Arkipäivän arkkiviholliset

ite puin

Tavallisen ihmisen elämä on monella lailla hyvinkin samankaltaista kuin supersankareiden. Tai näin haluan ajatella. Trikoita mallaillessani *köh*. Esimerkkinä tästä listaan muutaman arkielämän arkkivihollisen, jotka häpeilemättömästi luovat kaaosta ja suoranaista pahuutta elinympäristöissään.

 • Arvuuttaja. Jättää PostIt -lappuja, jotka sisältävät kummallisesti kryptattuja arvoituksia ja hämmentäviä viestejä ympäri työpöytääsi, kuten "muist. pal. kk 9. TÄRKEÄÄ!!" ja "lask. 16 k enn. to, ilm. sähköp.". Hämmennystä lisää, että läpensä paha Arvuuttaja on kirjoittanut ne juuri sinun käsialaasi tarkoin jäljitellen.
 • Musta Kostaja. Ilmeisen hyvinnaamioitu superpahis, joka keittää toimiston kahvista niin vahvaa, että se kostaa sekä sisäänmennessä, että ulostullessa.
 • Tohtori Mysteerio. Tai kuten häntä toisinaan kutsutaan "Odota, piirrän tästä selkeyttävän ja havainnollisen kuvan!" -tyyppi.
 • Hämmästyttävä Ruuansulattaja. Tuo vähän Mia Nuutila jokaisen arkeen myötähäpeääherättävän tarkoilla aineenvaihdunnan/hormonitoiminnan/suolistobakteerien kuvauksilkaan, joilta ei voi välttyä.
 • Professori Sokeapiste. Onnistuu jotenkin joka kerta välttämään katseellaan sen tosiasian, että on hänen vuoronsa keittää kahvia otettuaan viimeisen kupillisen.
 • Herrasmiesliiga. Joukko ihmisiä, jotka katsovat tarpeelliseksi heiluttaa maailmanjärjestyksen tasapainoa kutsumalla kokoon palaveri, tai vielä pahempaa "workshop", ihan joka aiheesta. Tapahtuma kestää vähintään neljä tuntia, eikä siellä ole edes pullaa.
 • Kissanainen. Se kissanomistaja, joka jättää jälkensä kotonaan tuomien kissankarvojen muodossa ihan joka paikkaan, usein myös sinun vaatteisiisi. Näytää kissankuvia jatkuvalla syötöllä, eikä pidä päätään kiinni niiden oksennusrefleksistä.
 • Maailman nopein mies. Erityisvoimana räjähtävän nopea ranneliike, jolla klikkaa suomi24-nettisivut, ircin, chatin ja nettipokerin kaikki kiinni ja  excelin näytölle, kun joku saapuu huoneeseen.
 • Pingviini. Jahas, Markku laittoi taas tumman puvun. Ainoana koko toimistolla.
 • Teräsmies. Se toimiston himourheilija, jolla on joka maanantai uusi ja ihan yhtä epäkiinnostava urheiluvamma, jonka varjolla hän onnistuu kehuskelemaan mittaamattoman rankoilla ja yli-inhimillisillä treeneillään. Mikä tahansa keskustelu käännetään pikavauhtia eiliseen mahtitreeniin.
 • Replyall-velho. Miksi vastata vain lähettäjälle, kun voi ihan samalla vaivalla kertoa esim. ruoka-allergiansa kaikille?

Kommentit

illegalll (Ei varmistettu)

Heiii, muistin sinua tunnustuksella tuolla --> http://100kirjaa.blogspot.fi/2012/09/jee.html

Arjen takaa

Hehee. Tällaisten postausten ansiosta ansaitsit myös minulta tunnustuksen. Ota tai jätä. http://arjentakaa.blogspot.fi/2012/09/tunnustuksia-ja-juhlaa.html

annemi

Kiitos päivän parhaista nauruista! nyökyttelin täällä kotona niin, että ihme että niska ei irronnut :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Lue All my friends are superheroes. Se on just tuosta aiheesta. ;)

EvaK (Ei varmistettu)

Osu ja upposi. Kiitos päivän nauruista. Listaan pitäisi vielä saada Toimistokuukkeli, jonka pää nousee sermin takaa ihan minkä aiheen takia tahansa eikä juttu lopu ikinä, vaikka kuuntelijat katoaisivat.

tiiti
ite puin

illegall ja Täti, kiitokset kauniit!

annemi, no hyvä että ei, mieti mitä ois tapahtunut kaikille sun kaulahuiveille ja poolopaidoille?

Vieralija, kiitti vinkistä, pitääpä tsekata!

EvaK, ahahhaa mahtava, Toimistokuukkeli todellakin pitää lisätä :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.