Asioita, joita missikisat voisivat oppia Suurimmasta pudottajasta

ite puin

Ne ovat molemmat taas tulossa, toisessa ihmisten kehoa arvostellaan ja tuijotellaan tarpeettoman pienissä vaatteissa ja pistetään järjestykseen keinotekoisin kriteerein, ja toinen on Miss Suomi -kisat (see what I did there, hhehe-nyyh). Missikisat voisivat kuitenkin vähän modernisoida televisiointiaan ja ottaa vinkkejä parhailta. Eli laihdutus-realityltä.

  • Hidastuskuvat. Miettikää, mummouimapukukierros slo mo, nyt myös hitaammat pystyvät arvostelemaan ja paheksumaan missityttöjen selluliittia ja samalla nykynuorten ylettömän huonoa kuntoa ylipäätään! Samalla näkee myös, jos missit ovatkin puolestaan liian laihoja, epäilyttävää ja paheksuttavaa sekin.
  • Itsekuri- ja taitotehtävät. No niin Ziiri ja Mynja, tässä huoneessa on 10 ilmaista ihkudrinkkilippua pintaliitobaariin ja semisti kuuluaisan jääkiekkoilijan puhelinnumero. Taistelkaa kehässä paljain käsin kuolemaan asti.
  • Mustavalkomontaasit. Epätoivon ja -onnen taistelu saada mummomainen missimeikki näyttämään edes puoliksi inhimilliseltä. Traagista kamppailua katsellessa ei sympatiakyyneleiltä voi säästyä!
  • Matka. Tämä on 19-vuotiaan merkonomiopiskelijan matka Tikkurilasta Miss Suomi Finaaliin. Lähijunalla. Lähtötilanteessa missikandidaatti kohtaaa kamerat Fiorellan alennusmyynnissä ja sama videopätkä näytetään kruunajaistilaisuudessa uudestaan, jossa naiseksi kasvanut ja selkeästi ihmisenä kypsynyt missi voi nolostuen paheksua entistä itseään.

Kommentit

pieta
Ruista Ranteessa

Repesin täysin kohdassa itsekuri- ja taitotehtävät. ÄHÄHÄHÄHAHAHAHA en kestäääh :D

Arsenikki (Ei varmistettu)

Eiks demokratiankin voisi ulkoistaa tositeeveelle, esim. vaaleissa voisi loanheitto saada ihan uusia ulottuvuuksia.

tiiti
ite puin

Mää oon luullut, että ne Ylen homo-huume-jokupäiviräsäsenmielestävähänristiriitainenaihe-illat on jo vähän tohon suuntaan.

Typo (Ei varmistettu)

Luulen että missikisojen katsojaluvut kyllä pompsahtaisivat hurjasti ylöspäin näillä uudistuksilla. Juontajankin voisi vaihtaa vaikka Mentulaan.

Peeäs Aisastaan semisti kuuluisa jääkiekkoilija lienee kyllä missien mieleen! Eeheheeheee

tiiti
ite puin

Ahahaha, no jopas on typo :D Käynyt Freud vissiin kylässä.

Kissankieli
Hello Dolly!

Voisiko siihen vielä yhdistää Selviytyjät? Missiehdokkaat voisivat juonia toisiaan ulos kisasta, taistella hampurilaisateriasta ja asua pari viikkoa teltassa jossain jänkhällä ilman meikkejä. Tai ei tarvitse mennä edes Lappiin asti, riittää kun poistuvat kehä kolmosesta.

tiiti
ite puin

No kyllä todellakin voisi!

pieta
Ruista Ranteessa

Mut meillähän on jo viidakon tähtöset! :D

...vieläkö jossain on Fiorella? Mä luulin, että ne jäi 90-luvulle.

tiiti
ite puin

Piti Googlettaa, ja kyllä: TRENDIKKÄITÄ VAATTEITA SUORAAN PARIISISTA JA LONTOOSTA saa Helsingistä, Kuopiosta ja Oulusta.

Tuo "tämä on suoraan Pariisista" on kyllä ehkä suosikkiargumenttinin muodikkuudesta. Mun omat vaatteet varmana tulee välilaskulla. Siksi näytän tältä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.