Antakaa mun leivän jo olla.

ite puin

Yhy. Takana traumaattinen lähikauppareissu. En oikein vieläkään pysty käsittämään asiaa. Kädet tärisevät, mieli ei hyväksy. Siinä hyllyssä, jossa on ennen mahtivalikoima pönäkän pulleita herkkusämpylöitä, oli tämmöinen.Urgh. Ja _mun_ sämpylät oli siirretty alahyllylle häpeämään. Minivitutus, more like it.Aww, kyllä näillä laihtuu sisälle vangittu mini-ihminen esiin nopeammin kuin ehtii "Snickers" sanoa. Katsokaa nyt, oikein on mittanauhankuvakin laitettu. Ja tommosia prosenttilukuja ja kaikenmaailman numeroita. Result!

Niisk,

terv. sämpylänhalaaja

Kommentit

plks (Ei varmistettu)

Hitto kun piti jo aiemmin ehdottaa noita vuoden turhakkeeksi, mutta äänestysaika on näköjään umpeutunut toissapäivänä. Mut.. vähähiilihydraattinen leipä?! No joo, _ilmassa_ tosiaan on vähän hiilareita..

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitäs helvetin homoleipää tuo nyt on? Menee jo ihan pikkusen
liian pitkälle tämä vähähiilihydraattisten idioottien propaganda.
Lisäksi ahistaa se että aina kun avaa lily-sivun, ja tosimies
tekee niin usein, eteen tunkee jonkun hiivatulehduksesta
mukakärsivän lyylin ahteri. Ei tee mieli katella ahteria ja
saada siitä mielleyhtymä hiivatulehdukseen. Hyvin menee.

Muoti-Ville (Ei varmistettu)

Olen lisäksi katkera että kirjoitin kommentin rohkeesti
nimellä "Vierailija". Saatan tästä suivaantuneena
rekisteröityä lilyyn, johan pomppas.

sanumaria

:D Minihiilarit on niitä tositosipieniä hiilareita, joita on kaikessa terveellisessä. Isoja hiilareita on sitten esim. lakussa.

Taidan ryhtyä karppilakkoon ja syödä vain pelkkiä hiilareita. Oli ne sitten hyviä tai huonoja tai ihan jonninjoutavia. Karppaaminen alkaa olla jo uskonlahkon mitoissa oleva kultti. Ärsyttävää.

JL (Ei varmistettu)

Tamahan alkaa olla sama, kun rasvahysteria 10 v sitten ja rasvattomien tuotteiden (jotka maistuu aika paskalle) hyokkays kauppohin. En voi kasittaa miten aina mennaan aaripaasta toiseen ruoan suhteen. Mita tapahtui kunnon kohtuudella kaikkea ja itsehillinnalle?!

Iisa

Hahhah, mahtava reaktio kaupalta viimeisen viikon massiiviseen karppausnäkyvyyteen... Karppiset eturintamaan. Sun kauppasi elää ajan hermolla, Tiiti. 

Laura Pollari
Laura de Lille

Huhhu! Tämä voittaa jopa anti-age (??) hammastahnan.

Piina (Ei varmistettu)

Kyllä saa kiehumaan. Senkun vaan syövät vähähiilarisesti ne jotka haluavat, mutta leivässä ON hiilareita. Jos ei niitä halua, ei syö leipää. Piste.

santero (Ei varmistettu)

Mutta hei, eikös ookkin ihanaa että saadaan kaikki syödä mitä itse halutaan? Ja kaupasta löytyy varmaan edelleen myös sitä normaalia leipää? Piis, terveisin itse mantelileipänsä vääntävä vähähiilihydraattinen idiootti.

tiiti
ite puin

Ville, mää jotenkin arvasin, että se olit sää jo tosta ekasta kommentista :D

Mutta tosiaan, samahan se mulle, vaikka tyypeille myytäisiin pieniä teräviä kiviä sämpylöinä, enempi mulle tosiaan.  Ja jokainen tietty syö, niinkun hyvältä tuntuu, jos se on vähähiilarinen postimerkinkokoinen sämpylä, sitten se on.

Mun "ongelma"  (niinkun tuossa lukeekin) olikin, että mun leivät oli siirretty (sen lisäksi, että tuolla on ärr-syttävä nimi ja että pakkauksessa vihjaillaan, että ko. leipä laihduttaa). Tällä palstalla kun whinenaiheiden kokoluokka on yleensä noiden uutuussämpylöiden kanssa aivan sama.

Leipähyllyllä voisi olla ensisijaisesti leipää, saatana. Ja kun sinne tulee karppileipää, ne voisi laittaa niille epäkätevimmille hyllypaikoille, jonne joutuu kyykistymään, kun, kas, liikuntakin laihduttaa :D

Vierailija (Ei varmistettu)

heippa,
tiedän että nää karppijutut ärsyttää monia, mutta ajatellaan myös diabeetikkoja. tää on heille taivaallista! :)

joojoojoo (Ei varmistettu)

Diabeetikko sanoo (lähinnä tuolle edelliselle kommentoijalle joka ei taida tietää mitä diabetes tarkoittaa):
Ei ole kuulkaas ole yhtään taivaallista diabeetikolle (ainakaan 1 tyypin). Diabeetikolle suositeltava terveellinen ruokavalio perustuu siihen kuinka hiilihydraatit ovat suhteutettu käytettävän lääkkeen määrään. Kuidut ja pitkäketjuiset hiilihydraatit ovat tärkeä osa sitä ruokavaliota. Ne diabeetikot jotka menee tuohon karppaus-huumaan niin "Onnea vaan ennen aikaiset SVT:t ja muut kivat!"

Ahdistaa niin paljon tuo karppausintoilu.
Ex-duunissa on neljä karppaajaa, jotka karppasivat "koska halusivat laihduttaa". Kahden vuoden aikana kukaan heistä suolapähkinöitä mussuttavista kulutusmaidolla kahvinsa juovista toimistorotista ei ainakaan ulospäin näyttänyt laihtuvan YHTÄÄN. Vihjasin kyllä, että parhaiten laihtuu kun harrastaa liikunta ja sen lisäksi syö vähemmän mitä kuluttaa. Mut hei... ei karppi-uskovaiset hiilareidensyöjää usko vaikka hiilareidensyöjällä on omakohtaista kokemusta laihtumisesta :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.