Henkisen karhun syystsemppivinkit

ite puin

Tiedättekö sen neuvon, että kun syysillat pimenevät ja samalla vähän mielikin, on aika alkaa syömään kevyesti ja harrastamaan ulkoilua ja muuta ärsyttävän tervehenkistä? No sehän on täyttä cräppiä. Minä ainakin olen henkisesti karhu, ja varsin sinut sen kanssa. Tavoitteenani on siis selvitä talvesta mahdollisimman pienellä energiankulutuksella ja siksi syksy onkin suosiolla päiväunien, teeveekoomailun ja vararavinnon keräämisen aikaa. Tässä muutama elämäntyylin perusohjenuora:

  • Oikea energiarikas ravinto. Karhut syövät marjoja, mutta meidän ei onneksi tarvitse, meillä on teollista sokeria ja rasvaa, sitä tehokkainta energiaa. Esim. suklaakuorrutettu suklaatäytteinen suklaa. Tai siis, lyhyemmin, suklaa on hyvä ruokavalion peruskulmakivi. Hurjimmat voivat kokeilla glögiin sulatettua suklaata; lämmittävää alkoholia ja täyttävää suklaata juotavassa muodossa, sehän ei voi olla kuin hyväksi tai tosi hyväksi.
  • Torkuta. Sen takia se toiminnallisuus on olemassa. Tätä taitoa on syytä lähteä harjoittelemaan jo alkusyksistä, ettei sitten tapahdu salamaheräysvahinkoja tositalven tullen.
  • Tee pesä. Raahaa peitto, täkki ja tyynyt patterinvierusnurkkaan ja hautaudu niihin. Kuten nukkuva karhu, myös sinut on mahdoton havaita. Tämä kääntyy eduksesi, jos esim. parempi puoliskosi virheellisesti kuvittelee, että sinulla on tänään tiskivuoro. Ä-hä.
  • Kasvata talviturkki. Tai siis, susiruma collegehaalari. Tällainen pieni risteily eläinkunnassa sallittakoon karhullekin.
  • Kevyt uni. Näin varmistut siitä, että olet ruoka-aikaan hereillä.
  • Ravintovaraston täydennys. Esim. muistatko, kun kesäisin ihmettelet useissa kaupoissa olevia mahtitarjouksia tyyliin "8 snickersiä 7 hinnalla", ja mietit, kenelle syöpöille ne on oikein suunnattu. Nyt tiedät: sinulle.

Sen jälkeen Tarmolle ei enää yritetty tarjota spirulinapirtelöä lounaaksi.


Jos siis syksyisin väsyttää, kysy itseltäsi: mitä karhu tekisi?

Kommentit

Ville-setä (Ei varmistettu)

Härre guud, piti guuglata tommonen spirulina, ja olihan melko shokeeraava löydös. Onhan joulupukki vielä olemassa, vai onko sekin jo korvattu jollakin ravintopulverista tehdyllä crea-cola-robotilla?

tiiti
ite puin

Eikä mitä, onhan tää nyt ihan herkun näköistä:

Ville-setä (Ei varmistettu)

Kävin reilun viikon laiskottelun jälkeen heiluttelemassa lihaksiani painojen kera. Siellä salilla päivystää semmonen punttipaavo jonka mukaan spiruliinapirtelö kolmella ruokalusikallisella ruususuolaa parantaa syövän, maailman nälänhädän ja aidsin, sekä tehostaa aineenvaihdunnan tasolle jolla voin mennä pekingiin ilmansuodattimeksi, koska tehostettu aineenvaihduntani muuttaa ilmansaasteetkin silkaksi ihanuudeksi, kunhan vaan vejän tarpeeksi spiruliinaa ja ruususuolaa.

tiiti
ite puin

Ja mieti, kaikki noi supermegaihmevaikutukset ja siltikään ne levät ei paranna noiden hurahtaneiden hölmöyttä :D

tiiti
ite puin

No mä en ole muutenkaan mitenkään kauhean poukkoileva luonne, joten olen sitä mieltä, että karhuus pukee mua :D

nansk

Täällä bingo! Terkkuja vilttilinnakkeesta. Tossa edessä on purkillinen Nutellaa, jota syön oikeaoppisesti lusikalla suoraan purkista.

CougarWoman
CougarWoman

Henkisesti norppa komppaa! Pitäähän sitä rasvakerrosta talveksi, eihän sitä muuten tarkene. Muuten aion keskittyä lähinnä olla öllöttelyyn, suottako sitä stressaamaan ja poukkoilemaan, palaa vaan turhia kaloreita. 

Tunnetilan Nina (Ei varmistettu) http://tunnetila.refashion.fi/

Hellurei! Nostin postauksesi Re:fashionin etusivulle. Toivottavasti ei haittaa.

tiiti
ite puin

Jei, kiitokset :) Se on muuten hirveen kiva se teidän etusivunosto, kun sieltä bongaa sekä teidän blogijuttuja, että muuta (kehun näin loogisesti täällä omassa blogissani).

Sallafof (Ei varmistettu) http://focusonfashion.refashion.fi/

Hah, juuri näin! :D

Aada
Rivien välissä

Mikä lohdullinen lähestymistapa kaamoskaameuteen!

Vierailija (Ei varmistettu) http://unienkultala.blogspot.fi/

Ja talviunet <3 Ne sopisivat mulle.

Sonja/Luovia hulluuskohtauksia (Ei varmistettu) http://luoviahulluuskohtauksia.blogspot.fi/

Heräsin juuri päiväunilta syödäkseni banaanikakkua. Eli todellakin samaistun tähän. Karhut rocks! Ja nukkumapesät ja suklaa! Vaatikaamme loma talviunia varten!

Lilynen (Ei varmistettu)

One word: WORD!

Jenni H.
Terävät hampaat.

Collegehaalari?

Ai.

 *menee suruliputuksen saattelemana ajelemaan vaivalla kasvatetut säärikarvat*

 

 

 

tiiti
ite puin

:D No mutta eihän ne sulje toisiaan pois :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.