Hyviä puolia perinihkeissä syyskeleissä

ite puin

Taivaasta kaataa vettä ja ilmassa tuoksuu syksy. Monestihan sanotaan, että syysilmat ovat kirpeitä, ja se onkin totta. Se on se kaikki keskittynyt työhönpaluuahdistus, joka suorastaan sähköisesti kipristelee ilmassa. Mutta ei hätää, vaikka kesä on auttamattomasti mennyt, ohi ja förbi, syksykin tuo mukanaan joitakin (myönnettäköön, harvoja) uusia vuodenaikailoja ja jopa oppimiskokemuksia. Kuten:

  • Arviointikyky kehittyy, kun silmä pitkämielisen yritys-erehdys-plumpsahdus -treenauksen tuloksena oppii huomaamaan, onko kadulla olevan lätäkön syvyys puoli senttiä vai metriä. Tästä on pakko olla hyötyä jossain.
  • Voi leikkiä surffaria autoista päällelentävissä hyökyaallokoista, mutta ei tarvitse kasvattaa hiilijalanjälkeä lentämällä valtameren yli, vaan pystyy myös edelleen pätemään ekoiluhenkisyydellään.
  • Tuulenpuuskien ja rankkasateen yhdistelmä tuhoaa taas kerran sateenvarjon per ulkoilukerta, siten pitäen varjovähittäiskauppaa pystyssä. Ja jos joku maaginen sateenvarjo of awsomeness säilyykin ulkona ehjänä, unohdat sen todennäköisesti vielä samana päivänä jonnekin tietymättömiin kuivumaan. Talous nousuun!
  • Syy piikikkääseen liiskatukkaan on taas sateessa ja tuulessa, ei siinä, että kierähdit työvaatteisiin ja ulos ovesta suoraan sängystä.
  • Ei tarvitse enää ostaa sellaisia trendikkäitä likapesufarkkuja kaupasta, vaan ne saa kätevästi kävelemällä työmatkan.
  • Vihdoinkin se lapsuuden Vettä kengässä -leikki saa konkreettisen merkityksen. Eh-heh.
  • Kun ei sada, on menosssa se noin 9 päivää vuodesta, jolloin voi käyttää kynsikkäitä, lyhythihaisia neuleita, peep toe -nilkkureita ja viittoja, samalla perustellen niiden olevan itselleen tarpeellisia järkiostoksia.

No joo, onhan tämä aika arsesta, mutta ainakaan vielä ei ole talvi.

Kommentit

Raleigh (Ei varmistettu)

Hyvä puoli sateessa: mulla on uudet kumisaap... eikä ku kumikengät! Ne on punaiset! Ei ole vettä kengässä :) Mutta pidän kyllä paikallista sateenvarjokauppiasta hengissä. Elokuun saldo: 2.

tiiti
ite puin

Totta! Punaiset kengät kyllä parantaa aika monta melko perseistäkin keliä. Saiskohan punaisia lumikenkiä?

Lotta Katariina
Pumpui

Hyvä kun mainitsit tuon viitan. Pitääkin laittaa se näytille roikkumaan, sillä kun on kaksi funktiota tässä maailmassa: nuo tarunhohtoiset aurinkoiset syyspäivät ja se (vielä toteutumistaan odottava) hetki kun minut kutsutaan Harry Potter -teemanaamiaisiin.

tiiti
ite puin

Haha, unohdin noi teemanaamiaiset, eli vuodessa onkin siis mahdollisesti 10 viittapäivää :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.