Fakta homma.

ite puin

Kas, Rahkapiirakkaisa blogihaaste. Homman nimi on keksiä kahdeksan faktaa omasta jalosta itsestään ja vastata haastajan kysymyksiin.

Kahdeksan faktaa:

1. Tiiti ei ole oikea nimeni! Oikea nimeni on, ette ikinä arvaa...Tiina. Nyt, kun supersalainen nettikaksoiselämäni mureni palasiksi silmienne edessä, koen outoa vapauden tunnetta. Tai no, en oikeasti, se on vaan nälkä.2. En saa kieltäni rullalle. Tämä on minusta yksi suurimmista epäkohdista elämässäni.3. Toiseksi suurin on rullaportaiden päähän toljottamaan pysähtyvät leveät ihmiset.4. Olen sitä mieltä, että naudan paistijauheliha on maailman paras elintarvike. Heti pähkinärusinasuklaan jälkeen, tietysti.5. Minulla on ajokortti, mutta en ole ajanut autolla varmaan kymmeneen vuoteen. En ole omistanut ikinä autoa, koska olen asunut koko ajokortillisen ikäni kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. En enää edes muista, mikä pointti tässä järjestelyssä oli.6. Minusta jokaisen ihmisen pitäisi muuttaa lapsuuden kotipaikkakunnaltaan toiseen kaupunkiin asumaan edes kerran, ja kokea se tunne, kun vanhoja ala-astekavereitaan tavatessaan kokee itse olevansa kasvanut ihmisenä niin, että on ihan eri persoona, niinq. Vanhat kaverit kuitenkin ykskantaan toteavat: "Sää olet ihan samanlainen kuin ennen, paitsi näytät enemmän äidiltäsi".7. Minusta soijarouhe maistuu lähinnä hilseelle.8. En yleensä osaa samaistua ihmisiin, joiden musiikkimaku on "kaikkiruokainen" ja jotka pitävät "hyvänmielenelokuvista". Tämä siitä huolimatta, että en juurikaan keskustele kenenkään kanssa elokuvista tai musiikista.

Bonusinfopalana: minulla ei ole mitään käsitystä, mitä otsikkoonkin tekonäppärästi lainaamani teeveesarjan nimi oikeasti meinaa.Ja sitten kysymykset:

1. Jos voisit viettää päivän toisen ihmisen nahoissa, kenet valitsisit?

Miksi mulle tulee tästä kysymyksestä mieleen Silence of the Lambsin Buffalo Bill. Noh, koska sillä mennään mitä annettu on, otan siitä mallia, ja sanon, että jonkun omankokoiseni ihmisen, ettei se nahka jää epäviehättävästi rullalle esim päälaelle tai polviin.

 

2. Mistä luonteenpiirteestäsi et missään tapauksessa luopuisi?

Onko viisastelu luonteenpiirre? Ai ei vai? No tästä jumalattomasta fiksuudesta, sitten.

3. Mikä saa sinut suuttumaan?

Tyhmyys. Tarkennettuna: toisten ihmisten tyhmyys.

4. Mille naurat aina?

Omille jutuilleni.

5. Mitä valitset irtokarkkipussiisi?

Suklaata, lakua, suklaata, suklaata, suklaata, valkosuklaalakua ja muutaman salmiakkipääkallon, koska olen iivil. Ja vähän vielä suklaata, ettei se lopu kesken.

6. Unohtumattomin ruokamuistosi (hyvässä tai pahassa)?

Samana päivänä, kun päätin aloittaa huhtikuulle kestävän karkkilakon, sain postissa yllärinä paketillisen kevään uutuuskarkkeja. Jokainen voi itse päätellä, kumpaan kategoriaan tämä kuuluu. No siihen jälkimmäiseen. Saatana.

7. Biisi, joka muistuttaa sinua kouludiskosta?

Mikä tahansa Dingo. Erityisesti sellainen, joka on salaa isosiskolta äänitetty tupladekkimankassa väärällä nopeudella, ja lopputuloksena se kuulostaa lähinnä hidasälyisen ja ylidramatiikkaan taipuvan ihmissuden kuolonkorinoilta tosi hitaan biitin tahtiin. Mutta Dingo on Dingo millä nopeudella möristynä tahansa.

8. Mottosi?

Onko kiroilu motto? On se. Perkele.

Onnekseni blogihaaste löytyy kaikille avoimena ja uusilla ja kiiltävillä kysymyksillä ainakin Pumpuista ja Mua lemmitkö vielä, Kustaa -palstalta, joten haastamishaluiset rynnikööt sankoin joukoin sinne.

kuva

Kommentit

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Haa, mahtavat faktat ja vastaukset! Itsehän en juuri koskaan valitse irtokarkkipussiin suklaata koska en pidä siitä, miten se lähmää muut karkit. Tai ei edes välttämättä lähmää, vaan sillai... hilseilee. On vaan jotenkin liian hallitseva elementti siinä pussissa. Niinku.

I'll get me coat.

Vierailija (Ei varmistettu)

Heh, hauskoja paljastuksia :) Mutta mistä sä tiedät, mille hilse maistuu?

Vierailija (Ei varmistettu)

Hah, ihmiset jotka sanovat musiikkimakunsa olevan "laidasta laitaan" yleensä tarkoittavat, että Mambasta Popedaan.

Vierailija (Ei varmistettu) http://www.sudenpesa.blogspot.fi

Musiikin suhteen kaikkiruokaisten levyhyllyt on usein täytetty Finnhits- ja Smurffi-levyillä (osat 1-39) ja lempibändiä kysyttäessä vastaus on "se mikä soi baarissa".
Ja ruokamuisto-vastauksesi suhteen karma selvästi otti sinut kiinni! (Eiköhän jokaisen kaapista löydy tarpeeksi luurankoja karman kasaantumiseksi)
Linkkinä oma kompastumiseni karman lakiin:
http://sudenpesa.blogspot.fi/2012/11/karmasta.html

tiiti
ite puin

MinnaM, toi on muuten totta, olen ratkaissut ongelmat ottamalla pussiin pelkkää suklaata ja suklaapäällysteisiä juttuja. Nuo kaks pääkalloa syön eka, niin ne ei kerkeä hilseentyä.

Vierailija, eikös se kuulu täysipainoiseen ruokaympyrään? Nojoo, eikös hilse ole vaan ihoa, ja on mulla sen verran lapsuusajan kynsienpureskeluhistoriaa, että tullut varmaan parit sormenpieletkin nakerrettua. Ja tiedoksi niille, joiden sormet olivat jo pienenä ehjät, iho ei maistu oikein miltään.

Vieralija, ahhahaha. Hyvin tiivistetty kerrassaan.

Vierailja, dämmit. Mää kun ajattelin, että välttelisin, tuonne eläkeikään asti kaikkia semipahojen tekojeni seurauksia. (Ja mää en kestä tuota sun karmakokemusta, saan taas pahaa karmaa tästä kaikesta sille nauramisesta :D)

 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.