Big is beautiful

ite puin

Vihdoinkin se on virallisesti paperilla (tai no, internetissä): me olemme isopäistä kansaa. Koska useimmat hyväksy ulkonäkösi -kampanjat kohdistuvat lähinnä niihin, jotka tykkäävät syödä liikaa, enkä usko että Dovekaan on lähiaikoina tekemässä ajatuksiaherättävää tv-kampanjaa saippuaisista isopäistä, ajattelin tsempata meitä geeniperimän uhreja, eli huikeita läskipäitä, ihan itse. Tässäpä siis muutama piristysfakta:

  • Saat kampaajalla palvelua koko rahan edestä, koska leikattavaa pinta-alaa on enemmän
  • Aurinkoisella säällä voit helposti päätä kääntämällä toimia koko porukan aurinkovarjona ja saada siten sekä ystäviä että vaikutusvaltaa. Suututa minut, ja pala, biatch.
  • Sinun ei tarvitse opetella käyttämään lieri- tai olkihattuja, koska sopivia kokoja ei ole.
  • Jos ostat sellaisen kaljatuoppi-aurinkolipan, saat kannateltua siinä enemmän kaljaa
  • Koska pääsi on leveä, kaulasi näyttää laihemmalta, ja tämä on varmasti hyvä asia
  • Pysyt päälläseisonnassa helposti pystyssä, koska tasapainottavaa pinta-alaa on enemmän. Eli up yours, puikulapäiset joogamummot
  • Isoon päähän mahtuu vielä enemmän sisäistä kauneutta.
  • Kukaan sukulaisesi ei jaksa virkata sinulle lahjaksi susirumia antennipipojaMites, oisko tässä paikallaan joku blogihaaste omasta isopäästä sieltä kaikkein leveimmästä kulmasta, tai ilman kaventavaa poskipunaa? Vaaditaan enemmän big giant headeja bikinikuviin!

(kuva)

Kommentit

Todellaupea Layra
Mad & Fab

Itkin lapsena, kun en halunnut käyttää sellaista antennipipoa. Se oli punavalkoinen ja todella nöyryyttävä.. Olisipa minulla ollut isompi pää :(

Flore

Joo, ja auta armias kun sitten eräskin isopää haluaa väen vängällä ostaa kesähatun ja se kiristää ja puristaa ja sitten tulee päänsärky, tai auringonpistos jos sen ottaa pois. Tai sitten pitää ostaa miesten hattu, ja sehän nyt on ennenkuulumattoman noloa.

Kun kerran on kaikenlaisia plussamallistoja ja isojen tyttöjen vaatteita noin niin kuin kaulasta alas päin, niin miksei ole myös isojen päiden asustelinjoja? Ja plussapäämalleja? Meitä sorsitaan! Vaatekaupat ja mallikuvat saavat minut häpeämään päätäni, vaadin muutosta!

Nāiádes
Naiádes

Ahaa! Eli siis mulla on sittenkin ihan tavallisen kokoinen pää, eikä noin kuusivuotiaan pään kokoinen! Kaikilla muilla vaan on jättipäät.

Makes sense.

Torey
Näissä neliöissä

Samaistun! :D

Torey
Näissä neliöissä

P.S. Äitini oli kovin huolissaan vauva-aikanani kun neuvolassa hoettiin vaan, että kovin on pieni pää. Pyh! Minun pääni on normaali ja muiden vaan iso!

my view

Haha.. tää oli hyvä! Pojallani oli 4 cm isompi pää kuin keskiverto suomalaisella vastasyntyneellä, arvatkaa että oli vaikea synnytys! Ukkini totesia aina omasta päästään että onpa iso komea pää :)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Jee! Mä en ole ainoa! Oon kerännyt selvästi jotenkin pienipäistä porukkaa ympärilleni, kun kaikki aina ihmettelee mun pään kokoa. :D

Nyt galluppi kehiin: kuinka iso pää muilla on? Mun päänympärys on n. 58 cm ja joudun ostamaan hatut aika usein miesten osastolta. Mä myös tilasin valmistujaishatut aikanaan meidän luokalle ja ainoastaan yhdellä oli isompi pää kuin mulla, lopuilla oli pienempi. :P

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.