Ensitassun mielipide uudesta pöytätuulettimesta

ite puin

Ostettiin kotiin semmoinen pöytätuuletin, koska ulkona näyttää olevan kesä ja sen tuntee jo sisälläkin. Kauppaan, kotiin, tuuletin päälle ja nauttimaan viileästä tuiverruksesta? No ei kissataloudessa.


Joo-o, siinä se makaa, juurikin sillä parhaiten tuulisella paikalla. Jo toista tuntia, eikä sitä mitenkään henno siirtää. Kääntää kylkeä välillä turkki tuulessa hulmuten, ja katsoo pahalla kissansilmällä, jos joku menee lähellekään sen uutta tuuletinta.

Kommentit

hanska
Heppatic

mauri the boss man!

tiiti
ite puin

Kyllä! Queen Mauri, kaiken olennaisen hallitsija.

Hese (Ei varmistettu)

Tai kun avaa kaappipakastimen oven ja kissa kirmaa suoraan siihen ja läsähtää samanlaiseen lopputulemaan. Siinä sitä sitten ollaan, pakastimen ovi levällään, sähkömittari raksuttaa, mutkuneivaanraaski. Kun se ei ymmärrä, kun yritän selittää, ettei kaupassa enää ollut tuulettimia. Tänä kesänä en avaa pakastimen ovea, ihan sama miten tekis mieli jäätelöä tai jäitä. En vaan avaa.

tiiti
ite puin

:D Pitää syödä jätski siinä kaupastatulomatkalla nopeesti. Koska lisäksi noilla on tapa tuijottaa syyllistävästi, jos et anna niille sitä sun jätskiäkin. Siihen avonaisen pakastimen eteen, jossa ne röllöttää.

Tilkunviilaaja (Ei varmistettu)

nauran ääneen. Ymmärrän täysin. Ostit hyvän tuulettimen hyvään tarkoitukseen.

tiiti
ite puin

Vertaistuki tulee tarpeeseen :D

tiiti
ite puin

Toi on vielä tota "majesteetti ja tiedän sen itsekin" -lajia :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.