Elämää fatoreksian jälkeen

ite puin

Päivän sana on fatoreksia (juu-u). Taas uusi median kehittämä mukailmiö jollekin, jota ei ollut olemassa alunperinkään, sanovat toiset. Loistava tilaisuus kulkea sitä tuttua huterahkoa aasinsiltaa teennäiseen huumoriin, sanon minä. Tässä siis tulevia trendireksioita, olkaa hyvät. Valitkaa omanne ja nauttikaa edelläkävijämäisyydestänne:

  • Ontäähameihantarpeeksipitkäreksia. Katsoessasi itseäsi peilistä näet vain gasellimaiset säihkysääresi, etkä sitä, että myös ruudulliset alushoususi paistavat ilahduttavasti koko maailmalle.
  • Kylläsiellätarkeneeilmantakkiareksia. Riippumatta siitä, mitä lämpömittari, ulkoilma tai kadulla näkemäsi jääkarhut kertoisivat reaalimaailmassa, uusi kesämekkosi on niin hieno, että sen tuoma silmitön hottius lämmittää vaikka pakkasessa. Eikö?
  • Tämäsuklaameneesuoraanlihaksiinreksia. Eihän sitä nyt mitenkään lasketa, jos sen syö treenin jälkeen. Kyllä se on se ruisleipä, josta tämä maharöllö tulee.
  • Nämäleggingsithänovatihankuinhousutreksia. Ne laitetaan jalkaan, niissä on pitkähköt lahkeet. Housut kuin housut.
  • Kyllänämämustatrintsikatvalkoisenpaidanallanäyttävätmuodikkailtareksia. Eivätkä siis tosiaan siltä, että olisi pukeutunut pimeässä. Tai rapsakassa nousuhumalassa. Eipä.
  • Mullaeioletarpeeksimeikkiäreksia. Tämä iskee yleensä kesken baari-illan. Onneksi on meikkipussi mukana. Sisarreksiana mullaeioletarpeeksihajusteitareksia, joka esiintyy yleensä suljetuissa julkisissa tiloissa, kuten hisseissä, jumppasaleissa ja bussissa juuri minun edessäni olevalla penkkirivillä.
  • Pyöräilyhousureksia. Ei tarvinne selittää?Itse varaan ekan ja kolmannen, tässä iltapäivälehtien soittoa odotellessa (tosin en tasan tahdo sitä kuvaajaa, joka oli siinä fleksausjutussa, tiedoksi vaan). Mutta muut on ihan up for grabs.

Kommentit

Mintun oma sivu

Vika on mun! Mutta vain urheillessa. :D

tiiti
ite puin

MinttuNörtti, musta voitais sopia, että urheillessa noita ei lasketa, koska muuten mulla on myös nolotjuoksustretsaritreksia, ja noiden edellisten vaivojen kanssa eläminen on jo tarpeeksi raskasta :D

Vierailija (Ei varmistettu)

nauroin ehkä ääneen... hoho:D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.