Ahneella on paskainen loppu

ite puin

Kaikkihan tietävät tuon vanhan sanonnan. Kävi ilmi, että se on väärässä. Oikeasti ahneella on ihan tosi iso joulukalkkunajämäeväsvoileipä.

Ehkä tuon viisauden (ja ne useat muut, joissa kielletään kaikki kiva) on keksinyt joku, joka jäi hitauttaan ilman kalkkunaa.

Kommentit

Rouva X (Ei varmistettu) http://avioliitonalkeet.blogspot.fi/

Kiitos tästä. Eka työpäivä joulun jälkeen piristyi kummasti. :D

Itse olen myös pohtinut sanontaa "kel' onni on, se onnen kätkeköön". Sen on keksinyt taatusti joku kateellinen pisipää.

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin, ja entäs "lapsi tuo leivän tullessaan"? Niinku mites se taapero sitä leipärahaa oikein tienaa, päinvastoinhan se rahantulo ja rahanmeno lasten kanssa nykymaailmassa on. Tai "niin makaa kuin petaa", eli jos en petaa päiväpeitettä, tai jätän peitot ryttyyn, niin makaan ilman päiväpeitettä ja ryttypeitoissa? Jepjep.

Mutta sun kalkkunaeväsleipä näyttää herkulliselta. Kyllä tuollainen onni pitää kätkeä ainakin kateellisilta työkavereilta. :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Hitaiden eväät syödään eka!

Hyppytikki

Olenkohan mä tajunnut asian väärin :D Ahneella on paskanen loppu -> ahne istuu paskalla loppu illan, kun muilla on kivaa. 

tiiti
ite puin

Rouva X, kyllä joku joka on kateellinen naapurin uudesta city-maasturista, veikkaan :D

Vieras, tuo lapsiasia sitäpaitsi kannustaa varsin ikävällä ja epärakentavalla tavalla sosiaalitukien väärinkäyttöön. Mää luulen, että tuo makaa-petaa -sananlasku puolestaan on tarkoitettu joillekin ihmisille, joille se sängynpetaus on jonkinsortin prioriteetti elämässä, itsehän köllin ihan onnellisena ryppykasassani :D

A. Sinivaara, totta! Hiljaa hyvää tulee on taas varmasti jonkun ovelan toisteneväidensyöjän keksimä hämäys.

T a r u, ahahah, mahtis tulkinta :D Ja tuollain miettimällä ainakin päästään kunnolla arkipäiväiselle konkreettiselle tasolle. Alan tästä lähtien itsekin ajattelemaan, että se tarkoittaa juurikin tuota.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.