Extreme-urheilua minibudjetilla

ite puin

Itsensä ylittäminen vauhtia ja vaarallisia tilanteita sisältävissä harrastuksissa mielletään usein kalliiksi välineurheiluksi ihmisille, joiden musta sielu on niin kylmäksi paatunut, ettei mikään muu kuin vapaa pudotus piraija-altaaseen enää herätä tunteita. Extreme-kokemuksia fyysisen ja henkisen kantin koettelemiseen on kuitenkin saatavilla myös ihan ilmaiseksi keskellä lähiympäristöämme. Tässä siis muutama vinkki meille, jotka käytämme rahamme mieluummin välineurheilun sijaan vaikka hampurilaisiin.

  • Mielentyhjennysvinkki: yritä keksiä se tapa väärinlausua Masterchef, jota kilpailun tuomarit eivät ole vielä käyttäneet
  • Etsi Stockmannin rullaportaista se maalaisimman, hitaimman ja leveimmän näköinen pariskunta ja kulje heidän perässään. Pidä tyyneytesi täydellisesti kasassa, kun he rullaportaiden yläpäässä pysähtyvät ihmettelemään "Katsopas tätä Ritva, itsestään liikkuvat portaat!"
  • Mene mihin tahansa, missä jonotetaan ilman jonotusnumeroita. Poimi vähintään 3 ihmistä, joita väität Erkki-sedäksesi päästen siten etenemään jonossa heidän taaksee. Huom. "Erkki-setä" voi myös olla nainen. Tai koira.
  • Ensimmäisten ulkojätskien aika on myös hyvä aika harjoitella itsekehittämääsi ninjamaista taklaa-tuntematon-ja-juokse-huutaen-karkuun-taistelulajia. Full contact.
  • Vitivalkoiset converset koirien ulkoilutusreitillä
  • Mene katsomaan Titanic 3D, elämäsi tuntuu kestävän pienen ikuisuuden, kun odotat leffan parasta hetkeä, eli sitä, jossa Leonardo DiCaprio delaa
  • Juo työpaikkasi automaattikahvia ilman maitoa
  • Ottaessasi kahvimaitoa työpaikkasi jääkaapista, älä katso päivämäärää purkista
  • Hanki kissa. Tai kolme.Ja ihmiset väittävät, että arkinen elämä on tasaisen keskiluokkaista ja urautunutta! Pfft.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Henkisiä kykyjä kasvattava mindfulness -harjoitus: Katso "Häät sulhasen tapaan" ohjelmasta Henna <3 Taukki ... siis Tauski -jakso. Laske monestiko ohjelmassa sanotaan "ihana". Haastavaksi harjoituksen tekee se, että ohjelma sisältää paljon voimakkaita reaktioita aiheuttavia visuaalisia ärsykkeitä (Tauskin naama, Hennan silikonit, Tauskin vaatteet, Hennan hampaat, Tauskin kalju jne.), ja puhe on enimmäkseen niin yhdetekevää jorinaa, että sen kuuntelemisen lopettaa helposti. Edistyneellä tasolla voi pelata bingoa, sopivia sanoja bingokorttiin ovat esim. sielunkumppani, apua ja rinnat.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.