Asioita, jotka ottavat päästä (sen lisäksi, ettei minulla ole omaa vessaa)

ite puin
  • se, että ihmiset lähettävät sähköpostia tyyliin “en osaa vastata kysymykseesi, mutta työkaverini Erkki Esimerkki ehkä osaa." ilman että laittavat ko. sähköpostia suoraan työkaverilleen Erkki Esimerkille. Perkele.
  • se, että jos lakkaa tekemästä itse itselleen asioita, jotka vituttavat, on blogielämässä OIVALLUS, mutta normielämässä vain tervettä järkeä, jota olisi pitänyt tajuta käyttää paaaljon aiemmin. Perkele.
  • se, että kengännauhat muljuvat hitaasti itsestään auki, ja aina sen pisisimmän ja mutaisimman vesilätäkön kohdalla. Miksei niitä voi tehdä materiaalista, joka pysyy kiinni. Perkele.
  • se, että onkin yhtäkkiä kylmä. Perkele.
  • se, että kiroilen jatkuvasti. Perk-.

 

Kommentit

tiiti
ite puin

tommonen herkistely pilaa mun ragen.

(<3)

Seregi
Sekaisin Seregistä

Oot ihana <3

Syksy yllätti taas.

tiiti
ite puin

Meinasin sanoa, että enkä oo, oon enempi semmonen haisuli (viitaten muumeihin), mutta sitten ajattelin, että tohon vessa-asiaan liitettynä se kuulostaisi jotenkin ihan tosi väärältä.

 

tiiti
ite puin

Perkele. Nii.

heta margareta
Viinillä

en tajua tota oivaltamista. miks joku ylipäätään tekee jotain mikä vituttaa? koska mä en nimittäin ees viitsi alottaa mitään sellasta.

Seregi
Sekaisin Seregistä

Veroilmoituksen täyttö

heta margareta
Viinillä

Oot oikeessa, veroilmoituksen täyttöö ei voi sivuuttaa... Mut haluaisin kyllä lukee sellasen "Tämän viikon oivallus: hengitys kulkee vapaammin, kun veropapereista taittelee veneitä ja lähettää ne mökin rannasta tuntemattomalle matkalle. Päätin, etten piinaa enää itseäni täyttämällä veroilmoitusta, vaan olen itselleni armollinen" -blogipostauksen!

Seregi
Sekaisin Seregistä

Jos veroilmoituksen täyttö ketuttaa, niin palkkaa kaveri hoitamaan sen. Itse teimme kaverin kanssa diilin, että minä täytin hänen veroilmoituksensa ja hän suunnitteli meille hääkutsun (hän on taiteilija).

tiiti
ite puin

No näinhän sitä voisi luulla, mutta ilmeisesti maailma on kuitenkin täynnä naisia, jotka ensin vuosia ostavat liikaa, väärin tai liian vähän, meikkaavat liikaa, väärin tai liian vähän, syövät liikaa, väärin tai liian vähän, harrastavat liikaa, väärin tai liian vähän (poikkeuksetta urheilua), tekevät kotitöitä liikaa, väärin tai liian vähän, tai muuta ihan täysin vapaaehtoista.

Ehkä toi oivaltamainen johtuu siitä, että naistenlehdet ja blogit on kuitenkin aikamoista yksinpuhelua (blogit semmoisella ikimyönteisellä hyminäsäestyksellä, vieläpä), jos kertoisin jollekin tosielämässä stressaavansa itsensä unettomuuden partaalle nokkahuilunsoittoharrastuksestaan, ei ympäristön olisi mikään ongelma käskeä hellästi, mutta määrätietoisesti minua lakkaamaan vätisemästä ja opettelemaan elämään.

Seregi
Sekaisin Seregistä

Tais olla viime kuun Olivia, jossa kirjailija Laura Honkasalo kirjoittaa viha-rakkaus suhteestaan bloggareihin. Siinä oli mielestäni hyviä pointteja. 

Emmi L. (Ei varmistettu)

Toi kengännauhajuttu kyllä ihmetyttää. Kaikkea muuta kyllä keksitään, mutta miten tohon ei saada mitään ratkaisua :D

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

tiiti
ite puin

Mulle tuli mieleen nämä. Näitä oli silloin kun oli pieni, en tiedä kuinka sopis mun maihareihin :D

 

Seregi
Sekaisin Seregistä

Toi vihreä!!! 

El Viiru (Ei varmistettu)

Tai siihen, että pahvipaketissa oleva kohta "revi tästä" ihan repeytyisi siitä kohtaa yhdessä nätissä osassa, missä niin lukee.
Eikö meillä pitänyt olla täällä jotain insinöörejä kehittämässä asioita...

tiiti
ite puin

Joo, "avataan tästä" on vuosisadan suurin huijaus.

Seregi
Sekaisin Seregistä

Mä vihaan kaikkia "avaa tästä" ja "helppo avata" - pakkauksia. Eivät ole helppo avata!

Ehkä vika on siinä, että insinöörit ON ollu kehittämässä asioita....

Perho Kerttunen
Kasvihormoni

http://www.ted.com/talks/terry_moore_how_to_tie_your_shoes

Mä olen nykyään onnellinen nauhojen sitoja.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mahtavaa että jotain muutakin ottaa pääSTÄ eikä päähän, kuten jotkut vääräuskoiset asian muotoilisivat.

jatuva

Joo! Ja erityisesti vielä se että kengännauhat aina aukeavat vaikka niiden pitäisi olla kiinni, mutta iPhonen kuulokkeet menevät aina solmuun vaikka niiden pitäisi olla auki! Mitä fysiikan lakia tämä noudattaa, kysyn vaan. Perkele.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.