Ärsyttävimmät kotityöt top 3

ite puin
  • Imurointi. Hiljainen imuri, my ass, miten voikin olla sellainen ääni, joka blokkaa omat ajatukset sekä ärsyttävän vähän, että paljon. Ja miten se johto, joka on aina niin pitkästi tiellä, että siihen kompastuu kolmesti matkalla huoneen päästä toiseen ei ikinä ylety mihinkään.
  • Tiskaus. Yyh, etenkin se rannetta pitkin valuva vesipisara, kun laittaa astiaa kuivauskaappiin. Yyh.
  • Pölyjen pyyhkiminen. Enkö voi vaan sytyttää kaikkea palamaan?

Kommentit

Mahdoton Nainen

Komppaan. Etenkin tota viimeistä. 

Toinen haudutus

Tähän lisäisin, että kaikista ärsyttävin kotityö on se, jota kämppikset eivät ole tehneet sillä aikaa kun olit viikon poissa, nimimerkillä "sinne meni se manikyyri". Ovat, ruojat, autuaan tietämättömiä siitä, että täällä edes on minkäänlaista siivoamisen tarvetta. Minua taas hieman risoo viikon ruokalista liedellä ja vessa, jossa haisee pissa ennen kuin olen pissannut. Ajattelin purkaa kohonnutta verenpainetta tänne ennen kuin vedän kumihanskat takaisin käteen. Pitäis varmaan pistää kestolotto vetämään - sillä rahalla ei saa omaa kopperoa kumminkaan ja voitolla voisi jo toivoa. (Siis jos voittaa enemmän kuin kympin. Itse en ole koskaan voittanut mitään, jos nyt on rivitkin jääneet vähäisiksi.)

paulahelena
ALUAP

aaaaaaaa miks luin sun profiilista sanan täytelaku, arvaa alkoks tehä mieli! siitäkin huolimatta että vedin niitä pussilisen torstaina ja maha oli sekasin vielä maanantainakin.

Minnainen (Ei varmistettu)

Ikkunoiden pesu. Seuraavana päivänä yhessä ruudussa on pesemätön kohta, toisessa jäätävät raidat ja kolmannessa heti saman tien sata kissankuolatahraa.

Kaihtimet kiinni ja seuraavaa kesää kohti.

El Viiri (Ei varmistettu)

Mul on ihan sama ton valuvan vesipisaran kanssa! #kylmätväreet

Sanna V. (Ei varmistettu) http://myeverydaymomentsbysv.blogspot.fi

Ja kaiken lisäksi imuri jää JOKA JUMALAN KERTA imuroidessa johonkin nurkan/kulman/sohvan/huonekalun jalan/ihanminkävaan taakse jumiin, niin ettei se tule repimälläkään sieltä pois ja joudut keskeyttää imuroinnin vain kipittääksesi sen saatanan masiinan luokse irroittamaan sen suuresta loukustaan! Plus, melko tehokkaasti on kaikki imurit, joilla olen elämäni aikana erehtynyt imuroimaan, hyökänneet mun kimppuun pahoinpidelläkseen minua! Mihinkäs teet tästä rikosilmoituksen, hä? Tuwpiin tulee, kyynärpäitä lyödään ovenkahvaan ja polvia muserretaan. Kyllä on semmoisia kätyreitä nuo laitteet, että..!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.