Ettei totuus unohtuisi

ite puin

Ok. Myönnetään. Olen saattanut ehkä kokea viimeisen viikon ajan ihan käsittämättömiä suorituspaineita, writer's blockeja (ja muita muotoja) sekä tyhjän näytön syndroomaa yrittäessäni kehittää uusi postaus, johon ihmiset ympäri internetiä haluavat heittää noin sata ihan mahtikommenttia.

Minä olen yrittänyt. Ja minä olen failannut. Useasti. Voi pojat, että olen failannut. Vai miltä kuulostaisi postaus kaalilaatikon syvimmästä olemuksesta aseena? Tai itse kehittämästäni täydellisestä elokuvasta, jossa Rambo ja puhuva vesinokkaeläin seikkailevat avaruuteen sijoittuvassa gladiaattorielokuvassa? Tai loistavasta ideastani siitä, ketkä julkkikset oikeasti voisivat suunnitella toisten häät ja miksi siinä pitäisi olla mukana moottorisahoja?

Sitä minäkin.

Sitten siinä ihan itse itselleni keksimässäni stressissä kieriskellessäni ajattelin, että pashkat. Kyllä se totuus tämän blogin sisällöstä kuitenkin paljastuu taas ennemmin tai myöhemmin. Eli tässä, olkaa hyvät, paluu älyllisille juurilleni.

Phuuh. Helpotti.

(kuva)

Kommentit

sanumaria

You are back <3

tiiti
ite puin

Ja kissa on front (mun piti tehdä tähän semmonen ascii-miesosa, mutten kehdannut)

IdaE (Ei varmistettu)

Mitä merkkejä tuohon miesosaan tarvii, olen itse liian laiska / ulkona kaikista hymiösydänjutuista? Mutta luulen että keksiin tuolle merkkiyhdistelmälle käyttöä..

Anonyyminä (Ei varmistettu)

tykkään koska kissa &lt;3

ps. älä sinä turhaan mitään writers blokkeja, nuo kaikki ideat kuulostivat toteuttamiskelpoisilta!

tiiti
ite puin

Haha, mulla on kyllä aika vahvat epäilykset ainakin tuota kaalilaatikkoideaa vastaan :D

Toinen haudutus

Totuus tekee vapaaksi :D

tiiti
ite puin

Totta! Tai ainakin mulla on nyt vapaus postata kissoja vihjaavissa asennoissa!

Eilen aamulla radiossa kerrottiin huono vitsi. Niin huono, että kyseisen kanavan alati kikattavat juontajatkin sanoivat vitsin jälkeen vain väsyneen "mor-jens". Minä nauroin autossani ääneen. Tässä se vitsi:

- Miksi Kirka ei voi työskennellä lasitehtaassa?
- Ööö... tota.. en keksi mitään. No miks ei?
- Se on kuallu!
 

tiiti
ite puin

Parastahan näissä on, että ne tulee joskus vuoden päästä mieleen työmatkabussissa tai liikennevaloissa tai hautajaisissa ja sitten alat itseksesi vedet silmissä hohottamaan, etkä kehtaa edes kertoa, että mille oikeasti naurat.

Hhahah, kuallu, Hhahhaa *snort*

Kerroin tän Kirka-jutun tänään kaverille joka ei ees hymähtäny. Minä puolestani tulen saamaan vitsistä omaa kivaa vuosiksi eteenpäin. Luulen. (Ja muuten spinoffina Kirka-vitsiin: Miksi Kirka ei uskaltanu mennä lasitehtaan vuosijuhliin keikalle? - Siellä tehdään kirkasta lasia!)

Toimitus
Toimitus

Aaahhahhaaa!

*joku hieno nimi* (Ei varmistettu)

Tulipa tuosta ohimennen mieleen. Oli joskus fb sivullani kuvana mutta sitten poistin koko fb tilin. Ihan turha oli.

http://s11.postimg.org/r6bsi1jyb/image.png

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.