Anna mun kaikki kestää.

ite puin

Monenlaista muodin paluumuuttajaa on (no lähes, ei tässä mitään yli-inhimillisiä olla) napisematta siedetty. Mattinykästyylin farkkuja, neonvärejä ja asioita, joita voidaan nimittää vain "paituliksi". Mutta nyt:

Persikanväriset purkkarit (löytyi myös, oh joy, mintunvihreänä). Ilmeisesti juuri niihin erityisiin  hetkiin elämässäsi, jolloin purjehdusseikkailusi kaipaa lisää hempeyttä. Niin. Ks. otsikko.

Kommentit

RuuRuu

hyyyyi nuo olisi voinut jättää sinne historian hämärään....

sanumaria

Pakko. Saada. Mustikkashotin värisenä.

AnneVee (Ei varmistettu)

Kaikki nämä muistot...

Hear Hear!

Mä oen seurannut tulevan kevään muotia kauhulla. Kaikkien niiden värien (esim. just sen mintunvihreän), purkkarien, löysien farkkupaitojen ja kirjavien stretch-farkkujen näkeminen on aiheuttanut hullut ysärifläsärit. Ja ne ei ole miellyttäviä. Oon pelännyt tätä jo monta vuotta.

Agatha (Ei varmistettu)

EI....
Vähän samoilla linjoilla Kiisan kanssa, luen muotijutuista, että no niin, tämän kevään muodista jokainen löytää jotain ja kaikki on vaan ihan kamalaa. Kai se on mussa se vika sitten.

Turhat jorinat

Y Ö K.

Tänä keväänä pääsee (taas) helkkarin halvalla, kun ei haluta sitten yhtäkään riepua, mitä tarjolla olisi. Viime syksyn vastenmieliset "jalokivivärit" karkottivat mut jo kauas rättikaupoilta, mutta nämä kevätuutuudet ovat totta tosiaan vieläkin vähemmän viehkoja. Tuplayök.

Jotenkin tuntuu että jäi sanattomaksi tästä. !

tiiti
ite puin

Jotenkin saan syvästi lohtua siitä, että kaikki muutkin inhoavat kenkiä yhtä verevästi kuin minä.

Koska olen kotoisin (tosi, tosi) maalta, näiden kanssa samaan aikaan kuuminta hottia maalaisyläasteellamme olivat mm. sekä muoviset kansitakit,  että kipparikassit (semmoiset köydellä suljettavat pussukat, siis). Jotenkin tulee varsin kiitettävät Maissilapset -vibat, kun kuvittelee pihallista landeteinejä seisoskelemassa keskellä varsin vedetöntä peltomaisemaa noissa purjehdustamineissa.

Vierailija (Ei varmistettu)

I H A N A T ! Ostan nuo heti tummansinisenä <3
Kiitos kun toit nämä päiväunieni kohteen netistä esille !

Ja ei, tekstini ei ole sarkasminen, olen tosissani !

tiiti
ite puin

Elämään kuuluu yksi purkkari- ja kansitakkivaihe. Sää voit verisesti vihata näitä sitten parinkymmenen vuoden päästä, kun ne tulee esim. krominvärisinä taas-kerran-uudestaan markkinoille :D

tiiti
ite puin

Niin, ja itsehän en niitä purkkareita pienenä saanut. Tai sitä kansitakkia. Mutta oli mulla sentään kivipestyt LEVIKSET.

sanumaria

Mullapa oli purkkarit ja kansitakki. Mut mä olenkin rannikolta. Että ei me olis muuten kouluun päästykään.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla oli vaaleanpunaiset purkkarit. <3 Persikanväriset voisi olla ihan yhtä ihanat. <3<3<3<3

Mikä ihmisiä riivaa...? Luulisi, että purkkarit olisi voinut haudata kerralla riittävän syvälle. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.