Hyviä puolia siinä, että kesäloma on vasta elokuussa

ite puin

Tällä viikolla toimisto tyhjenee kiitettävästi viimeistenkin lomalaisten kirmatessa pihalle, ja vaikka lomakin kelpaisi (oi kyllä), olen silti vakaasti sitä mieltä, että elokuussa lomailu on hyvä ratkaisu. Koska:

  • Tyhjässä toimistossa voit toteuttaa pitkäaikaisen haaveen (myönnä!), ja tehdä kärrynpyöriä ja wannabe-ballerina-loikkia pitkin käytäviä
  • Voit lukea kaikkien Out of office- viestit ja suunnitella omaasi, jolla lyöt kaikki laudalta, kun he palaavat lomalta, siten voittaien heidät elämässä
  • Todennäköisesti ehdit itse juomaan edes kupin kahvihuoneeseen keittämääsi kahvia
  • Kun muut palaavat lomilta, ja sinä olet vasta lähdössä, ehdit katarttisesti kaataa kaiken kesän aikana keräämäsi toimistosynkeyden heidän niskaansa ennen omaa lomaasi.
  • Hiljaisena aikana ehdit tekemään kaikkia niitä oleellisia asioita, joita et normiarkena ehdi, eri järjestää työpöydän kynät tasariviin värijärjestykseen ja pestä kahvikupin.

Kommentit

sanumaria

Unohtamatta sitä, että oikeastaan saa kaksi kuukautta kesälomaa, kun heinäkuussa ei o mitään tekemistä töissä. Lisäksi välttyy siltä elokuun suurelta työhötkyilyltä kun kaikki käärivät hihansa ja palaavat kauhealla innolla työn ääreen.

tiiti
ite puin

Tämä on totta, pahimmat innostukset ja SUPER HYVÄT UUDISTUSIDEAT on sitten jo mehusteltu pois ja latistettu, kun palaa töihin syyskuussa.

AnoNyymi (Ei varmistettu)

Hear Hear!
Täälläkin lomaillaan vasta elokuussa(5 viikkoa vielä töitä tarkalleen ottaen). Instant bitchslap-reaktio on ollut vähissä tänä kesänä, varmaan osaltaan säiden vuoksi kukaan ei ole VIELÄ ylitsevuotavasti hehkuttanut lomalle jäämistään. Enteilen että ensi viikolla voi jo vähän käsi nykiä, osaltaan myös siksi että alkaa se "ihanaa kun vihdoin tuli kesä"-lässytys. Mutta enää 25 aamua, kestää kestää!!

Hei ja yks plussa lisää, tässä on vielä ruhtinaallisesti aikaa kerätä stressiä lomasuunnitelmista :/

tiiti
ite puin

Hahaa, totta, ei pidä aliarvostaa hyvin ja huolella kerättyä lomasuunnitelmastressiä!

tiiti
ite puin

Ja lisäksi elokuussa on öisin pimeetä, joka on musta mahtavaa, kun on pimeetä ja lämmintä ja voi istuskella ulkona. Up yours, yötön yö.

edgybeauty
Edgy Beauty

Itse lohduttaudun elokuulomalaisena myös sillä faktalla, että elokuussa kesätekemiset voi tehdä rauhassa, heinäkuussa kun kesätekemispaikat ruuhkautuvat. Ja tosiaan se sää, kerta vielä ei ole lämmin nii mun lomalla sitten (parempi olis).

tiiti
ite puin

Totta tämäkin, ei ole ruuhkaa possujuniin, kun elokuussa ajelee :D

Nata - White Trash Disease

lisäksi ehtii näköjään myös naputtamaan blogipostauksen julkaisuajankohdasta päätellen.. ;D

Nata - White Trash Disease

terveisin, syyllinen myös

tiiti
ite puin

Pitää meidän töissäkäyvien varmistaa, ettei internet lopu lomailijoilta kesken, että ihan tälleen epäitsekkäästi siis :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.