Hämmentävät mainokset

ite puin

Mainokset, nuo markkinoinnilliset viestintäpläjäykset laihdutussosiaalipornoteeveesarjojen keskellä, ohessa ja väleissä. Jos joku teistä ei siis tiennyt. Yleensähän ne pystyy onnistuneesti ohittamaan muun tärkeämmän aivotoiminnan tieltä (kuten mikä on se ärsyttävä, mutta tarttuva biisi, joka soi ruokakaupassa äsken, se, joka meni sillain tittidii-tsikatsika-tittidii-didii ja joku siinä lauloi, englanniksi).

Mutta toisinaan niissä on niin kummallisia ajatuskulkuja, että jää oikein pidemmäksi aikaa mietityttämään kuinka hyvä lääkitys niiden tekijöillä on mahtanutkaan olla.

  • Miksi siinä Libresse-mainoksessa se viimeisillään raskaana oleva nainen hyppii ilosta, kun sillä alkaa menkat? Että mää ymmärrän, että bilettäjä ja opiskelijatyttö on iloisia, kun eivät ole raskaana, mutta toi nyt on vähän härskiä jo munkin mielestä.
  • Miksi siinä Valion ei laktoosia -tuote -mainoksessa se nainen voikin syödä lättyjä ja kermavaahtoa, kun sillä miehellä on laktoositonta MAITOA kädessään? Onko se siksi, että koska sillä miehelläkin on laktoosivamma, niitä molempia pierettää se tavallinen kermavaahto ja se tavallaan sitoo niitä yhteen pariskuntana? Ja miksei se vaan voi sanoa, että sillä on laktoosi-intoleranssi, ei kai se nyt ole mikään vaiettava häpeäsairaus? Kuten esim. tyhmyys.
  • Josta päästäänkin ehkä lempihämmennysmainookseeni, siihen takapuolisyyhynestäjävoiteeseen(miksei tätä näy enää), joka yhdistää ihmisiä treffeille asti. Oikeasti, wtf. Kerrankin kirjaimellisesti paska iskurepla, I'll give you that.
  • AamuKEKSI. En tiedä pitäisikö tämän keksinyttä (ehe, geddit?) mainosneroa onnitella pisteliään tarkkasilmäisestä tulkinnasta radion aamushow-juontajien käsittämättömän laimeasta näennäisvitsikkyydestä, vai vaan ohjata hengittelemään muovipussi päässä kaikesta tuosta humoristisesta alisuorittamisesta puujalkavitsien jo valmiiksi köyhällä saralla. Nääh, sekä minä, että te tiedätte, että kumpaa.
  • Tunnistaako Heikki Paasonen muka maitotilan lehmät nimeltä, vai viittaako hän sittenkin johonkin tilan työtekijäparkaan sanoessaan, että "Täällä lehmillä on nimetkin oikein. Kuten tolla Irmalla.". For shame, Heikki, for shame.

Puuh. Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Etenkin, kun kyse on telkkarista.

Kommentit

Mmartta

Kai muistat vielä klassikon, oisko ollut Rennie -mainos? Pariskunta treffeillä ja skädäbäym siihen: "Onkohan meillä jotain muutakin yhteistä kuin närästys?" Toinen oma suokkarini on se wc-raikastinmainos. "Mitä wc:n raikastimesi kertoo sinusta?" Noooh, olen sillä tavalla vanhanaikainen, että ihan hirmuisesti en toivoisi sen kertovan mitään, että ei nyt vain lavertelisi. Jotain smalltalkia vaan.

tiiti
ite puin

:D Ne on ehkä tavanneet samalla lääkehyllyllä kuin ne peräsuolivoiteen ostajat. Apteekin merkitystä on selkeästi vähätelty sinkkumarkkinoilla!

eppunen

Mää oon aina ihmetelly sitä Irmaa, se kun mun mielestä on se sonni siinä edessä...

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Eiks ne siinä Libresse-mainoksessa revi berberinsä siitä ilosta että löytävät siteen välistä pinkin kupongin, jonka ansiosta voittavat matkan Nykkiin tai johonkin? Miten en oo huomannut raskaana olevaa naista ollenkaan? Uuh, melko häiriintynyttä.

Heikki Paasonen Valion kiiltokuvamannekiinina saa kyllä paikat irtoamaan hampaista, jos niitä olisi. Siis paikkoja. Ja tänään viimeksi ajattelin, että haluaisin heittää seinään sen K-kaupan mainoksen kersan, joka naukuu sitä Siirin lihapullapastaa, vaikka tyrkyllä olisi kaikki mahdolliset tuoretiskin herkut. Perkele.

FFFifi
Fitness Führer

Mmartta, se oli vaan mitä wc:si kertoo sinusta? Uskomattoman riepova mainos, varmaan alan huolehtia siitä "mitä wc:ni kertoo minusta". Jos joku sillä perusteella tulkintoja tekee niin ihan vapaasti.

Sitten rasittaa suunnattomasti se akka, jonka elämää Vanish on helpottanut tosi paljon. Onnea vaan. Samoin kuin ne vatsavaivaiset jugurtinmässyttäjät.

Kaipaamaan jäin sitä loistopätkää, jossa mainostettiin jotain pikavippiä ja ymmärtääkseni laulettiin että mainoksen päähenkilö oli saanut seksipalvelujen tarjoajalta sukupuolitaudin. Aika äkäseen näytti katoavan ruudusta. Hiukan epäilen, että saattoiko se tosiaan olla näin, mutta en ollut yksin kun näin mainoksen, ja todistajat ovat samaa mieltä sanoituksesta. Hyvin, hyvin hämmentävää.

tiiti
ite puin

Helkkarin löpisevät wc:t, pitäisivät turpansa kiinni!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tahdon Kallen vessaan!!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Se libressen nainen ei oo raskaana vaan läski. Joillakin meillä läskeillä on vaan sellanen maha-ihra et se näyttää kuin olis raskaana.

Hear Hear!

Sen Valion laktoosittomien tuotteiden mainos ja sen naisen yksinkertaisuus risoo mua joka kerta. Ei kai se laktoosi-intoleranssi nyt niin noloa oo?

Jenniannele (Ei varmistettu) http://lifestyle-error.blogspot.fi/

Mie oon lähinnä miettiny, et kuinka paljon mahtaa koulukaverit vittuilla esimerkiks niille hölläilymainoksessa esiintyville emolapsille? Tai pullavamainoksessa reivaaville tytöille jotka ei kai oo tähän päivään mennessä osanneet leikata pullaa veitsellä ku ovat nii pähkinöinä siitä hemmetin taittopullasta :D

Mut hämmentävä mainos miusta on se oltermanni, jossa ne pienet lapset puhuu että sitä voi laittaa leivän päälle, puuroon tai syyä ihan sellasenaan. Laittaako joku oikeesti juustoo puuroon?

tiiti
ite puin

Puuroon? PUUUROON? Apua :D

eppunen

FFFifi: "pera lähti discoon tanssimaan, ja saikin sieltä seuraa mukavaa. Seuralainen tuo käytti peraa vankinaan(?)... Sitten iski viirus, on tohtorille kiirus ja lompakossa tuuli puhaltaa..." Oi minun siunattu biisinsanamuisti.

FFFifi
Fitness Führer

Hahaa, ei se sitten ollut ihan niin törkeä miten me se kuultiin :D (Vai voisiko tuo olla sensuroitu versio, vankinaan pitäminen on sen verran outo ilmaisu.) Aika häiriintynyttä joka tapauksessa.

tiiti
ite puin

Apuaaa! Nyt mun aivo lyö tyhjää, kun yritän keksiä mitähän härskiä tuossa Pera-mainoksessa "vankinaan" -sanan tilalla on ollut :D

Mutta niin siinä sanotaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

Entäs se hygieeninen saippua-annostelija jota ei tarvi koskea. Siis anteeksi nyt, mutta kuka vielä kädet pestyään lääppii sitä purkkia?

tiiti
ite puin

Tankkinaan? Kankenaan? Manke(li)naan? Hankenaan? Aaarrghh.

Ans (Ei varmistettu)

Noin ihan asiasta toiseen. Sanakikkailun nimissä kysyn, että onks toi sun blogin nimi jotain muutakin, kuin suomeksi "ite puin" eli "itse puin"? Kyselen vain, koska mulle tulee siitä väkisinkin mielleyhtymä romaniankieleen. Joskus kävin Romaniassa ja Moldovassa, ja siellä kielikorvaan tarttui pari sanaa. Ja sen korvan mukaan ite puin kuulostaa romanialta(kin). En kyllä muista enkä ehkä koskaan ole tietänytkään mitä se tarkoittaa. Mutta googlekääntäjä kertoo "iti puin" olevan romaniaksi "sitä vähiten" :D

tiiti
ite puin

Voisinkin muuttaa blogin nimen tuoksi suomennokseksi. Mun blogin nimi tulee mun pahamaineisilta muotiblogiajoilta, ja viittaa vaan tylsästi vaateiden pukemiseen, jonka tein siis ite.

Musta on myös ihanaa, että canestenin tablettihoidon hiivatulehdukseen voi ottaa nyt missä vain! Ihmeellinen on maailma. Miettikääpä, että joskus otin sellaisen tosi tylsästi vain kotona. Tietysti haaveilin, että voisin tehdä tilanteesta spesiaalimman ja ottaa sen vaikka lenkillä tai elokuvissa tai vaikkapa kaupan kassajonossa. Ja nyt se on mahdollista.

Olisi myös hienoa olla näyttelijä, jonka uran huippu olisi hinkata persvakoa puunrunkoon peräpukamavoidemainoksessa (kaikella kunnioituksella).

tiiti
ite puin

Joo, ja etenkin, jos sen voi ottaa missä vaan ja ihan huomaamatta, MIKSI HELKKARISSA PITÄÄ MAINOSTAA :D

"etpä muuten ikinä arvaa mitä just teen"

"otan hiivalääkkeen *ta-daa*"

Vierailija (Ei varmistettu)

Olisko se kiva seuralainen käyttänyt Peraa pankkinaan? Peran rahojen perään se ainakin tuntuu olevan.

Hahaha keventävä aamuheräys tuli kyllä nyt :D 

SallaP (Ei varmistettu)

Mä en kestä sitä pikkuhousunsuojamainosta, joka aktiivisesti neutraloi tuoksuja tai jotain vastaavaa. Naiset siis ilmeisesti haisevat ilman kyseistä pikkuhousunsuojaa niin voimakkaasti, että kanssaihmisiä häiritsee? Mä luulen että nää pikkuhousunsuojaihmiset on salaliitossa hiivalääkevalmistaijen kanssa, kun niiden bisnekset tukee toisiaan. Laitetaan naiset käyttämään muovivaippoja housuissaan kaiket päivät, niin sitten ne saa kaikenlaisia tulehduksia joihin voidaan kaupata hiivalääkkeitä...

tiiti
ite puin

No toi on se syy, miksi suomalaiset näyttää niin tympeitä ilmeitä esim. kadulla, kukaan ei hymyile, koska naiset haisevat pahalle.

Seregi
Sekaisin Seregistä

Heikki Paasonen on sanonut ettei enää tuon Valion mainoksen jälkeen lähde enää mainoksiin. Tää oli jossain Trendin tai Olivian haastattelussa. Ilmeisesti ei itsekään uskonut tuotteeseen.

eppunen

Mää mietin koko eilisen illan, että sen täytyy olla pankki minä peraa on pidetty, kirjoitin nuo sanat nimittäin niinkuin olen omalla korvallani kuullut, eikä tuossa ole koskaan ollut mitään järkeä... :D

Dira_ (Ei varmistettu)

Mua ärsyttää taas se laktoositon maito-mainos, koska miksei se nainen vaan voi sanoa sille deitille, että se on laktoosi-intolerantikko! (?!) Ärsyttävää. Ei voi olla niin vaikeeta.

tiiti
ite puin

Tuostahan oli aikaisemmin semmoinen versio, jossa oli kaksi jotain 8-vuotiasta pikkupoikaa, ja toinen tarjosi maitoa, ja toinen oli ihan vaikeena "emmävoi, se pierettää". Itsehän muistan pieremisen olleen 8-vuotiaiden poikien mielestä ehkä sitä ässintä tekemistä ikinä. Heti juttujen ja asioiden rikkomisen jälkeen.

GoodieFoodie (Ei varmistettu) http://opendoors.homeip.net/thegoodtastediary/

Omasta mielestäni ihmeellisimpiä ovat Activia-mainokset, joissa ystävänsä oletettavsti jo pitkään tuntenut Miia tai puolisonsa kanssa yhdessä asuva vaimo paljastaa kaikkien näiden vuosien jälkeen yllätyksen: "Onko vatsavaivoja? Kuule, mikset ottaisi tätä Activiaa, näitä olen piilotellut tuolla vaatekaapissani olevassa minijääkaapissa vuositolkulla ja aina yön tullen salaa hiippaillut syömään sellaisen? Mua se ainakin auttaa!"

Että kas, tässäpä asia, jota et tiennyt puolisostasi/ystävästäsi, mutta kiva että vihdoin tuli puheeksi nämä vastavaivat.

tiiti
ite puin

:D Ja sitäpaitsi, kun tarkemmin ajattelee, niin luulisi, etteivät vatsanväänteet edes oikein voi jäädä lähipiiriltä huomaamatta.

FFFifi
Fitness Führer

Hahaa mikä spekulaatio :D Ilmeisesti se on pankkinaan, ja se mitä me kuultiin oli kyllä jotain ihan muuta. Myös muiden sanojen osalta. Joko mielikuvitus teki tepposet, tai sitten tuosta on ollut roisimpikin versio....

tiiti
ite puin

Munsta kaikista mainoksista sais olla iltayhdeksän jälkeen lähetettävät härskimmät versiot.

Kaista (Ei varmistettu)

Kyllä se Pera oli pankkina. Käsitin siis niin, että nainen on maksattanut sillä illanvieton, taksikyydit ja muut ja vipannut jotain muutenkin. On se tietysti voinut ihan suoraan pyytää käteistäkin, eli myös maksullisuus-tulkinta on mahdollinen.

Minusta Paasosen Valio-mainoksen naudat näyttää hiehoilta, niin pienet utareet. Lypsylehmillä kun näkyy aika hervottomat pussit jalkojen välistä.

Minunkin mielestäni Libresse-mainoksen mahakas nainen on vain lihava, ei raskaana. Mutta voivathan jotkut raskaana olevat naiset ostaa siteitä tai pikkuhousunsuojia virtsankarkailun varalta, jos eivät kehtaa tarttua valintamyymälässä Tena-pakettiin. Kun voi se kohtu loppuvaiheessa vähän rakkoa painaa. Ja tämähän olisi luultavasti yhtä hyvä keskustelunavaus treffeillä kuin peräaukon vaivat, ripuli tai närästys.

Aamukeksimainos ei onneksi soita mitään kelloja.

tiiti
ite puin

Hmm.. mä ehkä luulin sitä lihavaa naista raskaanaolevaksi, koska mä aluksi ajattelin, että se on raskaustestimainos (ja siksi ne hurraa siellä vessassa), tosin ei se kyllä silloinkaan olisi ollut kovin järkevää sillain 7 kuulla tehdä sitä testiä, "eihän sitä koskaan tiedä" :D

Maito on iso asia (Ei varmistettu)

Mä toisaalta ymmärrän sen laktoosi-naisen käytöksen kun se näkee sen vohvelipinon.
Koska jos nää on vaik tokat treffit (tai mahollisesti baari-illan seksisekoilujen jälkeiset ai sää oot tollanen selvinpäin-treffit, koska haparoivat suutelot vaihdetaan ovella) ja sitten meet mainitseen sanan laktoosi-intoleranssi, niin kyllähän siitä tulee mieleen vaan pierut ja ripulikakka. Et kyl se kieltämättä vähän latistaa tunnelmaa. Plus et se mies on nähnyt hirveesti vaivaa ja vatkannu sitä kermaa varmaan tunnin, koska se pysyy siellä lettujen välissä kuohkeana eikä ole lörähtänyt epämääräiseksi mömmöksi lämpimien vohvelien alla, niin sitten se nainen ajattelee et sille miehelle tulis tosi paha mieli. Ja se joutuis heittään ne letut pois.

tiiti
ite puin

:D Pitää sanoa, että ei mulle kyllä tule laktoosi-intoleranssista mieleen ripulikakka. Tai pierut. Mutta sillain uskon kyllä, että itseä voi sillain ahdistaa ajatus, jos ne on maidosta välitön seuraus. Mutta kai se nyt ois voinut vaikka sanoa olevansa karppaaja. Tai paleodieetillä. Eikä lähtä karkuun :D

Mutta hyvä pointti tuosta vaivannäöstä, niin se nähtiin, että mainoksissa on paljon syvempääkin sanomaa.

hta (Ei varmistettu)

"FFFifi: "pera lähti discoon tanssimaan, ja saikin sieltä seuraa mukavaa. Seuralainen tuo käytti peraa vankinaan(?)... Sitten iski viirus, on tohtorille kiirus ja lompakossa tuuli puhaltaa..." Oi minun siunattu biisinsanamuisti."

Siis minun likaisella mielikuvituksella tuo menis niin, että ne harrasti jotain kinkya (S&M? Bondage? Vanki?) ja sieltä se Peran viirus sitten tuli. Ahaa, eikö kukaan muu aatellut noin? *nurkkaan häpeämään*

tiiti
ite puin

Mahtavaa, no tollainhan siinä on oikeestaan järkeä. Pikavippimainosten mysteerit ratkeavat!

Vierailija (Ei varmistettu)

...varsinkin kun tuossa youtube-videossa seuralaisella on asianmukainen vaatetuskin loppupuolella?

Tuulee tuulee

Mahtavia huomioita sekä postauksessa että kommenteissa! Lisäksi haluaisin mainita Siwassa riehuvat hullut. Ok, lähditte sitten jossain hyvissä sekakäyttönousuissa pikkuiseen korttelikauppaan päästelemään höyryjä pihalle. Siwa - se sekopäiden lähikauppa. En nyt muista onko se usein heti perään tuleva mainos Alepan vai Valintatalon - joku semmoinen kuitenkin jossa fiilis on jokseenkin että meillä käy asiallisia hipsterifaijoja ostamassa pikkuperheensä pikkuparvekkeelle pari basilikaa. Ei oo vaikee valita kumman mainoksen kuva houkuttelee mua uskaltautumaan kaupan ovesta sisään.

tiiti
ite puin

Joo, tää on niin totta, melkoista segmenttimarkkinoitia :D

phocahispida

Jättitupakat ja tatinnäköiset hiivasienet. Ne tulee uniin ja voin kertoa että ne unet ovat pallia mainajainen.

tiiti
ite puin

Tatinnäköinen hiivasieni :D Noh, tiedänpä mistä näen unta ensi yönä...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.