Varmoja merkkejä mummoutumisesta.

ite puin

 

Säteilet itseriittoisen tyytyväisenä kilpaa auringon kanssa, kun saat jääkaappisi pestyä. Ja salaa toivot, että joku kysyy sinulta jääkaapistasi (kuten toki usein on tapana), jotta pääset mukayllättäen esittelemään työsi tuloksia ihaileville kanssaihmisille. "Hei, oletko nähnyt telkkarin kaukosäädintä?". "Hmm... katso jääkaapista."

Kommentit

annab (Ei varmistettu)

Ei nyt aivan varsinaisesti liity asiaan (vaikka onnittelen hienosta jääkaappisuorituksesta ja olisin erinomaisen kiinnostunut näkemään sen :), mutta pakko sanoa, että kerran valitin blogissani kuinka mulla ei ole yhtään niin weirdoja hakusanoja kuin sun tiedätkylläkukaalasti -- no arvaas mitä, nyt on sitten mullekin tullut yksi "anu hälvä alasti". Kuka sinä tämän etsijä oikein olet ja mitä luulet löytäväsi?!

(En kylläkään halua myöskään tietää miksi blogiini on löydetty mm. hakusanoin "paljaat sääret" tai "varpaat")

piparminttu (Ei varmistettu)

Jos minäkin saisin aikaiseksi jääkaapin (ja ikkunoiden) pesun, niin aivan varmasti hehkuttaisin sitä kaikissa yhteisömedioissa ja vielä livenäkin kavereille :D

Ulrika
Figure with drawers

Minä olen kaikista vastaavista suorituksista aina ihan tuhottoman ylpeä :D Kyllä vaan, puhdas jääkaappi, pumpattu pyörä ja järjestelty vaatekaappi on aikamoisia suorituksia. Jostain syystä mies, jolle esittelen värienmukaan lajiteltuja sukkakoreja ja paitapinoja ei osaa ihastella suoritusta asiaan kuuluvalla tavalla. Pitää ehdottomasti sitten mummona ottaa tavaksi kavereiden kanssa käydä vuoronperää kunkin kotona ihailemassa aikaansaatuja urotöitä  :)

tiiti
ite puin

annab, hahaa, toi "anu hälvä alasti" on vähän niinkuin se The Ringin kirous, se siirtyy eteenpäin aina kun siitä lukee :D Nyt siis oletettavasti täälläkin, kiitokset vaan, nih...

piparminttu ja Ulrika, joo, ei tosiaan jää pelkkään jääkaappiin, vaan minkä tahansa kodinesineen kiillossa on aina ilo paistatella ja kieriskellä itseriittoisuudessa. Tällaisia hetkiä varten kotona pitäisi ehdottomasti olla sellainen aplodi-kone. Tuollainen mummojen patsastelu- ja kehumisrinki on kyllä loistava idea!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.