Ärsyttävimmät treenivaatetyypit top5

ite puin
  • Valuvat trikoot, jotka ovat niin kivat, ettei niitä raaski heittää pois. Kuin sporttinen Sofien valinta.
  • Paidat, jotka nousevat napaan kun vähän kääntää päätä. Tähänkin on vaadittu vuosien suunnittelutyö ja designer-koulutus, veikkaan.
  • Kummalliset lahjepituudet. Mikä helkkari on 13/17 -lahje? No ei mikään, sanon minä.
  • Näkyvät fitness-sloganit, jotka ovat paskoja, mutteivät riittävän paskoja ollakseen huvittavia. Motivoi minua latteuksilla, lapsityövoimalla tehty wifebeater!
  • Kaikki, missä näkyy hikiläiskät. Ja etenkin housut.

Niin mitae?

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen
  • Trikoot, jotka ovat valuvia jo kaupassa sekä topit joiden kaula-aukko valuu napaan asti kun vähän kättä nostaa. En hae salilta kuitenkaan sen sortin huomiota.

Mä en myöskään tajua niitä treenitoppeja, jotka on tolkuttoman avoimia. Kauheen kiva tehä esim. kulmasoutua, tai mitä tahansa muuta, missä nojataan eteenpäin...

tiiti
ite puin

Joo! Musta on alkanut tuntua, että ne on sellaisia sen takia, että näkyy ne päheän väriset treenirintsikat alta, ettei mee niinko hukkaan, että on niidenkin kuosiin sijoittanut, mutta välillä saa olla ihan huolella kattomassa, että mitä uskaltaa pistää päälle (tai sitten se vaan on se, että mulla on 17-vuotiaan pojan yläkroppa, mutta en usko, joku salaliitto kuitenkin).

Ja sekin on muuten ärsyttävää, että on liian pieni kaula-aukko ettei pää meinaa mahtua , "mitä sääkin luulet treenaavas, läskipää", ne huutaa.

Suvi K.
Sisunainen

Niin ja tietysti läpinäkyvät kankaat. Mitähän niittenkin suunnittelijat on ajatellu??

Ymmärrän sinänsä ton että rintsikoiden halutaan näkyvän topin alta, mutta en kyllä ihan oikeesti uskalla ostaa sellasta toppia, koska mitä tapahtuu ekassa burpeessa tai päälläseisonnassa? Paita on pudonnut päältä tai solminut kuristusotteella vasemman käden oikeaan nilkkaan tms???

tiiti
ite puin

Yleensä se roikkotoppi menee sillain naaman eteen, että voi ajatella olevansa vähän niinko ninja, mutta vaan paljon tyhmemmän näköinen ja napa paljaana.

Molla (Ei varmistettu)

Unohdit ne housut, joista näkyy pikkuhousut läpi heti kun vähän kyykkää. En usko, että ihmisiä kiinnostaa mun takamus, mutta haluaisin silti pitää mun alusvaatevallinat piilossa muilta...

tiiti
ite puin

Totta! Ja sillain siintävät pakarat ja värikuosipikkarit ei oo sellaisia, joita haluan kanssatreenaajistanikaan nähdä, vaikka peppu ois kuinka fuckin pop.

Nata - White Trash Disease

Cropatut treenipaidat. Onks kukaan muka oikeesti nähnyt ketään salilla napapaidassa? Miks kaupoissa on näitä niin paljon myynnissä? kuka niitä ostaa vai ostaako? Ja sit vielä "treenitoppeina" myytävät urheilurintsikat. Vain ign #gymlife hashtägillä kotona peilin edessä otetuissa valokuvissa. juoksutakit jotka eivät hengitä ollenkaan. Peruskalsaritrikoota olevat treenileggingsit, jotka usein kattavat sekä ekan että vikan kohdan sun listasta. Ja ehkä myös tokavikan kohdan, jos ovat ostettu ketjuliikkeestä.

FFFifi
Fitness Führer

Mä ostan :D

Nata - White Trash Disease

Pic or didnt happen! :D

FFFifi
Fitness Führer

Mun instassa on tasaisin väliajoin :D

tiiti
ite puin

Haha, määkin oon ihmetellyt, että miten niitä muka pitäis treenatessa pitää (koska kaikkia uusia treenivaatevillityksiä _pitää_ testata, vaikka ne tuntuisivat kuinka epäsopivilta ja vierailta itselle),  epäilen, että niitä ei oo vaan suunniteltu mun kroppamallisille, ellei halua näyttää olevansa suoraan jostain Miami Vicen urheiluhenkisestä remakesta.

HanKo
Running on Tofu

Better Bodies -mikroshortsit. Oon oikeesti nähnyt ihmisiä treenamassakin sellaisissa, vaikka ne peittää osapuilleen saman verran kuin perusalkkarit. :D

HanKo
Running on Tofu

Googlasin. Niitä kutsutaankin hotpantseiksi.

tiiti
ite puin

Tankotanssissa ne on hyvät. Muuten epäilen, että ne on niinko myötäoteleuanvedot, niitä ei näy missään muualla kuin Better Bodiesin mainoksissa.

Valuvat trikoot on jotain niin raivostuttavaa, valuvat ja matalat, ARG! Mistä saa ei-valuvia tarpeeksi korkealle ulottuvia trikoita? Mulla on tasan yhdet, niissä on sellainen käännettävä vyötärökaistale ja sen kun kääntää niin ne yltää likimain rintsikoihin asti. Mut ei kyllä valukaan! Muita saa sit nostella tasaisin väliajoin, samalla kun vetää paitaa alaspäin!

tiiti
ite puin

Joo, muakin jotenkin ihmetyttää, että miten trikoosta muka saa epäistuvaa, ellei sitten tee sitä ihan tosi tahallaan.

viivik
Vikettäjä

Valuvat trikoot, jotka ovat niin kivat, ettei niitä halua heittää pois - todellakin. Mulla on monet. Talvella vikellystreeneissä pidän kaksia valuvia trikoita päällekkäin, jolloin valmennus etenee seuraavasti: Suorista nilkat! Vitsi mulla valuu nää housut! Ja sitte koita ponnistaa enemmän! Siis taas nää housut on polvissa! 

En silti luopuisi rakkaista valuhousuistani mistään hinnasta. En kai tiedä paremmasta. Nimittäin mulla on ainakin yhdet tosi valumattomat treenitrikoot, mutta ne taas on täynnä sellaisia käsittämättömiä joustamattomia koristesaumoja, jotka puristaa jalkalihat kiinnostaviin osasiin aina esimerkiksi kyykätessä tai muuten vaan liikuskellessa. Muistan vielä kun olin sovituskopissa ihan että "kyllä nää niinku about joustaa, tai on ainaki halvat". 

 

tiiti
ite puin

Parasta, että aina ennen kuin TAAS pistää ne valuvat lempitrikoot päälle, katsoo hetken niitä sopivia jumppatrikoita siinä vieressä, ihan kuin oikeasti aikoisi joskus laittaa ne treeneihin.

enpuske (Ei varmistettu)

Niin totta! Ja sitten yhtäkkiä kesken reenin katson peilistä ja huomaan että niitä uusista hienoista housuista näkyy mummokalsarit läpi :O

tiiti
ite puin

Mää en tiedä, että mikä kalsarimalli ois oikeasti pahin, ja sekin on vähän iuh, jos näkyy läpi, muttei kalsareita ollenkaan. Jumppatrikoo is hard.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.