Hakkausvaatteita

ite puin

Jumankekka, ihmiset, tänään oli niin kesä, että saatoin käydä juoksemassa hihattomassa topissa! Siinä tossujen hakatessa maata ei yläosalla ihmistä ole juuri muutakaan tekemistä kuin yrittää saada aika kulumaan pohtimalla aivoissaan kaikkea olennaisia asioita elämässä. Esimerkiksi tänään tuli mieleeni, että miksihän muita vaatekappaleita ei ole nimetty perheväkivallan mukaan, kuten tätä wifebeateria? Ja että pitäisi kyllä olla (ai mitenniin idioottimaista, mitä te sitten muka mietitte juoksulenkeillä?). Ja että mitähän ne sellaiset sitten olisivat. No tässäpä muutamia ehdotuksia:
 

  • husbandbeater. Koska niinsanotusti antaakseen miehelleen pataan tehokkaalla tavalla pitää olla selkeästi miestään isompi, tämä voisi olla sukkahousukankaiset capri-leggingsit (luin taannoin Niksi-Pirkasta, että niiden käyttö estää reisien hankaamista toisiinsa minihamekeleillä). Lisäksi tämä alkaa toimia monella tasolla, koska ei liene hirmuisampaa vaatekappaletta kuin ne (jos on, voitte vapaasti postata kuvia kommenttiboksiin) ja siten tämä on todellinen isku patriarkaalisen yhteiskunnan objektisoivaa naisen alistusta kohtaan.
  • childbeater. Näiden on ihan pakko olla Crocsit. En tosin tiedä, pitäisikö näiden olla nimeltään sitten childkicker. Ehkä riippuen omista preferensseitä jokainen voi kutsua omiaan kummaksi vaan. Ketään ei kuitenkaan kiinnosta.
  • dogbeater. No koiraihmisethän ovat tunnetusti ulkoihenkistä porukkaa, joten nämähän voisivat olla sporttihenkiset Merrel-merkkiset ulkoilusandaalit.
  • Ja tietysti strangerbeater eli suomeksi Kiitos-huppari, koska olisihan se syrjivää rajata näitä vain pari- ja sukulaissuhteisiin.

Koska en juossut kovin pitkään, minulta jäivät vielä miettimättä nimikkovaatteet seuraaville ihmisryhmille: narsistit, pettäjät, horoskooppiuskovaiset ja ihmiset, jotka jättävät likaiset sukkansa lattialle myttyyn. Olen aika varma, että ainakin yksi edellisistä on TV-shopin Mojave-merkkiset aurinkolasit.

Kommentit

tiiti
ite puin

Olisin myös lisännyt postaukseen linkin kuvan lähteestä, mutta editori kaatui aiheuttaen mulle keskisuuren rytmihäiriön, kun koko postaus hävisi, ajatelkaa nyt, jos tätäkään mestarikirjoitelmaa ei olisi ikinä julkaistu koko internetin tietoisuuteen. Enivei, kuva täältä.

Jennisk (Ei varmistettu)

Mit mit, sulta jäi mummonpotkimiskengät kokonaan mainitsematta! Tiedäthän, ne teräskovitetuilla kärjillä somistetut maiharit. U know. Duh.

tiiti
ite puin

Hah, totta! Ja tuo taas samalla herättää kysymyksen, että milläs vaareja potkitaan?

sanumaria

Niitä hakataan käsilaukuilla.

Mun mielestä husbandbeaterien määritelmä kaipaa tarkennusta. Ei mustat caprilegginsit esim. vielä mitään, mutta entäs valkoiset? Niissä on sitä jotain! Hyvällä tuurilla kelmeä iho ja selluliitit paistavat läpi. Ja olen hei omistanut joskus!

tiiti
ite puin

Hhhyyy, hyvin tarkennettu! Ja itsellänihän on ollut sekä mustat, valkoiset että valkoiset, joissa on mustia pilkkuja sukkahousuleggingsit! Husbandbeater to the maxxx :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.