Asioita, joita olen oppinut instagramista puolessa vuodessa

ite puin
  • Joko minä en ymmärrä ihmisiä, tai ihmiset eivät ymmärrä hashtageja #and #if #or #yes
  • Tai no, todennäköisesti molemmat
  • Kuka hakee hashtagilla #igers
  • Ja miksi?
  • Yllättävän monella näyttää olevan täsmälleen samasta kulmasta, täsmälleen samasta ilmeestä otettu kuva, joka ikinen päivä, eikö heillä ole muita harrastuksia. Kuvaisivat ruokiaan ja varpaitaan, kuten normaalit ihmiset.
  • Sillä selfie-kameralla oikeasti tulee ihan karmeita kuvia. Se on todennäköisesti tehty vain pelottamaan ihmisiä ja aiheuttamaan itsetuntokriisejä.

Share

Kommentit

Kiti
Katso tarkemmin

Niinpä. :D Instagram on parhaimmillaan inspiroivia tuokiokuvia ihmisten juhlasta ja arjesta, mutta pahimmillaan taukoamatonta selfietykitystä. 

Oon ollut instassa 2 vuotta mutta en ole laittanut yhtään hashtagia kuviini. En vaan pääse sinuiksi niiden kanssa, ja yleensä muidenkin mukahauskat #notäsmenytsitollaanhihhih aiheuttavat lähinnä myötähäpeää.

Lumikki Luminen

Olen myös miettinyt tuota samasta kulmasta otettujen kuvien määrää. Miksi ihmeessä omata 3467 kuvaa tismalleen samasta kulmasta. Ja hyvin usein kaikki kliseet mukana huulien töröttämisestä aina belfien ottamiseen peilin kautta. 

Eerika
Bättre liv

Siis toi kuvituskuva tässä on ihan loistava, ei mulla muuta #argh #instagramisdown #enkestä

Suvi K.
Sisunainen

Mulla meni pitkään tajuta, että se kännykän etupuolen kamera ottaa huonolaatusempia kuvia kuin takakamera, ja sen takia blogiinkin on päätynyt pari luvattoman rakeista selfietä... -.-

VMV

Tätä ihmisten ei-niin-vakavasti-otettavaa jakamisentarvetta ja niin jännää mäkin-haluan-kokeilla-viihdettä. Jotku vaan menee eikä meinaa, ja sit ne, jotka ajattelee tekemisiään, kattoo suu auki.

Mä oon stalkannu ihmisiä jotka kiinnostaa. Yritin pitää tiliä yllä, tykkäsin, vaan en kestäny omaa rageani niittä menneen ihan oikeasti hauskoja hastägättyjä älynvälyäksiä kohtaani, enkä sitten tunnistanut itteeni kaikesta kuvajatkumosta joka perään jäi mielikuvaelemaan. - Otan itteni liian vakavasti ja hajoilen kun ei swagi riitä. Plus rupesi tuntumaan että kaikki on jo nähty ja sanottu. 

Jos ois heti putkeen tullu miljoona seuraajaa niin oisin jatkanu. Huomion ja feimin saaminen on kivaa. Kun tykätään, tuetaan, vislataan ja high-fivetellen perään (vihaajat vihatkoon).

Annukka76 (Ei varmistettu)

Mä opiskelen sosiaalista mediaa ja sen tiimoilta myös ollaan "jouduttu" tutkimaan aihetta, profiileja, hästägejä, persoonia, persoonallisuushäiriöitä ja viestiä kuvan takana jne.
Yleisimmäksi vitsiksi koululla on nyt nousseet juuri nämä #finnishgirl ja #igers hästägit.
Meillä on luokan kanssa myös muutama profiili seurannassa, joissa on todellakin tuhansia selfieitä, siis pelkästään kasvot (huulet yleensä törröllään) ja tissivako tietty kans pitää näkyä.
Näillä ihmisillä ei tunnu olevan mitään sisältöä elämässään, eikä mitään annettavaa muille. Surkeaa jos kaikki, siis koko elämä perustuu selfiekuviin ja hästäghuoraukseen (useimmat kun eivät tyydy pelkkään finnishgirliin, vaan siellä on lueteltu kaikkien maiden girlit... :'D)
Selfieiden lisäksi joku haluaa antaa itsestään vähän syvällisemmän kuvan ja silloin lisätään joku kiva lainattu elämänohje tai meemi. On niin diippiä :D

Maria M. (Ei varmistettu) http://www.heijastuspinta.fi

Sä tiiti kysyt miksi, mä kysyn miksi ei? ;)

Kyllä meikä stalkkailee esim. #igerstampereesta, että mitä täällä huudeilla on meneillään, millasta porukkaa tääl liikkuu, onks jossain jotain meneillään, mistä en oo kuullu. En nyt oo ihan varma, et oliko kysymys ja ihmettely aitoa, vai kenties kevyempää "ei mua oikeestaan kiinnostakaan ymmärtää" -asennetta, joten en nyt ehkä käytä enempää aikaa selittämiseen, kun en tiedä meneekö harakoille. :D

Annukka, tuskin kenenkään elämä perustuu Instagramiin ja tissikuviin, c'mon pls. Ei teidänkään koko elämä perustu blogin kommenttikentässä valittamiseen. :D

tiiti
ite puin

Juu, Tampereen määki ymmärrän (siksi tossa ei lukenutkaan igerstampere), mutta siis juuri tuo pelkkä #igers? Kun jos sun kuva on instagramissa, etkö sää  ja ihan kaikki muutkin siellä oo jo instagrammaajia?

sanumaria

En ees tajunnu mitä #igers tarkottaa. Luulin että se on #tigers typotettuna :D

tiiti
ite puin

Sitte vois toiveikkaana haeskella, että koska #tigerstampere alkaa näkyä kissäeläinkuvia

Laurella
Pilkku otsassa

Jokainen sana häshtägättynä, ARGGHH! #what #a #lovely #after #noon #selfie #get #more #likes #scandinavian #girl

VOI HERRANJUMALA EI! EI! 

AjN (Ei varmistettu)

Nykyäänkö pitäis tietää joku igers-juttukin? En ehkä selviä tästä. Kuka näitä lyhenteitä keksii? Voiko igers-lyhennettä käyttää tarkoittamaan "ihanaa gepardikuvioista esinettä rotvallin sivussa", jos haluaa? Voisiko Aamulehden etusivulle tulla aina tiivistettynä kaikki uudet lyhenteet, jotka pitäisi tietää? (Ainiin, ja kyllä, selfie-kamera järkyttää aina.)

Kommentoi