Aussie Blog Awards ja whine.

ite puin

Hertta jo ehtikin kirjoittaa "sen asiallisen" jutun Aussien ja Trendin uusista blog awardseista, joten mennäänpä suoraan siihen, mitä minä osaan parhaiten. Eli whineen. Hence otsikko.Tämä palstakin on siis (jostain syystä, jota en ihan hiffaa, vaikka etenkin omasta mielestäni periterävä olenkin) ehdolla sekä kansanäänestyksenomaisesti valittavassa Reader's choce -kategoriassa sekä tuomariston valkkaamassa Aussome and unique -kategoriassa. Itse ajattelen, että olen ennemmin special kuin unique, mutta näillä mennään. Ainakin siihen asti, kunnes blogimaailman omat special olympicsit järjestetään. Tuomaroitavan kategorian blogien sanotaan "edustavan aitoa ja ennakkoluulotonta yksilöllisyyttä ja bloggaavat asenteella siitä, mikä elämässä on tärkeää". Noh, ainakin olen sitä mieltä, että pälleily, arseilu sekä jutuille ja asioille nauraminen ovat tärkeitä.Mutta! Tässä siis jo heti otsikossa luvatussa ja pitkään pedatussa whineosuudessa, neljä syytä äänestää juuri tätä blogia täällä:

Sääli: Olen viimeksi osallistunut kilpailuun ollessani ala-asteen kolmannella luokalla. Kyseessä oli paikallisen Osuuspankin piirustuskilpailu. Piirsin vahaliiduilla värikkään linnun ja voitin jonain säälipalkintona puukauhan, joss on kunnan vaakuna. Olen aika varma, että tässä ei ole mitään mahdollisuutta saada vaakunapuukauhaa, ääni minulle on ääni kaikkien meidän sisimmissämme asuvalle pienelle pettyneelle puukauhansaajalle.Sääli: Äänestä ainoaa blogia, jonka banneri näyttää hifiaseteltujen kuvankäsittelytaidonnäytteiden rinnalla pienen lapsen piirtämältä. Tiedät sydämessäsi, mitä.Sääli: Joku äänesti presidentinvaaleissakin Sari Essayahia. Olen selkeästi tämän äänestyksen Sari, paitsi vittumainen ja ateisti.Sääli: Yhyhyyyy, pliiis? PLIIS?

(Näin muuten muutamassa blogissa kuvallisen ohjeen, miten tuota äänestysvetovalikkoa käytetään, mutta ajattelin, että ehkä osaatte ite.)

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Whiini on parasta.

sanumaria

Äänestin ihan säälistä. Koska MÄÄ voitin ala-asteella Osuuspankin piirrustuskisasta hienon punainsen Hippo-repun.

Visitor from Outer Space (Ei varmistettu)

Äänestin koska verestit muistojani siitä kuinka kerran voitin ala-asteella Yves Rocherin paketin. Tosin siitäkin sain haukut isältä koska luuli minun tuhlanneen vähät maitoroposet naisten kosmetiikkahömppään. Kauan eläköön Osuuspankki ja heidän piirustuskilpailunsa, vielä 15 vuotta myöhemmin elämässään epäonnistuneet toimistotyöläiset voivat kehuskella voittaneensa jotakin. Mutta itse asiassa olenhan minä voittanut muutakin, paikallisessa marketissa Coca Cola -kumiveneen ja kylän marttayhdistyksen kokouksessa harmaan niskatyynyn. Joo ja olohuoneen kasarikirjahyllyn lasivitriinissä komeilee hiihtokilpailun kultamitali, muistan vielä kuinka kirpaisevassa pakkasessa koitin löytää oikeata reittiä veren maku suussa ja ykköspalkinnon kiilto silmissäni. Tunsin sisälläni mahtavaa tunteen paloa kun vihdoin kiiltävä mitali ripustettiin kaulaani. Jääköön tosin näin meidän keskiseksi asiaksi että olin ainoa osallistuja tyttöjen sarjassa. Tähän voisi linkata Fame-elokuvan trailerin, remember my name!

Mme Flore (Ei varmistettu)

Mäkin äänestän säälistä, erityisesti koska voitin itse Osuuspankin piirustuskilpailussa liituja, joita ei voinut käyttää, koska niistä ei tarttunut paperiin mitään.

tiiti
ite puin

Kiitokset, sääliääni = paras ääni :D Ja sitten pääasiaan, katokkaa tänne! Kilpailu järjestetään vieläkin ja mikä parasta, se on käynnissä NYT. NYT! Joku epäreilu yläikäraja siinä tosin on, mutta veikkaan, että hommataan porukalla helposti väärennetyt henkkarit, jotka sanoo meidän olevan 13-vee.

Jonkun pitäisi ehdottomasti tehdä tutkimus tuon piirustuskilpailun vaikutuksesta aikuiseksi kasvaneen nuorison psyykeeseen.

sanumaria

Mää aattelin osallistua, vaikka sitten työ diskattaiskin.

Mahdoton Nainen

Kyllä se Sari Essayahkin vaikuttaa jokseenkin vittumaiselle. Tai ehkä se on vain mun päässä.

Enne

Yksi parhaista syistä äänestää sinua on se, että lähes kaikki muut blogit lähes kaikissa muissa kategorioissa ovat sen erään nimeltämainitsemattoman blogiyhteisön alla kirjoittavia klooneja toisistaan. Joo, te kaikki saitte lahjaksi sen saman hiustenkuivaajan, ai kun kiva, meidän takapihan kiviäkin kiinnostaa. Ja tämän blog awardsin on ilmeisesti tarkoitus olla jonkinlainen läpileikkaus kotimaisten blogien parhaimmistosta? Jep.

Toisaalta, sulla on eittämättä myös blogistanian paras eli huonoin huumorintaju. Äänestän :)

tiiti
ite puin

Mahdoton Nainen, totta, hyvin mahdollista. Olinpas mää ennakkoluuloinen.

Enne, haha, meikälle kelpaa kyllä mikä tahansa syy :D sitäpaitsi tykkään, että MUN BLOGI ON VAIHTOEHTOINEN VALINTA! ANARKIAA!

NinaVee
Väreilyjä

Pikku Kakkosessa oli vuonna -80 piirustuskilpailu "Piirrä lemmikkisi". Lemmikkipupuilleni oli juuri syntynyt kuusi pikkuruista pupua ja innoissani piirsin kuusi pienokaista vanhempiensa kanssa. Katsoin tarkkaan jokaisen pupun turkin värityksen ja piirrokseni oli valtavan hieno. Itse asiassa hienoin mitä olen ikinä piirtänyt.

Koko Pikku Kakkosen studio oli vuorattu kilpailuun osallistuneilla lemmikkikuvilla ja viikosta toiseen istuin silmä kovana ja yritin nähdä vilauksen omasta työstäni. Ja vitut! Sitä ei ollut seinällä. Tai sitten se oli jossain nurkassa niin, ettei sitä varmasti näkynyt missään.

Tapauksestahan on jo 32 vuotta ja muistan edelleen miten pahalta minusta tuntui. En siis voittanut edes puukauhaa.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Määki kävin äänestämässä, tiiät kyllä ketä, kun en tuosta muodista oikein tajua. Olisipa muuten kohtalon ivaa, että voittaisin nuo liput tuohon gaalaan. Arvaa kuka ei ainakaan lennä Los Angelesista asti Helsinkiin? Tai voin minä lentää, jos joku muu maksaa ne liput ja hieroo koko matkan mun särkeviä jalkoja ja persettä.

Mutta sitten valitukseen. Kun täällä ulkomailla asuvana osallistuu netissä kilpailuihin, niin ei ikinä voita mitään. Jos joku vaikka sattuukin nostamaan hatusta sen minun arpalipukkeeni, niin se heitetään pois, koska se osoite on niin vaikea kirjoittaa ja ei sinne kuitenkaan saa edes lähettää mitään ja roina jää taatusti tulliin kiinni tai ainakin varastetaan matkalla. Ja onhan se jumalattoman kallistakin lähettää sitä meikkivoideputellia maailman toiselle laidalle.

??? (http://ewcliches.blogspot.com) (Ei varmistettu)

meikkelis löysi juurikin tuolta tänne. ihan suoraan sanottuna koska siin thumbnailis luki toi "whine on parasta" - olin sillee JAAAHA VOITTAJA ON LÖYTYNYT. ehkä jossain rinnakkaisuniversumissa äänestin essayahia muutenkin (tässä en). öh..... anyway me likey a lot. yessy yes yes.

??? (http://ewcliches.blogspot.com) (Ei varmistettu)

tai sitten siinä luki "whine on ikuista" :) :) :), FREUDIAN SLIP. en jaksa nyt kyseenalaistaa lukutaitooni, mulla on tarpeeks vaikeeta muutenkin ....

Agatha (Ei varmistettu)

Tuli vaan mieleen tosta piirustuskilpailusta, että mieti millainen vaikutus sillä olisi aikuiseksi kasvaneen nuorison psyykeen, jos osallstuisi siihen kisaan väärennetyillä papereilla ja silti HÄVIÄISI niille oikeesti 10-vuotiaille ja saisi taas sen puukauhan...

(ps. herrajumala kun tää fontti on pientä nykyisin, pakko lähteä kohta ostamaan uudet silmälasit. nimim. vanhuus ei tule yksin)

Rhia
Evil Dressmaker

Äänestin :D Eikä tarvinnut kahta kertaa miettiä ketä.

Mutta tiedättekö mitä, karmeinta on ehkä kun voittaa palkinnon mutta ei yhtään tiedä mistä kilpailusta. Ei voi kellekään kehua eikä hehkuttaa että lällällää määpä voitin palkinnon tämmösestä kilpailusta. Se se vasta kyrsiikin! Sain joskus muksuna postista kirjan: Jukka Parkkisen Aavehevoset. Kirja on ilmestynyt 1983 joten kilpailu on oletettavasti ollut joskus sen jälkeen. Kirjan mukana ei tullut minkäänlaista saatekirjettä eikä viestiä keneltä se on. Tulimme äitini kanssa päätelmään että sen täyty olla palkinto Koululainen-lehden piirustuskilpailusta johon osallistuin niihin  aikoihin Errol Flynn-kuvalla (joo, olin varhaisteininä kamala Errol Flynn-fani) , mutta varmuutta ei tietenkään ole. Voitte kuvitella sitä lapsen tuskaa että ei voi kellekään todistaa että voitin palkinnon. Mulla taitaa olla se mysteerikilpailun palkintokirja vieläkin, en vain raaski luopua siitä.

emminkainen (Ei varmistettu)

Äänestin :)
Taidetaan käydä samalla salilla, olit eilen viereisellä pukkarikaapilla. Tajusin vasta sun lähtiessä, enkä sit kerennyt enää sanomaan mitään :D Terveisin se hikinen tyyppi.

tiiti
ite puin

NinaVee, MÄÄ MUISTAN NUO SEINÄT! Ja aina sitä paniikissa etsi sieltä joukosta omaansa. Yleensä turhaan. Ehkä se oli joka kerta sama seinä ja samat piirustukset (ohjelman tekijöiden lasten piirtämiä, tietty), ja ne vaan heitti lasten piirustukset suoraan roskiin... Salaliitto, se on kaikkialla.

 

????. Freud, se on melkoinen veijari se (meinasin kirjoittaa heijari, ehehee).

 

Agatha, ... Lähdenkin tästä (ihan muista syistä) postitoimistoon metsästämään erästä väärällä henkilöllisyydellä lähettämääni kirjekuorta.

 

Rhia, Jee! Haha, totta, leuhkimisosuus kun on yksi palkinnonsaamisen tärkeimpiä. Melkoinen mysteeri kyllä.

 

emminkainen, kiitti :D Hihi, voi olla, ja mikä sattuma, MÄÄKIN olin sitten se hikinen tyyppi viereisellä kaapilla!

 

Keskimääräinen Valtava Jänis (Ei varmistettu)

Äänestin vimmatusti. Oon itekin OP:n piirustuskilpailun uhreja, joten haluaisin sanoa, että äänestin säälistä, mutta en voi, koska blogi on parhaimmista ja uljain (jopa Lilyssä).

SiiriPiu (Ei varmistettu)

Määki äänestin, ja vaikka et voittanutkaan niin mäpä voitin kassillisen Aussien tukkatuotteita:) jee jee hyvä minä:)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.