Asioita, joita opin lapsuuden saduista

ite puin
  • Älä tee käsitöitä. Ennemmin tai myöhemmin käy huonosti, ennemmin osta moottoripyörä, jetpack ja/tai valomiekka. Moottoripyöräilevä ja liekinheittimellä varustettu prinsessa ei olisi enää mikään Ruusunen, vaan Prinsessa Ässä.
  • Älä syö hedelmiä. Tiedättekö miksi Lumikki oli niin kalpea? Paskat se mistään myrkystä johtunut, vaan hänen hemoglobiininsa oli niin alhainen kaikesta siitä lihansyömättömyydestä.
  • Kannattaa olla adoptoitu. Ottolapsilla on valtaa. Ja rahaa. Ja he saavat orjuuttaa muita lapsia. Isona taas kannattaa pyrkiä äitipuoleksi.
  • Jos näet yksinäisen pienen pojan yksinäiseltä pieneltä planeetalta, hänet kannattaa palauttaa sinne pikimiten. Ei niitä pseudofilosofisia nössöjuttuja kukaan jaksa kuunnella.

 

  • Susilla on hengenahdistusta tai astma. Tämän johdosta ne puhkuvat menemään, jopa taloja kaataen. Susien terveydenhuoltoa on siis parannettava.
  • Vietä aikaa isoäitisi kanssa. Hän on helppo syötti, jos kohtaat petoeläimen, etkä ole varma onko se aikeissa saalistaa herkullisen mureaa ihmislihaa, vai muuttua komeaksi prinssiksi.
  • Rotat pitävät musiikista ja seuraavat sitä. Tämä selittää esim. bändärit ja hipster-musiikkitoimittajat
  • Todella lyhyet ihmiset = ongelmia. Kaikki nämä varoittavat esimerkit kääpiöistä eivät voi olla väärässä.

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Ai että kun tuli kahvit nenästä tuon Pikku Prinssi-syväanalyysin kohdalla. Niin nappiin! :D

RainDrop (Ei varmistettu)

Sama vaiva kun ylla, samasta kohdasta :D :D

bramasole

repesin :D mutta tälle en oikeasti yhtään: eräässä erittäin suositussa lastenkirjassa on tämä 

 

Asioita, joita opin lapsuuden saduista: naiset OVAT huonoja kuskeja. Whaaaaat?!! (itse jätän tämän aina lukematta ääneen)

bramasole

sama! mutta hei, kyllähän tähän "tositarinaan" tuntuu uskovan hirveän moni, mies ja nainen. ehkä tää on alitajunnassa joillakin RS:n satuja kuulleilla ;)

bramasole

inspiroiduin tästä sun bloggauksesta niin että kirjoitin omani aiheesta ;)

http://www.lily.fi/blogit/bramasole

kiitos ideasta siis :-)

2becomewang (Ei varmistettu) http://2becomewang.blogspot.fi

Tru dat! Tosin ihan noilla painotuksilla ei näitä satuja muistaakseni kertoilla. Mutta lasten tulisi oppia kriittistä medialukutaitoa jo lapsena. :)

http://2becomewang.blogspot.fi/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.