka on tositosi pientä ja sitä tarjotaan tikuissa, se tarkoittaa luonnollisesti sitä, että sitä voi, ei, pitää hamsteroida naamaansa tositosi paljon. Jos joku yrittää ehtiä ottaa tarjottimelta juuri sen sinun haluamasi miniruuan, syväkurkkumurina on se yhteiskunnallisesti hyväksytty tapa ilmaista ajattelematon reviiririkkomus.
   
 • Koska muut vieraat ovat reaalielämässä sinulle uppo-outoja, et osaa sanoa, onko vastaantuleva tyyppi kanssalilyttäjä, joku jonka blogia ehkä luet ja kommentoit ilkeästi, vaiko tyyppi, joka ajoi sinut tänne taksillaan. Katso siis kaikkia ihmisiä varovaisen siristelevällä tuijotuksella. Jos sitten huomaatkin moikkaavasi ihan väärää ihmistä, voit vielä viime hetkillä vetää vanhan kunnon oho-roska-meni-silmään-rutiinin. Ja kun taas kerran vedät blankot jollekin, joka sinun pitäisi tuntea: "no enhän mä mitään nähnyt, kun mulla oli se roska silmässä". Täydellinen, sosiaalisesti kyvykäs rikos.
   
 • Jos joku tuijottaa sinua epävarman siristelevästi, hän haastaa riitaa. Tai leuassasi on ruokaa. Tai molemmat. Kosta välittömästi.
   
 • Kannattaa miettiä valmiiksi jokin yleismaailmallisen hauska, mutta silti älyäsi ilmentävän terävä ja ajankohtainen juttu, jonka voit kertoa uudessa porukassa ja täten luoda yhteenkuuluvuuden tunnetta yhteisellä nauruhetkellä. Jos sitten ainoa mieleentuleva juttusi onkin se "riemukas" tarina siitä, miten kissallasi on tapana käydä vessassa poikaystäväsi housuilla, voit alkaa harkita uraa vaikka eritebloggarina.


   
 • Mieti käsikakkaa vessassa. Kerro asiasta kaikille. Esim ruokajonossa on hyvä hetki. (Tosin en onneksi(?) ollut ainut, jolle tämä asia on jäänyt kummittelemaan mieleen.)
   
 • Kun tapaat ensi kertaa kanssalilyttäjän, on keskustelu syytä käynnistää luonteville urilleen huomauttamalla heti aluksi, että tyyppi on mielestäsi sekä tosi lyhyt, että aika epäilyttävän hippi.


Ja jälleen yhden onnistuneen illan jälkeen sinulla on sankoin joukoin uusia ystäviä rikastuttamassa elämääsi.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Käsikakan paluu :D. Loistopostaus, naurahdin.

HaLo

Voi että repesin täällä :D

Ulrika
Figure with drawers

Hienoa, kiitos! En ehkä olekaan ainut joka pohtii pitääkö katsoa kameraan vai ei ja ketä minun kuuluu tervehtiä. Näillä vinkeillä elämä on taas asteen helpompaa :)

tiiti
ite puin

Vierailija, joo "and this time it's personal" :D

Hannamari, munsta suorastaan ihme, ettei näitä löydy käytöksen kultaisesta kirjasta...

Ulrika, joo, oon kyllä aika varma, että suurin osa tyypeistä ei ole niin sosiaalisesti kyvykkäitä linssiluteita, vaan pelkästään aika hyviä feikkaamaan :D

 

Hertta
Lilou's Crush

Hihii, mainiota :D Terkuin yksi tosi lyhyistä ja epäilyttävistä :)

Lene

Ymmärränkö nyt oikein, että kuvan henkilö demonstroi sitä käsikakkajuttua parhaillaan? Vasen käsihän näyttää olevan sillä suunnalla.

tiiti
ite puin

Hertta, :D  gaah, olen lilykääpiöiden ympäröimä! Voiskohan joku spicegirlskenkäfirma sponsoroida kaikille teollista lisäpituutta.

lenski ... pakko myöntää, mutta taidat olla oikeassa. Mitä ilmeisimmin alitajuntani on likaisempi kuin minä.

AnneVee (Ei varmistettu)

Taidan naulata nämä ohjeet työhuoneen seinälle!

AnneVee (Ei varmistettu)

Ja siis hei vähä siistiä, syöte on nyt korjattu!! Wohoo!

Ananas
Ananas ja Kookos

Mahtavia ohjeita! Lisäksi helpotit onneksi jo etukäteen ajankohtaisten puheenaiheiden keksimistä kirjoittamalla sen juhlien puhutuimman (?) postauksen. ;)

tiiti
ite puin

AnneVee, haha, musta etenkin tuo viimeinen kohta on sovellettavissa pienillä muunnelmilla jokaiseen arkielämän tilanteeseen!
 

Ananas, hahaa, ikuisesti kummitteleva käsikakka. Jotain vähempää ihmistä voisi (tai pitäisi) ehkä haitata, että se on muistettavin juttu koko palstailuaikana tähän asti :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.