Arvostele sun juhlamekko nettikaupassa.

ite puin

Se on taas se aika vuodesta, kun jokainen nettikauppa mainostaa kaikkea etäisestikin kiiltävää "juhlakauden must havena". Noh, katsellaanpa sitten mitä kaikkea iiiihanaa sieltä löytyykään tänä vuonna. Köyhät, halvat ja erityisesti ilkeät naurut tarjoaa se sama vanha. Let's see.

"Ai mitenniin viime bikinivahauksestani on näköjään jo aikaa? Se on kuule epävarman ja teiniaivoisen miehen merkki, jos ei luonnollista naista kestä."

Varastaako itsekkäästi vessahätäisen ystäväsi korkokenkään liimautunut vessapaperisuiro kaiken sinulle kuuluvan huomion juhlissa? Ei hätää! Ota takaisin se, mikä on oikeutetusti sinun tällä mekolla, joka näyttää, että päälläsi on bileet ja Soft Embo kavereineen todellakin oli kutsuttu. Maailmankaikkeudessa ei todennäköisesti ole yhtäkään dimensiota, johon tämä ei röllötä. 

Perhosia. Pitsiä. Ruusuja. Alahörsö. Ja kaikki tämä roosansävyisenä. Tässähän on kaikki mitä aikuinen nainen juhlapukeutumisessaan tarvitseen. Tämän ja useita vahvoja shotteja.Suosikkini party guiden bilevaatteista on kuitenkin ehkä tämä:

 

"Mitähän sitä laittais pikkujouluihin, ois kiva kerrankin oikein pukeutua fiinimmin?". "Totta. Mä laitan ainakin tän upean hiirenharmaan trikootunikan, ostin ihan tätä varten. On säädettävät hihat ja kaikkea.". Splendid.

Kommentit

vierailijavierailija (Ei varmistettu)

Buah :D Joutu repeemään. On tosiaan tyylikäs tuo viimenen juhla-asu. Itselleni olis vähän liian pliisu jopa arkikäyttöön..

Lihavisto (Ei varmistettu)

Ounou, roosa kolttu muistuttaa yöasua, paitti en käyttäis nuin rummaa;) Ja viiminen harmaahiiri-asu on niin nuiva etten viihtys tuosa ees kotona. Tiiti on taas osannu löytää juhlakauden hekumallisimmat koltut;)

AnneVee (Ei varmistettu)
mekot (Ei varmistettu)

Oot ihan paras <3

mekot (Ei varmistettu)

Oot ihan paras <3

Vierailija (Ei varmistettu)

hahahaaa

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.