Elämänpolku insinöörimielen tapaan

ite puin

Todettakoon se julkisesti, olen luonteeltani periutelias skeptikkomulkku. En ehkä sitä ihan pahinta laatua, mutta kirkkaasti nyt top 100  -listalla ainakin. Ja se tarkoittaa käytännön elämässä esim. sitä, että jos bannerissa mainostetaan elämänpolkuni löytämistä helpohkon monivalintatestin avulla, pitihän se käydä tekemässä. Pimeänmusta sieluni (johon en edes usko) ei juurikaan yllättynyt, mutta ei siitä sen enempää.

Sitten tuli mieleeni, että koska en selkeästikään ole kohderyhmää edellisen kaltaisille harjoitteille, askartelisin ihan oman elämänpolkuaarrekartan. Ja niin minä sitten tein. Ja ta-daa, nyt jaan sen teillekin. Tässä siis insinöörimielen vaiheistettu elämänpolku. Eikä tarvitse edes tehdä erillistä testiä.

1. Synny
2. Elä
3. Kuole

Vaiheen 2. aikana tee mahdollisimman paljon kaikkea, josta tulee hyvä mieli. Jos tulee paha mieli, tee jotain toisella tavalla. Älä mieti vaiheita 1. tai 3., niihin et voi juurikaan vaikuttaa.

Taidanpa perustaa kultin.

Kommentit

isseessi (Ei varmistettu)

En nyt sanois helpohkoksi tuota testiä. Heti lyötiin eteen runollisia ja syvällisiä vastausvaihtoehtoja ja alko ahistamaan. Kuvatehtävä oli näennäisen helppo, mutta siinäki joutu valitsemaan pienimmän pahan, koska en nähny missään suklaata, jätskiä tai hamppareita.
Mutta harvoinpa sitä on vastausvaihtoehtoina, että kakattaa tai ei kakata :D

Mintun oma sivu

Hahaa! Eikös mun jooga-asanani ollut mun ensteks vihaamani koira-asento. Tuleeko tossa kaikille jooga-asento, vai mistä toi testi päätteli mun joogaavan? Ja tarkoittaako tää sitä, että jossain vaiheessa kohtaa 2 pitää joogata?

Liityn ennemmin sun kulttiin kuin tilaan ton lehden. :)

honeychile

Pakkohan tota oli mennä kokeilemaan ja mäkin sain eniten vihaamani jooga-asennon, viparita karani! :D "Palauttava asento" my ass, jalat puutuu ja lonkankoukistajiin sattuu. 

Mutta joo, mikä tahansa lehti joka suosittelee mulle "kruunuchakrani vahvistusta" ei tule löytämään tietään tähän talouteen. 

Mai-a (Ei varmistettu)

No voi helvetti, tuuppasivat matkakumppaniksi Paolo Coelhoa. Hyvin harva light-elämänfilosofi on enemmän perseestä. Kyllä mä mielummin tota sun karttaa seuraan. Ei tartte edes joogata, jossei halua.

Nāiádes
Naiádes

Oli kyllä harvinaisen paska testi! Se ei edes lopuksi kertonut minkälainen mä oikeasti olen, jolle mä olisin voinut vaan ylimielisenä naureskella: "Taaskaan ei mennyt oikein, en mä tommoinen oo."

Tosi huono testi.

Toinen haudutus

Koska annan teknisten apuvälineiden sensoroida bannerit mäkeen, en joudu testihoukutuksille ollenkaan alttiiksi, mutta mua kovasti kiinnostaa mainitsemasi lahkolaisuus. Ykkönen on hanskassa, kolmosen suhteen poden perusteetonta itseluottamusta että enköhän mä sen klaaraa. Ei tarttis enää kuin sisäistää toi kakkosvaiheen "tee jotain toisella tavalla". Pakkoko oli kirjoittaa piilosyvällisiä? Pitäis koko viikko jaksaa painaa töitä, ei olis aikaa humanistimielellä tällaisiin itsetutkiskelun syövereihin maanantai-iltana. :P

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.