Ahdistaako? Käy asuntomessuilla

ite puin

Käy, ja pian huomaat, että eihän sinua ahdistanut alunperin oikestaan ollenkaan. Tai siis lievemmin ilmaistuna, ehkä olisi ollut otollisempiakin ajankohtia käydä paikalla kuin ensimmäinen hellepäivä viikkoihin, ja itse olet vielä nälästä erityiskärttyisä. Tässä muutamia, noh myönnettäköön, ehkä lievästi negatiivissävytteisiä elämän oppitunteja sieltä:

  • Miesten kesähousut. Argh. Miksi kukaan ostaa mitään sellaista hailakan beessiä, kun on niin monta muuta, ihan oikeaa väriä? Parhaimmilla oli vielä samanvärinen kesätakki. Ja ei, se ei tee niistä paremman näköisiä, jos kuosissa on ruutuja.
  • Jonotustaito korreloi käänteisesti siihen, miten anaalisti terveyssandaalien tennissukat on vedetty suoraksi säärtä pitkin ylös.
  • Sijoitusvinkki: älä sijoita deodoranttiteollisuuteen. Koska aikaa tuli vietettyä tiiviissä, hitaasti etenevissä jonoissa, huomasin selvän trendin au naturel -kainalomeiningin puolesta.
  • Sijoitusvinkki: investoi vyölläpidettäviä asioita tuottaviin teollisuusaloihin. Aurinkolasit, puhelin, monikäyttötyökalu, pihakeinu. Mikä vaan, minkä sai vyöhön roikkumaan nahkakotelosta, se oli kovassa suosiossa.
  • Jokainen on sisustussuunnittelija ja rakennusmestari, ja kertoo sen ääneen. Voi sitä asiantuntevan seinänkoputtelun määrää.
  • Yllättäen, jos olet itse ostamassa uutta asuntoa, edellinen kohta ei millään tavoin tule esille myytävissä kodeissa
  • Jos rakennat ekotalon, voit näin ostetulla omallatunnollasi rakentaa taloosi suihkun, porealtaan, ulkoaltaan sekä tupla-autotallin molemmille tila-autoillesi.
  • On olemassa laminaattia, joka saa lattiasi näyttämään samalta, kuin 80-luvulla remontoidun kaupungin vuokra-asunnon muovimatto. Paitsi tietenkin kalliimmalla.
  • Radio Suomen lähetysten esittäminen kaiuttimista on rikos ihmiskuntaa vastaan. Jos joku ajattelee, että tämän palstanpitäjän läpät ovat myötähävettävän raskaita, kuunnelkaapa hetkinen tuota kanavaa.

Sivistynyt mielipide ja aikuismainen pääkallopaita ne yhteen soppii.

Pitää sanoa, että en sinänsä ole millään tavalla kohderyhmää näille karkeloille, maailman kaupunkilaisimpana ex-maalaisena en vain ymmärrä sitä asumisvalintaa, jossa muutetaan niin landelle, että tarvitaan auto tai mielellään kaksi ja joka paikkaan pitää erikseen "lähteä", mutta ei kuitenkaan sitten niin landelle, etteivät useat naapurit näkisi suoraan ikkunasta sisään. Tai sitä, että suunnitellaan ihanan persoonallinen design-talo, ja sitten tehdään kuusi identtistä siihen viereen.

Messuilla oli kuitenkin muutama parhausmiehen tekemä hienoussauna, jotka välttämättä tahdoin nähdä. Ja tietenkin erityisylpeänä useaan kertaan huhuilin niiden läheisyydessä "Niin, oliko nämä SUN tekemät" aina mahdollisuuden tullen pälyillen ympärilleni varmistaen, että kaikki läsnäolijat varmasti kuulivat.

Paras suunta: koti.

Kommentit

J

Haha, hyvä analyysi.

Voin kertoa että hauskemman kokemuksen Asuntomessuista saa oikeastaan vain olemalla jossain kohteessa oppaana. Suunnittelimme yhden kohteen sisustuksen aikoinaan koulutyönä. Oli hauskaa seisoa päivästä toiseen jossain tuulikaapin nurkassa, väistellä massaa ja kuunnella kahdeksan tuntia päivässä samaisten nahkakotelojunttien ja kaikesta päätellen vähintään 300 000 euron vuositulot omaavien, perhettä leikkivien 20-vuotiaiden nuorten parien Asijan Tuntija Kommentteja.

Ei kun hetkinen, ei se ollutkaan hauskaa, se oli yhtä helvettiä :D Viihdytimme itseämme mm. pitämällä tukkimiehen kirjanpitoa useimmin kuulluista kommenteista.

Silloin messualueella soi Nova joka mielestäni on vielä kauheampi valinta. Ehkä pahinta kuitenkin on että muistan vielä vuosien jälkeen kaikki messujen ämyreistä tulleet mainokset ulkoa. Ekovilla, ekovilla, hyvä villa asuvilla. Eristeenä fiksuimmilla ekovilla on. Ekovilla piste com. Siis ekovilla piste com.

 

Ville Voutilainen (Ei varmistettu)

Ja parhausmiehellä jalassa mieslegginssit. Onko nuo nyt liian pitkät shortsit vai liian lyhyet housut, hankala sanoa. Hyttyset ainakin tykkää.

Rhia
Evil Dressmaker

Nasevaa analyysiä. Tulostan tuon listan ja käytän sitä checklistinä jahka me päästään messuille asti :D Yritetään valita vähän vähemmän kuuma päivä ettei joudu palaamaan kotiin nestetipan kautta.

Sata Aaria
Sata Aaria

Veit jalat suustani! Aivan samat asiat jäivät messuista mieleen.

Mikäli sinussa kasvaa pieni masokistin jyvänen, kannattaa ensi vuonna ruokkia sitä testaamalla myös Loma-Asunto a.k.a Mökkimessut. Siellä on meno vielä kovempi, hiki haisee triplasti (ko nää mökkimessujen kävijät tuloo mökeiltä misseioo pesumahdollisuutta). Asiantuntemus on kova, koska jokainen, joka on tehnyt siirtolavoista liiterin, tietää rakentamisesta kaiken. 

Onneksi sitä on itse niin pirun näppärä ja tyylikäs :)

tiiti
ite puin

J, tuo on kyllä varmana aika raskasta hommaa tuo esittelijän duuni, ihmisten kekseliäisyys "jännissä" kommenteissa kun on melkoisen rajallinen :D Ja hitto, onpa kyllä tarttuva tuo ekovilla, jää melkein jo tuosta itsellekin päähän :D

Ville, niinnå, makuja on toki monia, mun mielestä tuo on tosi hyvännäköinen lahjepituus miehellä, mutta olisko nää stailit sitten enemmän sitä sun tyylisilmää miellyttäviä :D

(ps. miesleggingsit on tämmöiset, meinaa siis tuollaista ihonmyötäistä kalsarihousua, ei lahjepituutta)

Rhia, lisää niitä "hyviä" puolia: puolen litran limppari maksoi 3,5 euroa :D Halpa!

Sata Aaria, mää luulen että yritän oppia virheistäni, ja jättää kaikki taloasiamessut tästä lähtien käymättä. Uskon kyllä että siellä vasta eksperttejä ollaan. Ääneen. Ja tosiaan, mikä onni kuitenkin, että meidänlaisia näppäriä, tyylikkäitä ja viisaita on useampiakin :D

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin siis shortsit eivät yletä polvien yli. Ja minä kutsun mieslegginsseiksi mitä haluan, muhahahaa. Saa kai tommosiin piraattihousuihin pukeutua jos siltä tuntuu, itse säilytän linjan jossa lahjepituuksia on kaksi, ja te hipsterit voitte heittää noilla uusilla lahjepituuskeksinnöillänne vaikkapa telkkää.

Hahaa, captchassa "muoti", kuinka osuvaa.

Ville Voutilainen (Ei varmistettu)

Arpois nyt tämäkin värkki ollaanko sitä vierailija vai joku muu. No, meni jo.

Rhia
Evil Dressmaker

"uudet lahjepituuskeksinnöt" HAHAHAHAHAAAA! Mistäs Ville päättelet että tuo pituus on uusi keksintö?

Vierailija (Ei varmistettu)

Asuntomessuthan ovat kriittisen nirisijän paratiisi? Meillä on tapana käydä koko perheen voimin asuntomessuilla ihailemassa ylemmän keskiluokan luovuutta. Yhteishenki kohoaa välittömästi, kun intiiriördisaineri on asetellut eläimennahkoja suihkun lattialle. Tunnelma tosin uhkasi hitusen hyytyä viidennenkymmenennen identtisen vessan kohdalla.

Ps. Saunat olivat valehtelematta taloissa parasta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.