Blogipostaustyyppejä, joita vihaan.

ite puin

1. Kuva omista varpaista/tisseistä ja kopioitu hyvänmielenmietelause

Kivat tissit. Taas. Ja, oho, "Hymyile.". Taidanpa hymyillä painaessani unsubscribe-nappia.2. Weheartit -kollaasi pupuista, leivoksista ja pupuleivoksista, joita puput syövät ja top10-hittibiisin kertosäkeen sanat

No onhan tekstin kursivointi sentään omaasi.3. Näitä ostaisin, jos olisin aivan toisen tyylinen -kollaasit

Sitä mekin toivomme, sillä siksihän tätä sinun tyyliblogiasi luemme.4. Uutta taviskaupassa!!! -kollaasit

Se onkin tähän asti ollut niin rasittavaa surffata rättikaupan sivulle ja klikata uutuudet-nappia itse. Scrollaamaankin on toisinaan joutunut.5. Kiinnostava elämäni kuvin, kuvin ja kuvin

Ihanaa, ylikypsä eväsbanaanisi 3 eri kulmasta. Yksi kuva kyllä kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta 7 täysin identtistä vituttaa sitäkin enemmän.6. Typerät whinelistat

Niin uutta.

Kommentit

Arsenikki (Ei varmistettu)

Myös turhat kommentit.

Maiskuli (Ei varmistettu)

Hitto kun mun sopulipostaussarjani jäi aikoinaan vähän tyngäksi, tässä ois ollut hyvä jatko-osa sille tuolla Silmänlumeen puolella!

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Oh, entäpä parisuhde whineni? Jännä juttu, että näyt seuraajieni listassa, mutta palstasi 'seuraamani palstat' kohdassa ei näy palstani. Jännä tietotekniikka.

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Sitä voi määritellä itse, mitkä blogit näkyvät tuossa "seuraamani palstat" listalla. Ettei jää kiinni siitä että seuraa vaikka pelkkiä cupcakepalstoja. Köh. Ei sillä että itse mutta.

 

 

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Aaa sillä saa miljoonista palstoista nostettua ylös ne mielenkiintoisimmat. Eipä sillä ettäkö listalla olisi suurta seksuaalista merkitystä itselle. Oikea palsta on vain kovin autio pelkällä palstakuvauksella.

 

tiiti
ite puin

Arsenikki, todellakin!  Erityisesti ne, mikä ihmisiä vaivaa?

Maiskuli, hahaa, en muistanutkaan tuota, ehkä sun pitää herättää sarja henkiin :D

Vieras Mies ja sanu, totta, tuonne sivupalkkiin pitäisi muistaa nostaa erikseen uudet seuratut. Asia, jonka tein viimeksi varmaan puoli vuotta sitten ja äsken... Ja toki seuraamani leivos- ja yksisarvispalstat (ja yksisarviset leipovat leivoksia -palstat) pysyvät edelleen piilossa yleisöltä.

Parisuhdewhine alkaa riipimään ainoastaan silloin, kun siinä mennään sille katkeruusasteikolle, eli yhy-yhy-niisk-alemman-tason-mies-jorinoihin (tai vastaavasti kaikki-siis-kaikki-miehet-on-niiiiiin-sikoja-linjalle), muunlainen nillitys harvoin ärsyttää :D

 

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Onks se parisuhdewhineä jos whinee surkeista nettideiteistä? :D

tiiti
ite puin

sanu, ei, sehän nyt on vaan pelkkää nerokkuutta :D

Loistava listaus! Omalla listallani on myös "Nyt on meneillään yks ihan huiman jännä juttu, josta en voi kertoa teille kuin ehkä joskus myöhemmin mutta ihan pakko nyt oli kuitenkin kirjoittaa tämä postaus" -blogipostaustyyppi.

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Yhden kappaleen juttu, joka alkaa "Se tunne kun..." saa vaihtamaan palstaa ennen kuin ehdin edes lukemaan lausetta loppuun.

Vierailija (Ei varmistettu)

puhumattakaan postauksista tämän kaupan alessa/mainoslehdessä on nyt nämä tuotteet jotka ehkä käyn ostamassa, ketä kiinnostaa.....

Vierailija (Ei varmistettu)

Päivän asut! Yhtä rättisarjaa on kuvattu seitsemän kuvan verran vaikka yhdestäkin kuvasta näkisi mitä on päälle tyrkätty.

nelliinan vaatehuone kuka kettu tänne on rekannut ittensä ne (Ei varmistettu)

lliinana, se on munnnn :D

TÄMÄ: "Omalla listallani on myös "Nyt on meneillään yks ihan huiman jännä juttu, josta en voi kertoa teille kuin ehkä joskus myöhemmin mutta ihan pakko nyt oli kuitenkin kirjoittaa tämä postaus" -blogipostaustyyppi."

---> aaaarrrfghhhjlkjlkad ttu!!!!!!!! Tuon turhempaa postausta ei voi enää yksinkertaisesti olla. Lähtee välittömästi blogi seurannasta, jos tätä toistetaan.

Sini-Tuuli
Tuulahduksia

Antaisin mielelläni kaikkien kukkien kukkia - kukkiihan ne perunatkin -  mutta jos ei oikeasti ole mitään järjellistä sanottavaa tai kuvattavaa tai esiteltävää (ei edes vierailevana kommentoijana) niin silloin voisi kokeilla jotain muuta, itseään lähempänä olevaa lajia.
Eihän elämää kannata tuhlata sellaiseen asiaan, joka ei aidosti kiinnosta :)
Yritetään silti muistaa, että blogin takana on kuitenkin ihminen - "Sana on miekkaa terävämpi".

tiiti
ite puin

nyahaha humanisti, Vieras mies ja se-oikea-Nelliina, noihan on muuten parhaimmillaan yhdistettynä:

"ihihii, mulle tapahtuu yks ihanan jännä juttu tässä pian, en voi kertoa enempääiiih"
(mitämitä, elämää ulkoavaruudessa? syöpälääke? ilmaista rahaa kaikille?)

menee pari päivää, jonka jälkeen:

"se tunne, kun saa mainostoimistola kotiinkuljetettuna 29 rullaa ilmaista kohokuvioitua soft embo -vessapaperia heartheartheart!!!!"
(helpotus?)

ja lopuksi joku 48 identtisen printtilaatuisen kuvan tutkielma niistä hemmetin vessapapereista, joista kukaan muu ei oikeastaan alunperinkään halunnut tietää.

Päivän asu -kuvissa tosiaan muutama kuvakulma yleensä riittää, etenkin silloin, kun priimalaadun kuvia ladataan täältä ikuisuuteen jostain toisesta galaksista nopeutensa perusteella ja ko. kuvat on vielä otettu omassa eteisessä roskapussia väistellen. Itse vaan toivon, että noista yhden vierailijan mainitsemista ehkä-ostan-ehkä-en-onhan-tämä-nyt-ehkä-kiva-jossain-valossa-tai-ainakin-aika-halpa-mainoskollaaseista maksetaan rahaa.

Sini-Tuulin kommentista tuli mieleen ihan jatkuvasti toistuvat "kertokaa mistä postaan" ja "kysykää bloggarilta" -postaukset. Tulee olo, että kumpi meistä oikein blogia kirjoittaa.

ps. kivaa näin kun välihuutelubloggaa itse, niin saa olla kiittämätön paska ja arvostella muiden postausideoita :D

Sini-Tuuli
Tuulahduksia

Mieki sinnuu ♥

Rhia
Evil Dressmaker

Mainostoimistolta soft emboa :D hitto että repesin taas aivan käsittämättömästi! Lähettäisivät mullekin sitä niin tekisin mahtavan postauksen siitä miten käytän vessapaperia.

Jessus sentään, onneks mun elämäni on niiiiin paljo kiinnostavampaa kuvina :D

Ulrika
Figure with drawers

Miten mä en oo koskaan törmänny tissi-varvas-mietelause postauksiin :O Suuri aukko yleissivistyksessä!

tiiti
ite puin

Rhia: Joo! Tämä tee-itestäsi-biohajoava-muumio -postaus oli toteutettu yhdessä Suomen Vessapaperiteollisuuspostaus ry:n kanssa!

Ulrika: Hahha, hyvä noin :D Nytpä tunnistat sitten kun näet, sinua on varoitettu!

 

Heh (Ei varmistettu)

Viime aikojen suuri suosikkini oli erään bloggaajan postaus jostain tyhjänpäiväisistä ajatuksista, kuvituksena noin 15 kuvaa hänen välipalajogurtistaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.